فعال سیاسی اصولگرا درباره تأکید محمدرضا باهنر بر اصلاح ساختار جمنا یا تعریف مکانیزم تشکیلاتی جدید در جریان اصولگرا گفت: اصل جمنا درست پایهگذاری شد، چون تلاش کرد همه جریانهای موسوم به اصولگرایی سراسر کشور را در اتخاذ تصمیمات مرکزی برای انتخابات شریک کند. اسدالله بادامچیان در گفتوگو با جمله افزود: جمنا این مجموعه تحت […]
فعال سیاسی اصولگرا درباره تأکید محمدرضا باهنر بر اصلاح ساختار جمنا یا تعریف مکانیزم تشکیلاتی جدید در جریان اصولگرا گفت: اصل جمنا درست پایهگذاری شد، چون تلاش کرد همه جریانهای موسوم به اصولگرایی سراسر کشور را در اتخاذ تصمیمات مرکزی برای انتخابات شریک کند.
اسدالله بادامچیان در گفتوگو با جمله افزود: جمنا این مجموعه تحت تأثیر حرکتها و مواضع سیاسی طیف پایداری قرار گرفت. یعنی پایداریها اعلام کردند به این مکانیزم نمیپیوندند، بعد شرط گذاشتند، در نهایت نیز نپیوستند. عملا این حرفها جمنا را تحت تأثیر قرار داد، در حالی که جبهه پایداری یکی از طیفهای اصولگرا است که وزنشان معلوم نیست چقدر است ولی قطعا در آن اندازهها نیز نبود که بیان میکردند.
وی یادآور شد: تشکیل جمنا برای یک مقطع انتخاباتی دیده شده بود، نه درازمدت. بعد از انتخابات نیز دیگر خبری از آن نشد. در حالیکه اصولگرایان نیازمند تشکیلاتی مستمر هستند تا زمان انتخابات پررنگتر عمل کنند. به عبارت دیگر جمنا با همه نقاط ضعف و قوتش زود حیاتش پایان یافت. در مجموع معتقدم باید بعد از انتخابات و فروکش کردن هیجان رقابتهای سیاسی تشکلی در جریان اصولگرایی سازماندهی شود تا ماندگاری پیدا کند که متأسفانه خبری از آن نیست.
بادامچیان درباره امکان کارتشکیلاتی در جریان اصولگرا گفت: اصولگرایان چارهای ندارند که تشکیلاتی داشته باشند، چون غیر از آن قطعا نمیتوانند رشد کنند. البته جریان اصولگرایی اشکال مبنایی دارد، چراکه اتکای آن به نهادهای قدرت است. یعنی اگر در دولت و مجلس هم نباشد، در نهادهای دیگر حضور دارد. بنابراین اصولگرایان نیازی به کار تشکیلاتی نمیبینند یا اینکه انگیزه داشته باشند تا ارتباط خوبی با مردم برقرار کنند.
وی با بیان اینکه سخن اصولگرایان خیلی در میان عامه مردم خریدار ندارد، ادامه داد: اصولگرایان هنوز به لحاظ مبانی فکری ننشستند تا درباره حکومت و ارتباط حکومت با مردم مسائل را آنالیز کنند.
قائم مقام موتلفه در پایان سخنانش گفت: اصولگرایان برای اینکه بار دیگر بتوانند، در کشور حرفی برای گفتن داشته باشند؛ چارهای جز در تجدیدنظر در رفتار و نگاه خود ندارند. آنها باید با در نظر گرفتن وضعیت کشور، باید ساز و کاری را ترتیب بدهند تا از این طریق بتوانند مسئولیت بیگرند و بتوانند برنامه های موردنظرشان را اجرایی کنند. برای اصولگرایان شکست های متوالی بد است و به همین دلیل باید هر چه زودتر اختلافات داخلی شان را حل کنند تا با اتحاد و همدلی بتوانند اهداف تعیین شده را محقق کنند.