به گزارش جملهبه نقل از ایسنا، علاقه‌مندان به حضور در ششمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب می‌توانند تا تاریخ ۳۰ آذرماه ۱۳۹۸ اقدامـات انجام‌شده، برنامه‌ها، مـدارک و مسـتندات خـود را کـه مبنـی بر فعالیت‌های مرتبـط بـا کتـاب و کتاب‌خوانی آن روستاسـت، بـا امضـای دهیـار و رئیـس شـورای اسلامی روسـتا، همراه بـا برگه‌های تکمیل‌شده به […]

به گزارش جملهبه نقل از ایسنا، علاقه‌مندان به حضور در ششمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب می‌توانند تا تاریخ ۳۰ آذرماه ۱۳۹۸ اقدامـات انجام‌شده، برنامه‌ها، مـدارک و مسـتندات خـود را کـه مبنـی بر فعالیت‌های مرتبـط بـا کتـاب و کتاب‌خوانی آن روستاسـت، بـا امضـای دهیـار و رئیـس شـورای اسلامی روسـتا، همراه بـا برگه‌های تکمیل‌شده به دبیرخانه اسـتانی جشـنواره مستقر در ادارات کل فرهنـگ و ارشـاد اسلامی استان‌ها مسـتقر یا دبیرخانه مرکزی تهران ارسـال کنند. شماره تماس: ۰۲۱۸۸۸۶۱۳۲۴-۰۲۱۸۸۳۴۲۹۸۰-۰۲۱۸۸۳۴۲۹۷۹ آدرس: «دبیرخانه مرکزی جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب» ـ تهران ـ خیابان شهید مطهری ـ خیابان فجر (جم سابق) ـ شماره ۷ ـ ساختمان فجر ـ طبقه ۵ کد پستی ۱۵۸۹۷۴۳۱۱۱ پست الکترونیک iranbookpromotion@gmail.com تمامی برگه‌ها و دستورالعمل‌های اجرایی در سایت www.bookpromotion.ir قابل دریافت است.
«شاهنومه خونی» و «هَی دو هَی دو» منتشر شدند
دو آلبوم «شاهنومه‌خونی» و «هَی دو هَی دو» در حوزه موسیقایی مناطق کهگیلویه و بویراحمد و ممسنی با حمایت مرکز موسیقی حوزه هنری در دسترس مخاطبان قرار گرفتند.
در توضیح این آلبوم‌ها آمده است:
«آلبوم موسیقی «شاهنومه‌خونی» روایت‌های مختلفی از آواز شاهنامه‌خوانی در استان داشته که پنج خواننده از پنج نسل در آن به اجرای آواز پرداخته‌اند. ابراهیم شریفی، فیض‌الله عارفی، فرامرز منصوری، بیژن رستمی و جواد طالبی گنجه‌ای اجرای آواز شاهنامه‌خوانی را در این اثر بر عهده داشته‌اند. شاهنامه‌خوانی یکی از آیین‌های حماسی اصیل عشایر کهگیلویه و بویراحمد بوده که خطر فراموشی این آیین را تهدید می‌کند و بر این اساس، در راستای حفظ این میراث و هویت فرهنگی منطقه اقدام به ثبت و ضبط این آواها شده است. ساز نی چوپان یا پیشه نیز از دیگر داشته‌های فرهنگی این استان است که تعداد نوازندگان این ساز در استان هم اکنون کمتر از انگشتان دو دست بوده و همگی نیز در سن کهنسالی هستند و برای حفظ ملودی‌های این ساز بومی اقدام به گردآوری، تولید و انتشار ۵۱ ملودی نی محلی شده است. نوازندگان نی محلی آلبوم «هی دو هی دو» سید محمد دژند و حسین‌خان احمدی هستند که دوران کهنسالی را طی می‌کنند. هدف از تولید این دو اثر را تقویت فرهنگ بومی و موسیقی اصیل حماسی این خطه و مقابله با هجوم موسیقی مبتذل و بازاری است».
آخرین وضعیت اکران «دختر شیطان» در قم
مدیر اداره سینمایی فرهنگ و ارشاد قم گفت: اظهار نظرها در خصوص مخالفت با اکران فیلم «دخترشیطان» در قم کذب محض است.
محمدکاظم رضوانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا مخالفت با اکران فیلم دخترشیطان در قم را کذب محض دانست و عنوان کرد: طبق بخشنامه جدید وزارت ارشاد، بناشده است تا برای اکران هر فیلمی، پروانه نمایش فیلم برای استان صادر و توسط سازمان سینمایی ارسال شود. وی افزود: برای فیلم دخترشیطان هنوز این روال طی نشده است و سازمان سینمایی تا این لحظه پروانه نمایش این فیلم را برای استان قم ارسال نکرده است و بر همین اساس سینماداران قم نیز درخواستی برای اکران نداشته‌اند.
مدیر اداره سینمایی فرهنگ و ارشاد قم بیان کرد: این حق برای هر استانی وجود دارد که متناسب با فرهنگ، اقلیم و شرایط، با اکران فیلمی موافقت بکند یا آنکه اجازه اکران آن فیلم را ندهد.
وی ادامه داد: در مورد فیلم دختر شیطان نیز این شرایط وجود دارد و پس از اینکه سازمان سینمایی پروانه نمایش این فیلم را برای استان ارسال کند و سینماداران نیز برای اکران درخواست بدهند، این فیلم مورد بررسی قرار می‌گیرد و برای اکران، نظر نهایی داده می‌شود ولی هنوز اصلاً این فیلم به آن مرحله نرسیده است و اظهار نظرها در خصوص مخالفت با اکران این فیلم در قم توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کذب محض است.
رهبر ارکستر ملی چه زمانی انتخاب می‌شود؟
مدیرعامل بنیاد رودکی می‌گوید قرار است با حضور بزرگان موسیقی درباره ارکستر ملی ایران سلسله جلساتی برگزار شده و درباره آن تصمیم‌گیری شود. علی اکبر صفی‌پور مدیرعامل بنیاد فرهنگی هنری رودکی در گفت‌وگو با ایسنا درباره انتخاب رهبر ارکستر ملی ایران اظهار می‌کند: جلسات اولیه‌ای برای بررسی این موضوع برگزار شده است، اولین تصمیم ما این بود پس از ماه رمضان با تعدادی از بزرگان موسیقی کشور جلسه برگزار کنیم که در آن به ارزیابی موضوعات مربوط به ارکسترها بپردازیم. او ادامه می‌دهد: پس از جمع‌بندی نظرات درباره نحوه اداره ارکستر ملی ایران، برنامه‌های آن، رهبر مهمان و خوانندگان و سولیست‌ها نتیجه را اعلام خواهیم کرد. صفی‌پور بیان می‌کند: امیدواریم تصمیم خوبی در این زمینه گرفته شود که موسیقی کشور از آن بهره‌مند شده و در شأن نام ارکستر ملی ایران باشد. فریدون شهبازیان که از مهر ماه سال ۹۵ به عنوان رهبر دائم اکستر ملی ایران معرفی شد از آنجا که شهبازیان بازنشسته سازمان صدا و سیما است و دستمزد رهبری ارکستر از بودجه دولتی هزینه می‌شود خبر رسید که او دیگر فعالیت خود را با این ارکستر ادامه نمی‌دهد. تا به امروز که نزدیک به یک ماه از خبر رفتن شهبازیان از ارکستر ملی ایران می‌گذرد جایگزینی برای او معرفی نشده و این ارکستر از ابتدای سال با رهبر مهمان فعالیت کرده است.