![](https://jomlehonline.ir/wp-content/themes/aban/img/none.png)
چند سال پیش یک شرکت معماری و طراحی با نام مخفف «CRA» پهپادی برای نقاشی روی دیوار ساخت که اکنون مورد استفاده قرار گرفته است. به گزارش جمله به نقل از گیزمگ، این سیستم پهپاد از «کوادکوپتر» استفاده میکند تا با اسپریهای رنگی روی دیوار نقاشی بکشد. «کواد کوپترها» یکی از انواع وسایل پهپاد هستند […]
چند سال پیش یک شرکت معماری و طراحی با نام مخفف «CRA» پهپادی برای نقاشی روی دیوار ساخت که اکنون مورد استفاده قرار گرفته است.
به گزارش جمله به نقل از گیزمگ، این سیستم پهپاد از «کوادکوپتر» استفاده میکند تا با اسپریهای رنگی روی دیوار نقاشی بکشد.
«کواد کوپترها» یکی از انواع وسایل پهپاد هستند و به دلیل داشتن قدرت مانور فوقالعاده و پروازهایی با تعادل بالا از کاربردهای بسیار گسترده برخوردارند.
این فناوری به تازگی برای ایجاد یک اثر هنری استفاده شده و به طور همزمان توسط چندین پهپاد روی یک دیوار نقاشی کشیده است.
در این پروژه ایتالیایی در ابتدا از مردم خواسته شد که افکار و ایدههای خود درباره ظاهر یک شهر را ارائه دهند.
از میان هزار دیدگاه ارسال شده، ۱۰۰ دیدگاه توسط دانشگاه تورین و دانشگاه پلیتکنیک تورین انتخاب شد تا در نهایت با ادغام این ایدهها یک نقاشی کامل و جامع طراحی شود.
این نقاشی در مدت ۲ روز توسط ۴ پهپاد که به طور همزمان کار میکردند، در دیوار یک کارخانه اتومبیلسازی در شهر تورین ایتالیا کشیده شد.
این برای اولین بار است که پهپادها با همکاری یکدیگر اثر هنری ایجاد میکنند.
خبر خوش برای زبان فارسی
بهادر باقری از اعلام حمایت معاون رییسجمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه از توسعه و تقویت کرسیهای آموزش زبان فارسی در خارج از کشور و تأمین بودجه آنها خبر داد.
معاون گسترش زبان فارسی در دانشگاههای خارج از کشور در گفتوگو با ایسنا، با اعلام این خبر گفت: سومین دور نشست روسای مراکز بینالمللی زبان و ادب فارسی مخصوص دانشجویان خارجی دانشگاههای ایران برگزار و در آن درباره مسائل و مشکلات این مراکز و تجربیات مسئولان صحبت شد. در این نشست بحث مشکلات کرسیهای زبان فارسی هم مطرح شد که با پیگیری و محبت رئیس دانشگاه گیلان، آقای دکتر احمد رضی، آقای دکتر نوبخت، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه گفتند که تا آخر ماه جاری بخش اعظم بودجه کرسیهای زبان و ادبیات فارسی خارج از کشور اختصاص داده میشود. او افزود: پس از مدتها نگرانی برای تضعیف و تعطیلی کرسیهای زبان و ادبیات فارسی، این خبر بسیاری خوبی برای ما بود. باقری با تشکر از رئیس سازمان برنامه و بودجه و پیگیریهای رئیس دانشگاه گیلان بیان کرد: از آقای دکتر نوبخت سپاسگزار هستیم که توجه ویژهای به بحث زبان فارسی و اهمیت آن در خارج از کشور دارند و تقاضاهای ما را بررسی کردند و برای برگزاری این کرسیها بودجهای را اختصاص دادند. امیدوارم که این بودجه تا آخر ماه جاری به دست ما برسد و بتوانیم استادانمان را اعزام کنیم و چراغ کرسیها را روشنتر از پیش نگه داریم. معاون گسترش زبان فارسی در دانشگاههای خارج از کشور درباره میزان بودجه اختصاص دادهشده برای احیای دوباره کرسیهای زبان فارسی توضیح داد: این بودجه تقریبا به همان میزانی است که خواسته بودیم، اما کاملا به همان مقدار دو میلیون یورو نیست، که البته از سوی سازمان برنامه و بودجه به ما ریالی داده میشود و ما باید ارز تهیه کنیم. کرسیهای زبان فارسی در خارج از کشور پیشتر به علت اختصاص پیدا نکردن بودجه از سوی سازمان برنامه و بودجه به آنها در معرض خطر تعطیلی قرار گرفته بودند. معاون گسترش زبان فارسی در دانشگاههای خارج از کشور با انتشار فیلمی از دانشجویان فارسیآموز گرجستانی که اشتیاق دانشجویان خارجی به فراگیری زبان فارسی زیر نظر استادان اعزامی را نشان میداد، درباره این موضوع هشدار داده بود.
محکومیت ۶ سال زندان برای یکی از بنیانگذاران اولیه جشنواره ساندنس
به گزارش جمله به نقل از ورایتی، استرلینگ ون واگنن که از بنیانگذاران اولیه فستیوال فیلم ساندنس بود، بعد از اقرار به گناهکاری در زمینه سوءاستفاده جنسی از یک کودک محکوم به حداقل شش سال زندان شد. قاضی رابرت گریفین که این حکم را در یوتا اعلام کرد، گفت امیدوار است هیات تصمیمگیرنده آزادی موقت، این مرد ۷۲ ساله را برای مدت زمانی طولانیتر از حکم حداقلی وی در زندان نگه دارد. گریفین همچنین از قربانی جوان پرونده به خاطر گزارش کردن حرکات ون واگنن که بین سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۵ اتفاق افتاد، تجلیل کرد. ون واگنن روز دوم آوریل متهم به سوء استفاده جنسی از یک کودک از سال ۲۰۱۳ و زمانی که این کودک تنها هفت سال داشت، شد. انستیتو ساندنس هم در آوریل بیانیهای در انتقاد از ون واگنن صادر کرد و گفت او از سال ۱۹۹۳ تا به حال هیچ ارتباطی با فستیوال نداشته است. ون واگنن در سال ۱۹۷۸ فستیوال فیلم ساندنس را در همراهی با رابرت ردفورد تاسیس کرد و آن موقع رییس شرکت تهیه فیلم ردفورد بود.