![](https://jomlehonline.ir/wp-content/themes/aban/img/none.png)
رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران در مورد آخرین وضعیت ایجاد سازمان گردشگری در شهرداری توضیحاتی ارائه کرد. حسن خلیل آبادی در مورد آخرین وضعیت ایجاد سازمان گردشگری در شهرداری تهران با بیان اینکه براساس برنامه سوم توسعه شهرداری تهران، می بایست در شهرداری تهران تمامی مراکز گردشگری ادغام و در قالب سازمان گردشگری […]
رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران در مورد آخرین وضعیت ایجاد سازمان گردشگری در شهرداری توضیحاتی ارائه کرد.
حسن خلیل آبادی در مورد آخرین وضعیت ایجاد سازمان گردشگری در شهرداری تهران با بیان اینکه براساس برنامه سوم توسعه شهرداری تهران، می بایست در شهرداری تهران تمامی مراکز گردشگری ادغام و در قالب سازمان گردشگری فعالیت کنند، گفت: در شهرداری تهران مراکز تفریحی و گردشگری زیادی همچون برج میلاد، اراضی عباس آباد و … وجود دارد که منفک از یکدیگر اداره می شوند و این عدم مدیریت یکپارچه سبب شده تا این مراکز از برنامه مدونی پیروی نکنند.
وی با بیان اینکه تهران با وجود بناهای میراثی، گردشگری و … به عنوان مقصد سفر شناخته نمی شود و عمدتا مسافران، در حال عبور از تهران ممکن است از مراکز میراثی، گردشگری و… پایتخت بازدید کنند گفت: این در حالی است که تهران ظرفیتهای خوب تفریحی، گردشگری و میراثی دارد به گونهای که می تواند به مقصد و قطب گردشگری تبدیل شود.
وی با بیان اینکه در سازمان گردشگری هم افزایی نهادهای گردشگر در شهرداری با ادغام مدیریتی آنها در دستور کار قرار خواهد گرفت، گفت: یکی از اولویتهای سازمان گردشگری تبدیل تهران به قطب گردشگری و شهر توریست و مسافرپذیر است.
اجرای طرح حفاظت از سرو کهنسال مهریز
طرح حفاظت از سرو کهنسال مهریز با پیگیری شهرداری و همکاری کارشناسان ذیربط از مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی استان، استانداری و دانشگاه یزد تهیه و اولین مرحله اجرایی آن آغاز شد.
مسئول فضای سبز شهرداری مهریز در این رابطه ضمن تشکر از مجموعههایی که در تدوین این طرح همکاری داشتند، اظهار کرد: در اولین مرحله اجرایی این طرح که با تخصیص یک میلیارد تومان اعتبار آغاز شده، عملیات حصار کشی پارک، جمعآوری محوطهی سنگ فرش و سایر تأسیسات موجود تا شعاع ۳۰ متری اطراف سرو و تامین خاک مناسب و سایر نیازهای تغذیهای این درخت کهنسال انجام خواهد شد.
به گفته محسن بهاری، هرس شاخههای اضافی مطابق با نظرات کارگروه حفاظت سرو و بستن و نگهداری تنه اصلی و سایر شاخهها متناسب با تصمیمات این کارگروه، از دیگر اقدامات صورت گرفته در جهت حفاظت از این اثر ملی طبیعی است.
بهاری خاطرنشان کرد: سرو کهنسال مهریز با عمر تخمینی ۲۰۰۰ سال به عنوان دومین موجود زندهی کهنسال استان یزد بعد از سرو ابرکوه معروف است و در طول سال به ویژه ایام بهار، پذیرای گردشگران زیادی از سراسر کشور است.
این درخت کهنسال در اسفند ۱۳۸۴ به ثبت آثار ملی کشور رسیده است.