مدیران عامل بانک ملت و گروه صنعتی گلرنگ با انعقاد تفاهمنامه‌ای، بر تقویت همکاری‌های فی مابین تاکید کردند. بر اساس این تفاهمنامه که به امضای دکتر محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت و دکتر مهدی فضلی مدیرعامل گروه صنعتی گلرنگ رسید، سطح همکاری‌های متقابل و مراودات بانکی از طریق تمرکز بیشتر حساب‌ها و همچنین فعالیت‌های مرتبط […]

مدیران عامل بانک ملت و گروه صنعتی گلرنگ با انعقاد تفاهمنامه‌ای، بر تقویت همکاری‌های فی مابین تاکید کردند.
بر اساس این تفاهمنامه که به امضای دکتر محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت و دکتر مهدی فضلی مدیرعامل گروه صنعتی گلرنگ رسید، سطح همکاری‌های متقابل و مراودات بانکی از طریق تمرکز بیشتر حساب‌ها و همچنین فعالیت‌های مرتبط با انواع ضمانتنامه و گشایش اعتبارات اسنادی داخلی از سوی گروه و شرکت‌های زیرمجموعه نزد بانک ودرعین حال ارائه خدمات ویژه بانکی به کل مجموعه گروه، ارتقا خواهد یافت.
مدیرعامل بانک ملت با اشاره به این نکته که گروه صنعتی گلرنگ، یکی از شرکای تجاری و مشتریان ارزنده بانک ملت محسوب می شود، اظهار داشت: این بانک به ویژه در سال جاری که سال رونق تولید نامگذاری شده است، خود را ملزم به حمایت از واحدهای تولیدی که بازار فروش خوب و ساختار مالی مناسبی دارند، می‌داند و به طور کامل از آنها حمایت می‌کند.
وی با تاکید بر این نکته که با وجود بانکی مانند بانک ملت، نباید هیچ واحد تولیدی دارای توجیه اقتصادی، تعطیل یا دچار کاهش فعالیت شود، تصریح کرد: این بانک، تمام قد از بخش تولید و صنعت کشور حمایت می‌کند و گروه صنعتی گلرنگ نیز که دارای شرایط مناسبی در زمینه تولید است، از حمایت‌های این بانک بیش از گذشته بهره‌مند خواهد شد.
دکتر بیگدلی ادامه داد: خوشبختانه تعامل میان دو مجموعه، یک تعامل برد- برد است که هر دو طرف از این تعامل، منتفع می‌شوند.
وی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه‌های متعدد با گروه صنعتی گلرنگ از سال ۹۱ تاکنون، این تفاهمنامه‌ها را ادامه‌دار خواند و گفت: با توجه به کیفیت بالای این تعامل، هر سال میزان تسهیلات بانک به مجموعه گلرنگ، افزایش یافته است و این تعامل می‌تواند روز به روز بهتر شود.
مدیرعامل بانک ملت با اظهار امیدواری نسبت به تمرکزهرچه بیشتر فعالیت‌های بانکی و مالی گروه گلرنگ در بانک ملت، یادآور شد: بانک آماده هرگونه حمایتی از گروه و شرکت‌های زیرمجموعه در قالب تامین سرمایه ثابت و سرمایه در گردش حتی خارج از چارچوب تفاهمنامه و با تدوین مدل های مختلف است تا بدین ترتیب گامی مهم درراستای رونق تولید برداشته شود.
وی دستورات لازم را برای شناسایی و تامین نیازهای مالی گروه صنعتی گلرنگ و شرکت های زیرمجموعه صادر کرد.

 

مدیرعامل خانه کتاب:
ناشران تجربه و خاطرات خوبی از بانک صادرات ایران دارند

مدیرعامل خانه کتاب در حاشیه بازدید از بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم به اهمیت برگزاری این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: قرآن فصل مشترک همه کشورهای مسلمان است، با توجه به اینکه آتش اختلافات منطقه به شدت توسط کشورهای مختلف در حال تشدید است و آمریکا و دیگر کشورها هم با حضور در خلیج فارس به اختلافات بین کشورهای اسلامی دامن می‌زنند، باید به قرآن کریم به عنوان کتابی که مسیر زندگی را به ما یاد می‌دهد، متصل شویم. به اعتقاد من قرآن کریم در حوزه دیپلماسی فرهنگی به خصوص در حوزه کشورهای اسلامی می‌تواند بسیار مفید واقع شده و مورد استفاده قرار گیرد. حضور نمایندگانی از کشورهای مختلف از جمله پاکستان، مالزی، کشورهای آفریقایی و … نشان‌دهنده این است که نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم جایگاه خود را در بین کشورهای اسلامی باز کرده است.
نیکنام حسینی‌پور با اشاره به نام‌گذاری سال ٩٨ به عنوان رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری، تاکید کرد: اگر نام‌گذاری‌های ده سال اخیر را تحلیل کنیم، درمی‌یابیم که جنبه اقتصادی، نگاه به درون و تولید ملی جان‌مایه نام‌گذاری‌ها بوده است. امسال هم به عنوان سال رونق تولید ملی نام‌گذاری شده است و مطمئنا چنین نمایشگاه‌هایی می‌تواند در گسترش ارتباط بین استفاده کنندگان از محصولات فرهنگی با تولیدکنندگان این آثار بسیار موثر و مفید باشد.
مدیرعامل خانه کتاب بر اهمیت برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی در سطح شهرها و مناطق مختلف تاکید و اضافه کرد: وزارت ارشاد اسلامی با همکاری نهادهای اسلامی مختلف می‌توانند تعداد بیشتری از این نمایشگاه‌ها را در نقاط مختلف برگزار کند تا همه مردم از این فرصت ماه مبارک رمضان و نمایشگاه‌های فرهنگی و قرآنی نهایت استفاده را ببرند.
حسینی‌پور در ادامه به حضور بانک صادرات ایران به عنوان تنها بانک حامی برگزاری نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم اشاره و یادآوری کرد: حضور و فعالیت بانک صادرات در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی مسبوق به سابقه است، به ویژه اینکه ناشران تجربه و خاطرات بسیار خوبی از بانک صادرات دارند. بانک صادرات و مدیران این بانک در ١٠، ١٢ سال گذشته نقش‌های زیادی در حوزه‌ مسئولیت اجتماعی ایفا کرده‌اند. اما مدیرعامل فعلی بانک صادرات ایران به دلیل صبغه فرهنگی خود، تمایل دارد که کل مجموعه در حوزه‌های فرهنگی و ایفای نقش مسئولیت اجتماعی بیشتر تلاش کنند.