رئیس شورای انسجام‌بخشی صنعت آب و برق استان همدان بابیان اینکه در حوزه پدافند غیرعامل تولید پراکنده مهم است، بیان کرد: ۶ نیروگاه خورشیدی و ۴ نیروگاه مقیاس کوچک وارد مدار شده است. مانورهای تمرینی، آموزشی مناطق شش گانه کشور با حضور تیم‌های مدیریت بحران و پدافند غیرعامل صنعت آب و برق استان‌های همدان، […]

 

رئیس شورای انسجام‌بخشی صنعت آب و برق استان همدان بابیان اینکه در حوزه پدافند غیرعامل تولید پراکنده مهم است، بیان کرد: ۶ نیروگاه خورشیدی و ۴ نیروگاه مقیاس کوچک وارد مدار شده است.

مانورهای تمرینی، آموزشی مناطق شش گانه کشور با حضور تیم‌های مدیریت بحران و پدافند غیرعامل صنعت آب و برق استان‌های همدان، تهران، قزوین، البرز، مرکزی، مازندران و قم در نیروگاه برق شهید مفتح همدان برگزار شد.

رئیس شورای انسجام‌بخشی صنعت آب و برق استان همدان در این مانور با بیان اینکه حوزه آب و برق حوزه خطیری است، اظهار داشت: حوادثی که امسال داشتیم موجب شد مشکلاتی ایجاد شود اما به دلیل ورود خوب ستاد مدیریت بحران آسیب‌ها کاهش یافت.

محمدمهدی شهیدی با اشاره به اینکه نیروهای تهدید کننده در صنعت آب و برق، عوامل طبیعی، حملات نظامی و حملات سایبری است، گفت: مهمترین وظیفه این صنایع استمرار در خدمت‌رسانی است و همه تلاش‌ها به این منظور صورت می‌گیرد که خدمات این صنعت به مشترکین قطع نشود.

وی اظهار داشت: بیشترین خسارات و آسیب‌هایی که به شبکه توزیع برق در استان وارد می‌شود ناشی از حوادث طبیعی و تغییرات آب و هوایی است.

رئیس شورای انسجام‌بخشی صنعت آب و برق استان همدان در ادامه مهم‌ترین مشکل در همدان را وزش باد با سرعت زیاد عنوان کرد و گفت: باید اقدامات مؤثری مانند تبدیل سیم مسی به کابل خود نگهدار انجام شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از اقدامات در حوزه پدافند غیرعامل تولید پراکنده است، بیان کرد: در این راستا ۶ نیروگاه خورشیدی و ۴ نیروگاه مقیاس کوچک وارد مدار شده‌اند.

شهیدی با اشاره به اینکه در پدافند غیرعامل باید حوادث را پیش‌بینی کرد، بیان کرد: باید از داشته‌ها به خوبی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه بارندگی ابتدای امسال در ۴۰ سال اخیر بی‌سابقه بود، گفت: ۱۵۴ روستا در اثر سیل به خاموشی رفت که با مدیریت و هماهنگی در کمتر از ۲۴ ساعت برق روستاها وصل شد.

رئیس شورای انسجام‌بخشی صنعت آب و برق استان همدان با اشاره به اینکه در حادثه‌ای در زمستان ۹۵ در ملایر برق بخشی از این شهر قطع شد، اظهار کرد: در کمتر از ۲۴ ساعت برق این شهر وصل شد و امسال نیز اصلاح شبکه برق ملایر در دستور کار است.

وی با بیان اینکه با ایجاد یک کمیته ویژه در شورای هماهنگی صنعت آب و برق استان از آمادگی لازم برای مقابله با حملات سایبری برخوردار هستیم، گفت: انجام مانورهای مشترک به هم‌افزایی دانش و افزایش آمادگی نیروها می‌انجامد.

معاون عمرانی استاندار همدان نیز بابیان اینکه باید تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد، گفت: اتفاقات و حوادث بد نیستند اما به دلیل کم بودن دانش، قدرت استفاده از حوادث را نداریم.

محمودرضا عراقی با بیان اینکه اگر می‌خواهیم هزینه‌ها را در بلایای طبیعی کاهش دهیم باید برنامه‌ریزی داشته باشیم، عنوان کرد: هزینه جلوگیری از بحران هزینه اضافی نیست.

معاون عمرانی استاندار همدان با اشاره به اینکه در مدیریت بحران باید همه ظرفیت‌ها را شناسایی کنیم، گفت: آموزش در زمینه پدافند غیرعامل از اهمیت بسزایی برخوردار است که می‌بایست ظرفیت‌ها و نیروها را در این مبحث آموزش داد.

طرح «مانا» در شهرستان مرند اجرا شد

طرح مانا به همت اداره بهزیستی مرند در اردوگاه منطقه یام این شهرستان به اجرا درآمد.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان مرند گفت: طرح مشارکت اجتماعی نوجوانان ایران (مانا) به همت اداره بهزیستی مرند با برپایی اردوی یک روزه نوجوانان در منطقه یام این شهرستان اجرا شد.

حسین محمدزاده افزود: در جلساتی که با این نوجوانان برگزار می‌شود آنها با نوشتن پروژه‌هایی، مشکلات خانواده، شهر و یا محله را از دیدگاه خودشان نوشته و راهکارهایی ارائه می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: این طرح نوعی تمرین برای مشارکت ورزی در حل مسائل و مشکلات نوجوانان و یا مشکلات آنها با والدین خود است. رئیس بهزیستی شهرستان مرند همچنین با تشریح چگونگی اجرای طرح مانا ابراز داشت: طرح مانا در قالب ۳ محور آموزش مهارت‌های اجتماعی، اوقات فراغت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، ویژه نوجوانان دختر و پسر ۱۳ تا ۱۸ سال جامعه هدف شهری و روستایی به ویژه در مناطق حاشیه‌ای شهرهاست که از طریق پایگاه سلامت اجتماعی اداره بهزیستی مرند به تعداد ۴۰ نفر انتخاب شدند.محمدزاده ادامه داد: این طرح به صورت کارگاهی و عملی جامعه هدف را پوشش می‌دهد و در ۱۲ جلسه طراحی شده و در این کارگاه‌ها مهارت‌های ارتباطی و کارگروهی نوجوانان تقویت می‌شود و آنها شیوه تبدیل چالش‌ها و تهدیدات دوره بلوغ به فرصت را فرا می‌گیرند.

وی با بیان اینکه در این طرح، مشارکت جویی به عنوان کلید پیشگیری در نظر گرفته شده است، اذعان داشت: این طرح با آموزش تسهیل گران، اجرای فرایند یادگیری مشارکتی نوجوانان و حمایت یابی و پشتیبانی از اقدامات مشارکتی نوجوانان تحقق می‌یابد.