بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی، با هدف افزایش سطح تعاملات، تفاهمنامه همکاری امضا کردند تا فاز جدیدی از همکاری های این دو مجموعه، آغاز شود. بر اساس این تفاهمنامه که به امضای دکتر محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت و دکتر علی وحدت رییس هیات امنای صندوق نوآوری و شکوفایی رسید، تعاملات بین دو […]

بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی، با هدف افزایش سطح تعاملات، تفاهمنامه همکاری امضا کردند تا فاز جدیدی از همکاری های این دو مجموعه، آغاز شود.
بر اساس این تفاهمنامه که به امضای دکتر محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت و دکتر علی وحدت رییس هیات امنای صندوق نوآوری و شکوفایی رسید، تعاملات بین دو مجموعه در زمینه خدمات مالی و بانکی و همچنین ارائه انواع تسهیلات در قالب عقود اسلامی، صدور ضمانتنامه، گشایش اعتبارات اسنادی ریالی و ارزی و ارائه انواع خدمات الکترونیک و … گسترش خواهد یافت. دکتر بیگدلی در مراسم امضای این تفاهمنامه با اظهار خرسندی از برداشتن گامی دیگر از سوی بانک ملت برای حمایت از کارآفرینان و افرادی که برای رونق تولید در کشور تلاش می‌کنند، اظهار داشت: شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند با فعالیت خود به رونق تولید و رشد و توسعه اقتصادی کشور کمک کنند و بانک ملت هم آمادگی دارد تا در قالب این تفاهمنامه، به شرکت‌های معرفی شده از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی، تسهیلات اعطا کند.
وی با بیان این نکته که بانک ملت خود را به این تفاهمنامه محدود نکرده است، ادامه داد: این بانک در تفاهمنامه‌ای دیگر، شرکت‌های معرفی شده از سوی دانشگاه تهران را نیز مورد حمایت مالی قرار می‌دهد. مدیرعامل بانک ملت با تاکید بر این نکته که شرکت‌های دانش بنیان را افرادی خلاق، بااراده و بادانش اداره می‌کنند، این شرکت‌ها را نیازمند حمایت دانست و افزود: خوشبختانه بانک ملت، منابع خوبی را در اختیار دارد و توان تسهیلات دهی آن بالا است به همین دلیل وظیفه خود می‌داند که از شرکت‌های دانش بنیان حمایت کند. دکتر بیگدلی با تاکید بر این نکته که بانک ملت خود را به سهم تعیین شده برای اعطای تسهیلات محدود نمی‌کند و چنانچه لازم باشد حجم این تسهیلات را افزایش خواهد، افزود: امیدواریم که اعطای این تسهیلات به اشتغال هرچه بیشتر جوانان تحصیلکرده و به تبع آن رونق تولید در کشور منتهی شود. دکتر علی وحدت، رییس هیات امنای صندوق نوآوری و شکوفایی هم با ارائه گزارشی از عملکرد این صندوق در سال گذشته، از هدفگذاری آن برای اعطای ۱۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به شرکت های دانش بنیان در سال جاری با عاملیت بانک‌ها، خبر داد و گفت: حجم مصوبات صادره بیش از دو هزار میلیارد تومان است و تا پایان شهریورماه، میزان تسهیلات اعطایی از حد تعیین شده عبور خواهد کرد.

 

رشد ۱۰۰۹ درصدی در میزان گشایش اعتبار اسنادی داخلی بانک پاسارگاد

بانک‌پاسارگاد با هدف فراهم آوردن شرایط لازم برای انجام معامله بدون ریسک، از ابتدای سال ۱۳۹۸ تاکنون، با رشدی معادل ۱۰۰۹ درصد، اقدام به گشایش بیش از ۲۴ هزار میلیارد ریال اعتبار اسنادی داخلی کرد.
بانک‌پاسارگاد با هدف اعتمادسازی و فراهم آوردن شرایط لازم برای انجام معامله بدون ریسک برای طرفین قرارداد، از ابتدای سال ۱۳۹۸ تاکنون، با رشدی معادل ۱۰۰۹ درصد، اقدام به گشایش بیش از ۲۴ هزار میلیارد ریال اعتبار اسنادی داخلی کرد و موفق شد سهم اول بازار در میان بانک‌های خصوصی را از آن خود کند.
این بانک با ارایه خدمات گشایش اعتبار اسنادی داخلی در قالب بسته حمایتی، زمینه‌ ایجاد فضایی قابل اعتماد و بدون ریسک را در معاملات تجاری فراهم کرده‌ که مورد استقبال تجار و فعالان اقتصادی قرار گرفته‌است؛ به‌طوری‌که با توسعه خدمات‌رسانی و گشایش بیش از ۲۴ هزار میلیارد ریال اعتبار اسنادی داخلی، در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته شاهد رشد ۱۰۰۹ درصدی در ارایه این خدمت در بانک‌پاسارگاد هستیم. همچنین در پی استقبال بسیار خوب مشتریان، رشدی معادل ۲۴۰ درصد در تعداد پرونده‌ها و مشتریان استفاده‌کننده از این خدمات حاصل شده‌است. بر اساس این خبر، در این طرح، خریداران با بهره‌مندی از خدمات گشایش اعتبار اسنادی داخلی می‌توانند از مزایایی نظیر تأمین کالا یا مواد اولیه با حداقل نقدینگی، دریافت اعتبار با کارمزد کمتر از تسهیلات و پرداخت وجه به فروشنده بعد از اجرای کامل تعهدات توسط ایشان و اطمینان از کیفیت کالای مورد معامله برخوردار شوند. فروشندگان نیز ضمن اعتماد به خریدار از دریافت کامل مبلغ قرارداد فروش، اطمینان حاصل می‌کنند. تسهیل مبادلات تجاری و انعطاف‌پذیری متناسب با نیاز مشتری از دیگر ویژگی‌های اعتبار اسنادی داخلی بانک‌پاسارگاد هستند. اعطای تسهیلات ارزان‌قیمت و صدور انواع ضمانت‌نامه بانکی از دیگر خدمات بسته حمایتی بانک‌پاسارگاد هستند که از دو سال پیش و به‌منظور کمک به افزایش تولید و اشتغال‌آفرینی به مشتریان ارایه می‌شوند. گفتنی است مشتریان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به شعبه‌های بانک‌پاسارگاد در سراسر کشور مراجعه کنند. همچنین مرکز مشاوره و اطلاع‌رسانی بانک‌پاسارگاد به شماره ۸۲۸۹۰ و سیستم دریافت نظرها در سایت، آماده ارایه مشاوره و پاسخگویی به مشتریان است.