به گزارش جمله به نقل از ایسنا، حسین حیدری پور نمایش «علیه من شهادت نده ۹۰» را به نویسندگی آرمان طیران از اواسط مرداد ماه در تماشاخانه «سپند» روی صحنه می‌برد. این نمایش قرار است به دوری عادل فردوسی پور از تلویزیون و حذف برنامه نود از زاویه‌ای متفاوت بپردازد. حیدری پور که پیش از […]

به گزارش جمله به نقل از ایسنا، حسین حیدری پور نمایش «علیه من شهادت نده ۹۰» را به نویسندگی آرمان طیران از اواسط مرداد ماه در تماشاخانه «سپند» روی صحنه می‌برد.
این نمایش قرار است به دوری عادل فردوسی پور از تلویزیون و حذف برنامه نود از زاویه‌ای متفاوت بپردازد.
حیدری پور که پیش از این نمایش «چه می کنه این! عادل فردوسی پور» را در سال ۹۴ در فرهنگسرای نیاوران روی صحنه برده، واکاوی و آسیب‌شناسی فوتبال را از چندین جهت و زاویه مختلف در این نمایش بررسی می‌کند و تعطیلی برنامه نود را بعد از بیست سال یکی از دلایل روی صحنه بردن این نمایش می‌داند.

بازگشت لعیا زنگنه به تئاتر پس از ۲۷ سال

به گزارش جمله به نقل از ایلنا، لعیا زنگنه پس از ۲۷سال دوری از تئاتر با نمایش «اتینا» به نویسندگی رسول کاهانی و کارگردانی حسین دِیردار و تهیه‌کنندگی مشترک محمدرضا یوسف‌زاده و محدثه کاظمی در تماشاخانه مهرگان روی صحنه می‌رود.
لعیا زنگنه بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون که نخستین حضور حرفه‌ای خود بر صحنه تئاتر را با علی رفیعی در نمایش «یادگار سال‌های شن» در سال ۱۳۷۱ تجربه کرده است، فارغ‌التحصیل دانشگاه هنر تهران رشته نمایش بوده و با هدایت محمدعلی کشاورز و ثریا قاسمی وارد عرصه تلویزیون شد.
از دیگر عوامل این نمایش می‌توان به عطیه کاظمی (مدیر تولید)، شروین بختیاری (انتخاب موسیقی)، حسین بنیاد (دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز)، سهیلا اکبرزاده، عرفان شمس (دستیاران کارگردان)، سارا حدادی (مدیر روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای و تبلیغات – you studio) اشاره کرد. دیگر بازیگران این اثر نمایشی متعاقبا اعلام خواهند شد.
نمایش «اتینا» از ۱۰ مرداد در تماشاخانه مهرگان به نویسندگی رسول کاهانی و کارگردانی حسین دیردار روی صحنه خواهد رفت و بلیت‌فروشی این اثر نمایشی به زودی برای مخاطبین باز خواهد شد.

معمار آسمان‌خراش‌های مشهور جهان درگذشت

«‌سزار پلی» معمار برجسته جهان که طراحی برخی از بلندترین آسمان‌خراش‌های سراسر جهان همچون برج‌های دوقلو «پتروناس» را در کارنامه خود دارد،‌ درگذشت.
به گزارش جمله به نقل نیویورک تایمز،‌ این معمار نامدار آرژانتینی ـ آمریکایی روز جمعه و در سن ۹۲ سالگی درگذشت.
از دیگر آثار مهم این هنرمند می‌توان به طراحی ساختمان «مرکز مالی جهانی» واقع در نیویورک و ساختمان «مرکز طراحی آرام» که بخاطر شیشه‌های آبی رنگ‌ نما شناخته شده است و همچنین برج «سیلسفورس»‌ واقع در «سانفرانسیسکو» اشاره کرد.
«‌پلی» در طول دوران فعالیتش به عنوان یک معمار، صدها جایزه معتبر در زمینه طراحی و معماری دریافت کرد که از مهم‌ترین آنها می‌توان به مدال طلای سال ۱۹۹۵ موسسه معماران آمریکایی اشاره کرد.
«سزار پلی» از سال‌های ۱۹۷۷ تا ۱۹۸۴ به عنوان رئیس دانشکده معماری دانشگاه «ییل» فعالیت کرد.
«پلی» که در شهر «نیوهیون» ‌ایالت «کنتیکت» سکونت داشت، بیشتر برای نوآوری در طراحی‌ بخش‌های شیشه‌ای ساختمان شهرت دارد.
«‌پلی» در سال ۱۹۷۷ به عنوان مسئول بازسازی و توسعه موزه هنر مدرن «‌منهتن» نیز ‌برگزیده شد.
این معمار در نهایت شرکت معماری و طراحی خودش را در سن ۵۰ سالگی تاسیس کرد.

«سن پطرزبورگ۲» فقط با قاسم‌خانی

حمید اعتباریان تهیه‌کننده فیلم سینمایی «ملاقات با جادوگر» به کارگردانی جمشید بهرامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره زمان تولید این فیلم که به تازگی پروانه ساخت گرفته است، گفت: پیش تولید این فیلم سینمایی به تازگی آغاز شده است و ما در حال مذاکره با بازیگران و عوامل پشت صحنه هستیم اما هنوز به قراردادی با آن‌ها نرسیده‌ایم، با این وجود فکر می‌کنم حدود ۲۰ روز دیگر فیلمبرداری این اثر را در تهران آغاز کنیم.
وی با اشاره به اینکه همه سکانس‌های «ملاقات با جادوگر» در تهران فیلمبرداری می‌شود، عنوان کرد: این فیلم یک طنز اجتماعی و روایت‌گر داستان زندگی دختری است که از ماساچوست به ایران می‌آید تا افرادی را که از او کلاهبرداری کرده‌اند، شناسایی کند که در این بین حوادثی رخ می‌دهد.
اعتباریان عنوان کرد: ما پیش از این فیلمنامه‌ای به نام «ماساچوست» داشتیم که شورای پروانه ساخت با نام آن موافقت نکرد و از ما خواست که نام آن را تغییر بدهیم به همین دلیل ما هم نام موقت آن را «ملاقات با جادوگر» گذاشتیم که البته بد هم نیست و به فیلمنامه می‌آید اما ممکن است بعدها نام آن را تغییر بدهیم. این تهیه‌کننده در پایان درباره وضعیت ساخت «سن پطرزبورگ۲» گفت: این روزها پیمان قاسم‌خانی مشغول ساخت «خوب، بد، جلف۲» است و منتظرم کارهای ساخت فیلمش تمام شود و بعد نگارش فیلمنامه «سن پطرزبورگ۲» از سر بگیرد چراکه در حال حاضر فیلمنامه این اثر ناقص است و تنها طرحی از آن را در دست داریم و دلم هم نمی‌آید که نگارش «سن پطرزبورگ۲» را به کس دیگری بسپارم از همین رو دوست دارم بعد از ساخت «ماساچوست» سراغ ساخت «سن پطرزبورگ۲» برویم.