همایش سراسری کارکنان مدیریت شعب استان‌های خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان با حضور معاون عملیات بانکی و مدیریت امور شعب استان ها با هدف بررسی عملکرد شعب در شاخص های مختلف، کارگروه ها و طرح”با هم” برگزار شد. هادی قدیمی معاون عملیات بانکی در آغاز این مراسم با تاکید بر هدف گذاری بانک ایران […]

همایش سراسری کارکنان مدیریت شعب استان‌های خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان با حضور معاون عملیات بانکی و مدیریت امور شعب استان ها با هدف بررسی عملکرد شعب در شاخص های مختلف، کارگروه ها و طرح”با هم” برگزار شد.
هادی قدیمی معاون عملیات بانکی در آغاز این مراسم با تاکید بر هدف گذاری بانک ایران زمین برای حمایت از رونق تولید و کارآفرینی در کشور بیان کرد: برای ارائه خدمات و دستیابی به اهداف تعیین شده جذب منابع جزء اولویت های کلیدی و اصلی سیستم بانکی است. وی خواستار تلاش و کوشش تمامی کارکنان در زمینه جذب منابع و اهداف تعیین شده توسط مدیران ارشد بانک شد.
معاون عملیات بانکی بیان کرد: اقدامات صورت گرفته توسط امور شعب استان‌ها برای اجرایی شدن طرح‌های ابلاغی با هدف جذب منابع و رفع نواقص موجود است. براساس همین سیاست، اهداف جذب منابع برای اولین مرحله قبل از سال جاری تهیه و پس از تایید هیات مدیره به شعب ابلاغ شد.
وی گفت: سرمایه گذاری های بزرگی در بخش‌های مختلف عمرانی همچون سیمان غرب آسیا، فولاد اکسین اهواز، خط لوله انتقال نفت گوره به جاسک و پروژه فیبر نوری جنوب جهت حمایت از رونق تولید توسط بانک انجام شده است.
معاون عملیات بانکی همچنین از اعطای بسته های تسهیلاتی جدید در راستای کمک به کسب و کارهای نوین و حمایت از مشاغل خرد خبر داد.
در ادامه حسینی کناروئی مدیریت امور شعب استان‌ها به تشریح معماری و ساختار کارگروه های طراحی شده توسط امور شعب پرداخته و مجدداً نحوه ایجاد کارگروه ها و هدف اصلی آنها را بیان نمود.
کناروئی گفت: امور شعب استان‌ها در ماه‌های پایانی سال ۹۷ شروع به طراحی کارگروه های تخصصی در تمامی زمینه‌ها در بانک نمود و هدف اصلی آن تعامل هر چه بیشتر ستاد با مدیریت ها و به تبع آن با تمامی شعب زیر مجموعه است.
مدیر امور شعب استان‌ها به تجزیه و تحلیل عملکرد شعب استان خراسان جنوبی تا مرداد ۹۸ پرداخته و بیان کرد: انتظار ما از شعب موفقیت در تمامی زمینه هاست. به عنوان مثال زمانی که یک شعبه می تواند در صدور ضمانتنامه موفق عمل نماید، قطعاً دیگر شعب نیز می توانند عملکرد مناسبی در این خصوص از خود نشان دهند و فقط با پشتکار می توانیم به موفقیت‌های بزرگی کسب کنیم. وی همچنین بر انجام هر چه بهتر برگزاری کارگروه‌ها تاکید کردند.

 

مدیرعامل بانک توسعه تعاون:
بانک توسعه تعاون ۴ ماهه ۳۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرد

مدیرعامل بانک توسعه تعاون با اشاره به روند پرداخت تسهیلات گفت: در سال جاری بالغ بر ۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان به ۴۹ هزار فقره تسهیلات پرداخت شد.
حجت الله مهدیان در یک نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اینکه فردا دهمین سالگرد تاسیس بانک توسعه تعاون است گفت: بانک زیرمجموعه وزارت کار است. مدیرعامل بانک توسعه تعاون اظهارداشت: ۴۵۰ شعبه و باجه در کشور داریم و تعداد پرسنل بانک نیز ۴۵۰۰ نفر است؛ در تمام نقاط کشور شعبه و فعالیت داریم و فعالیت این بانک در ادامه صندوق تعاون شکل گرفت.
وی خاطرنشان کرد: طبق اساسنامه ۷۰ درصد تسهیلات به بخش تعاون و مابقی در سایر بخش ها پرداخت می شود و بانک توسعه تعاون جزو ۵ بانک تخصصی دولتی کشور است. مهدیان درباره روند پرداخت تسهیلات در سال جاری، گفت: ۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان به ۴۹ هزار فقره تسهیلات پرداخت شد. همچنین ۳۹ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد در پرداخت تسهیلات اتفاق افتاد.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون افزود: ۹ هزار و ۷۳۰ میلیارد تومان در سال گذشته پرداخت تسهیلات انجام شده و پیش بینی این است که روند پرداخت تسهیلات در سال جاری به ۱۳ هزار میلیارد تومان نیز خواهد رسید.
وی با تاکید بر تجهیز بانک به سیستم کربنکینگ بیان داشت: حدود ۱۰ سال است که بانک با این سیستم کار می‌کند. امروز بانکی موفق‌تر است که بتواند در حوزه بانکداری دیجیتال کار کند و از ابتدای سال کارگروهی در زمینه بانکداری دیجیتال در بانک مشغول به فعالیت است و تا پایان شهریورماه بانکداری دیجیتال در بانک فعال خواهد شد.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون افزود: کمبود سرمایه از چالش‌های سیستم بانکی است و امروز سرمایه بانک ۱۰۰۰ میلیاردتومان است و از محل بودجه سال ۹۸ نیز هزار میلیاردتومان دیگر افزایش سرمایه محقق می شود و سرمایه بانک دو برابر خواهد شد. این میزان سرمایه هنوز هم کافی نیست و با وزارت اقتصاد و کار و سازمان برنامه برای افزایش سرمایه در سال آینده نیز اقداماتی را در دستور کار داریم.
وی ادامه داد: اساسا بانک‌های توسعه ای نباید منابع متکی به مردم داشته باشند ولی در ایران اینگونه نیست و اتکا بانک ها به منابع مردمی وجود دارد. وی با اشاره به اینکه در حوزه رونق تولید تکالیف قانونی و مسئولیت اجتماعی متوجه بانک است و این اقدامات برای بانک های‌دولتی تهدید محسوب نمی شود و یک فرصت است.