علیرضا فغانی، داور سرشناس ایرانی به فکر مهاجرت به استرالیا افتاده است و قصد دارد زندگی خود را خارج ایران ادامه دهد. فغانی بعد از حضور در جام جهانی روسیه به فکر مهاجرت افتاد و حواشی و عکس‌هایی که از او بعد از برگشت به ایران و زمان حضور در جام جهانی منتشر شد، […]

 

علیرضا فغانی، داور سرشناس ایرانی به فکر مهاجرت به استرالیا افتاده است و قصد دارد زندگی خود را خارج ایران ادامه دهد. فغانی بعد از حضور در جام جهانی روسیه به فکر مهاجرت افتاد و حواشی و عکس‌هایی که از او بعد از برگشت به ایران و زمان حضور در جام جهانی منتشر شد، کاری کرد که او محکم‌تر از همیشه به فکر مهاجرت بیفتد. فغانی که به قله داوری در جهان رسیده و در فینال المپیک، جام باشگاه‌های جهان و رده‌بندی جام جهانی  قضاوت کرده است، در ایران، منتقدان زیادی داشته است و بعد از قضاوت هر بازی افراد زیادی از اشتباهات موثر او صحبت می‌کردند. حالا او تصمیم گرفته است تا برای ادامه زندگی به استرالیا برود.

او درمورد مهاجرتش می‌گوید: «اگر موقعیتش فراهم شود برای تحصیل بچه‌ها و آینده بهترشان، به فکر مهاجرت هستم و امیدوارم که برای ترم زمستان این اتفاق میسر شود. کارهای من هم در حال انجام شدن است و می‌خواهم مهاجرت کنم».

نکته مهم ماجرا اما این است که فغانی قصد ندارد که پرچم ایران را کنار بگذارد و می‌خواهد در هر جایی که هست، با نام ایران فعالیت کند. او می‌تواند در بالاترین سطح فوتبال استرالیا داوری کند و هم‌چنان در رقابت‌های آسیایی و جهانی برای ایران افتخارآفرینی کند. او این شانس را داشت که به اروپا برود و در بالاترین سطح فوتبال جهان به قضاوت بپردازد، اما به‌خاطر حضور در فهرست AFC باید یک‌سال منتظر می‌ماند تا به لیست UEFA اضافه شود و به‌نظر می‌رسد، او با در نظر گرفتن همه این شرایط به فکر رفتن به استرالیا افتاده است. او در سال‌های اخیر در تبلیغات تلویزیونی حضور پررنگی داشته با اینکه شغل اصلی‌اش کارمندی شهرداری است، در چارچوب یک سلبریتی در جامعه حضور داشته است و بزرگ‌تر از یک داور برجسته با او برخورد شده است.

این اتفاق فقط به فغانی کمک می‌کند که او مانند گذشته مورد هدف فحاشی‌های تماشاگران قرار نگیرد و دائما درباره رنگی بودن او صحبت نکنند و به راحتی به اولین داور ایرانی‌ای تبدیل شود که در دو جام جهانی سوت زده است.

در روز استراحت تیم ملی؛ همه چیز به نغع ما

دیروز مسابقات مقدماتی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ در گروه‌های مختلف قاره آسیا آغاز شد. در گروه C و در روزی که تیم ملی ایران استراحت داشت دو بازی برگزار و هر دو با تساوی به پایان باشد تا تیم ملی ایران در روزی که بازی نکرد برنده روز باشد.ابتدا در ساعت ۱۶:۰۰ بازی دو تیم کامبوج و هنگ کنگ در کامبوج با تساوی یک بر یک تمام شد. در ساعت ۲۱:۰۰ هم بازی تیم‌های بحرین با عراق شروع و در پایان با تساوی یک بر یک به پایان رسید. به این ترتیب هر ۴ تیم یک امتیازی شدند و هیچ تیمی با برد شروع نکرد.روز سه شنبه در روز دوم بازی‌ها کامبوج در ساعت ۱۶:۰۰ میزبان بحرین است و در ساعت ۱۷:۰۰ هنگ کنگ با تیم ملی ایران بازی می‌کند. در این روز تیم ملی عراق استراحت دارد.

مشکل استقلال، بدون اسپانسر تا اطلاع ثانوی

مسئولان باشگاه استقلال که این روزها دغدغه زیادی بابت مشکلات مالی و بدهی‌های باشگاه دارند، از برخی اسپانسرهای اصلی خود به شدت گله‌مند هستند و اعتقاد دارند که در روزهای سخت، اسپانسرها نتوانسته‌اند به تعهدات خود عمل کنند. همچنین عدم شفافیت مالی از سوی اسپانسرها، باعث شده است مدیران باشگاه بگویند تا زمانی که شفافیت مالی از سوی اسپانسرها به باشگاه ارائه نشود، از هفته سوم لیگ برتر، بدون اسپانسر وارد بازی‌ها خواهند شد. اگر چه یکی از اسپانسرهای اصلی استقلال اطلاعیه‌ای صادر و طبق اسنادی که داشت مدارک مالی و پرداختی‌ها را ارائه کرد، اما باشگاه استقلال اعتقاد دارد که باید شفافیت مالی در حضور آنها صورت بگیرد. به نظر می‌رسد که بحث اختلاف استقلال با اسپانسرها بیخ پیدا کرده و باید دید در روزهای آینده مشکلات حل می‌شوند یا نه.

فرق دشتی با باقری چیست؟

خب البته به خود استقلالی‌ها مربوط است که با خاطیان تمرین‌شان چطور رفتار می‌کنند، اما وقتی خبر درگیری فیزیکی علی دشتی با فرشید اسماعیلی منتشر می‌شود و بعد هر دو نفر بدون هیچ مشکلی در تمرین روز بعد حاضر می‌شوند، آدم یاد داستان اخراج آن ۳بازیکن در ابتدای فصل می‌افتد. روح‌الله باقری، آرمین سهرابیان و رضا کریمی ۳نفری بودند که ظاهرا فقط به‌خاطر یک درگیری ساده از استقلال کنار گذاشته شدند. این در حالی است که باقری مهاجم اثرگذاری بود و سهرابیان هم قابلیت بازی در ۲پست را داشت که بعد از جدایی او، استقلال در هر ۲پست نیاز به جذب بازیکن جدید پیدا کرد. حالا منظورمان این نیست که الان هم استراماچونی باید دشتی و اسماعیلی را بیرون کند، بلکه شاید بهتر بود در مورد آن ۳نفر تصمیم معتدل‌‎تری گرفته می‌شد. واضح است که تصمیمات دوگانه، می‌تواند فضای هر مجموعه‌ای را به هم بریزد.

خطری که از بیخ گوش فتحی گذشت

سعید آذری خیلی دوست داشت مدیریت استقلال را بر عهده بگیرد اما وزارت ورزش و شخص سلطانی فر که امیرحسین فتحی را خیلی دوست دارد ، تصمیم گرفت با همین مدیر حاشیه ادامه دهد. درحالی که مدیریت فتحی انتقادات زیادی را از سوی هواداران به همراه داشته است، گمانه زنی ها حاکی از این بود حاصل نشست محمدرضا داورزنی با سعید آذری انتصاب او به مدیریت استقلال می شود.اما خود آذری هم اعلام کرد در این باره با وزارت ورزش مذاکره کرده اما نتیجه مثبت نبوده است. او اعلام کرد آمادگی اش را بیان کرده بوده اما در نهایت این همکاری میسر نشده است. فتحی هم در برنامه ای تلویزیونی از سعید آذری انتقاد کرده بود که به زور می خواهد خودش را به استقلال تحمیل کند. با این همه انتخاب سعید آذری به مدیریت فولاد خوزستان تا مدتی فضای کار را برای فتحی امن می کند و او از این اتفاق بیش از همه خرسند شده است.

فتاحی: نود درصد بلیت دربی متعلق به استقلال است

مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ با اعلام اینکه بلیت فروشی ها در اختیار باشگاه ها قرار داده شده است گفت که استقلال باید قانون ۹۰ به ۱۰ را رعایت کند.سعید فتاحی، مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ در گفتگو با برنامه ورزش و مردم از اجرای قطعی قانون تقسیم ۹۰ به ۱۰ سکوهای ورزشگاه آزادی در دربی ۹۰ که به میزبانی استقلال برگزار می‌شود خبر داد و اعلام کرد باشگاه استقلال مسئولیت بلیت فروشی این دیدار را بر عهده دارد و باید این قانون را اجرایی کند.