مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در دیدار با معاون وزیر کشتیرانی هندوستان از « روند پیشرفت فعالیت های بندری » و « سرمایه گذاری های بخش خصوصی در زمینه زیرساخت ها، احداث انبار و ترمینال مواد معدنی » طی ماه های اخیر در بندر چابهار خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و […]
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در دیدار با معاون وزیر کشتیرانی هندوستان از « روند پیشرفت فعالیت های بندری » و « سرمایه گذاری های بخش خصوصی در زمینه زیرساخت ها، احداث انبار و ترمینال مواد معدنی » طی ماه های اخیر در بندر چابهار خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، محمد راستاد در آستانه همایش بین المللی توسعه بندر چابهار و در دیدار با کوپال کریشنال ؛ معاون وزیر کشتیرانی هند، گفت: نرخ رشد ترافیکی بندر چابهار به ۵۱ درصد رسیده است که در مقایسه با سال گذشته، بیشترین رشد عملکرد بندری در بین بنادر ایرانی محسوب می شود.معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به « تجهیزات جدید وارد شده به بندر چابهار شامل ۶ دستگاه تخلیه کننده نیوماتیک هر کدام به ارزش ۲ میلیون یورو »، خاطرنشان کرد: در حال حاضر بندر چابهار نیز همانند سایر بنادر بزرگ تجاری کشور قابلیت پذیرش بار فله را دارد .
به گفته راستاد، در حال حاضر برخورداری از تجهیرات متناسب نظیر گنتری کرین برای تخلیه و بارگیری و پذیرش کشتی های لاینرهای بزرگ از مهم ترین اولویت های توسعه ای بندر چابهار به شمار می آید.مدیرعامل سازمان بنادر اظهار داشت: با توجه به محدودیت های موجود فعلی در زمینه انبار کالا در بندر چابهار، قراردادهایی با بخش خصوصی در این خصوص برای احداث انبارهای با ظرفیت بالاتر در محوطه بندری صورت گرفته است.
راستاد در ادامه تاکید کرد : سازمان بنادر ودریانوردی از هرگونه سرمایه گذاری خارجی در راستای توسعه بندر چابهار استقبال می کند. در این دیدار کوپال کریشنال ؛ معاون وزیر کشتیرانی هند، نیز با اشاره به هماهنگی های صورت گرفته و همکاری ثمربخش سازمان بنادر و دریانوردی ایران در راستای پیشبرد اهداف توسعه بندر چابهار و استفاده حداکثری از ظرفیت های این بندر، از افزایش قابل توجه ترافیک بندر چابهار خبر داد.
معاون وزارت کشتیرانی هند همچنین از « تمرکز سرمایه گذاری بر روی موارد توسعه زیرساخت ها نظیر توسعه خط ریلی بندر چابهار» در این نشست خبر داد.محمد علی حسن زاده ؛ معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی ضمن تاکید بر اهمیت تجهیز هر چه سریع تر بندر چابهار برای افزایش فعالیت های این بندر، از همایش روز چابهار در ۷ اسفند به عنوان یک فرصت بسیار مناسب برای جذب فعالین و سرمایه گزاران داخلی و خارجی برای سرمایه گزاری در این بندر یاد کرد.
همایش بین المللی توسعه بندر چابهار روز ۷ اسفند ماه جاری، با حضور ۱۱۵ نفر از مقامات دولتی و فعالان بازرگانی و تجاری کشورهای پیرامونی برگزار می شود .
پیام معاون وزیر راه و شهرسازی به مناسبت روز مهندس
راهآهن قزوین-رشت به عنوان یک شاهکار مهندسی بهزودی افتتاح میشود
معاون وزیر راه و شهرسازی ضمن پاسداشت روز ملی مهندسی گفت: پنجم اسفند ماه روز تجلیل از استعداد، توان، ابتکار، خلاقیت و نوآوری در گره زدن اندیشه، اجرا و گرامیداشت تلاش پیشگامان عرصه سازندگی کشور است.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، معاون وزیر راه وشهرسازی در پیامی به مناسبت روز مهندسی از کلیه تلاشگران عرصه آبادانی و عمران کشور تقدیر کرد.خادمی در این پیام آورده است: تاریخ و تمدن ایرانی از دیرباز تاکنون با نام بزرگ مردانی پیوند خورده است که عمر خود را صرف خدمت به پیشرفت علم بشر کردهاند و با خدمات ارزنده نام ماندگاری از خود در تاریخ به ثبت رساندهاند. به همین مناسبت پنجم اسفند ماه زادروز دانشمند برجسته ایرانی، خواجه نصیر الدین طوسی بنام روز ملی مهندسی نامگذاری شده است. این روز فرصت مغتنمی است تا از زحمات مهندسانی که راه این دانشمند نامدار کشور را ادامه داده و به عمران و آبادانی کشور به ویژه در عرصه حمل و نقل کمک نمودهاند تقدیر به عمل آید.
وی افزود: پر واضح است که ویژگی اصلی مهندسی ضمن خلاقیت و نوآوری، توانایی استفاده از موقعیتها برای صرفهجویی در زمان و هزینهها است و این امر به خصوص در میان مهندسان ایرانی که با تکیه بر توان و تخصص داخلی به امر عمران کشور مشغول هستند به راحتی قابل تشخیص است. مردانی که با تکیه بر همت والای خویش و بهرهگیری از علم و دانش بومی، موجب سربلندی کشور در این حوزه هستند.گسترش انواع شبکه راهها و به ویژه احداث بیش از ۹ هزار و ۲۲۵ کیلومتر راهآهن، ۲هزار و ۵۴ کیلومتر آزادراه، ۱۶ هزار و ۸۲۰ کیلومتر بزرگراه و ۱۰۱ هزار و ۲۶۳ کیلومتر راه روستایی آسفالته طی چهل ساله گذشته با تکیه بر توان داخلی خود گواه این مدعا است.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل یادآور شد: در گذر این سالها پروژههای بزرگی با اتکا به دانش ملی در ایران به ثمر رسیده است که به زودی شاهد بهرهبرداری از راهآهن قزوین- رشت به عنوان یکی از مهمترین شاهکارهای مهندسی در توسعه شبکه ریلی کشور خواهیم بود. امید است در شرایط فعلی کشور و با در نظر گرفتن تحریمها با افزایش توانمندیهای فنی و دانش بومی در راستای توسعه همه جانبه و آبادانی کشور گامهای مهمی برداشته شود.