مدیرعامل شــــــــرکت کارگزاری بانک صادرات ایران گفت: گردش مالی یک ساله سامانه کارگزاری بانک صادرات ایران با افزودن بیش از شش هزار و ٦٠٠ فعال جدید به جمع فعالان بازار سرمایه، از مرز سه هزار میلیارد ریال گذشت. مهدی کباری با اعلام این خبر، به تشریح کارنامه یکساله سامانه پیشخوان کارگزاری بانک صادرات ایران پرداخت […]
مدیرعامل شــــــــرکت کارگزاری بانک صادرات ایران گفت: گردش مالی یک ساله سامانه کارگزاری بانک صادرات ایران با افزودن بیش از شش هزار و ٦٠٠ فعال جدید به جمع فعالان بازار سرمایه، از مرز سه هزار میلیارد ریال گذشت.
مهدی کباری با اعلام این خبر، به تشریح کارنامه یکساله سامانه پیشخوان کارگزاری بانک صادرات ایران پرداخت و افزود: از شهریور سال ٩٧ تاکنون تعداد مشتریان «حضوری» و «برخط» شرکت کارگزاری بانک بیش از شش هزار و ٦٠٠ نفر افزایش یافته که از این میزان چهار هزار و ١٠٠ نفر کد کاربری آنلاین دریافت کرده و در عین حال سه هزار میلیارد ریال اوراق بهادار از طریق «پیکاپ» (سامانه پیشخوان کارگزاری در بازار پول) مورد داد و ستد قرار گرفته است.
کباری با تاکید بر اینکه این سامانه با هدف دسترسی آسان هموطنان به بازار سرمایه از طریق شعب گسترده بانک صادرات ایران کارنامه درخشانی از خود بر جای گذاشته، اظهار کرد: همکاری و تعامل بین بانک و کارگزاری مرتبا در حال افزایش است و با توجه به داشتن مجوز آموزش کارگزاری، برگزاری دورههای آموزشی مدون و برنامه ریزیشده با اساتید بنام بازار سرمایه برای مشاوران مالی در دستور کار است.
وی گفت: ٥١ شعبه منتخب بانک صادرات ایران جهت اجرای فاز اول این سامانه در تمامی استانهای کشور به سامانه پیشخوان کارگزاری در بازار پول تجهیز و مورد استفاده قرار گرفت و همزمان با پیشرفت این پروژه به مرور تمامی شعب بانک مجهز به باجه ویژه معاملات سهام و ارائه خدمات مشاوره مالی خواهند شد.
کباری اخذ کد بورسی، صدور کد کاربری معاملات برخط، معاملات آفلاین، تغییر کارگزار ناظر و معاملات گواهی سپرده سکه را مهمترین خدمات قابل ارائه در شعب منتخب بانک در این زمینه عنوان کرد.
مدیرعامل کارگزاری بانک صادرات ایران با اشاره به روند تعمیق بازار سرمایه و چشمانداز آتی این بازار گفت: از آغاز سال ٩٨ شاخص کل بازار سرمایه بیش از ١٢٥ هزار واحد رشد کرده و این روند در مقایسه با بازارهای موازی از جمله ارز، سکه، مسکن، خودرو و سایر بازارهای غیرمتشکل پولی، از چشمانداز بهتری برخوردار است.
وی در ادامه افزود: برآیند فعالیت یک ساله این طرح در شعب منتخب بانک صادرات ایران نشان داد که حتی برخی استانهایی که خدمات تالار منطقهای بورس و ایستگاههای معاملاتی اندک دارند، سهم عمدهای از گردش معاملات را به خود اختصاص دادهاند که نوید بخش تحقق رسالت بزرگ ماست.
مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران اعلام کرد:
آمادگی پرداخت تسهیلات تکلیفی به مددجویان کمیته امداد
مـدیرعامل بانـــــــــک قرضالحسنه مهر ایران از آمادگی این بانک برای پرداخت تسهیلات تکلیفی به مددجویان کمیته امداد خبر داد.
مرتضی اکبـــــری در مراسم امضاء تفاهمنامه بانک قرض الحسنه مهر ایران با کمیته امداد در خصوص وام های تکلیفی از سوی بانک مرکزی برای اشتغالزایی افراد تحت پوشش این کمیته، اظهار داشت: ما هر ساله بر اساس بودجه، سهمیهای از این وامهای تکلیفی را در اختیار داریم که از سوی بانک مرکزی به ما تکلیف میشود.
وی افزود: برای امسال نیز سهمیه ۲۰۰ میلیارد تومانی برای بانک قرض الحسنه مهر ایران در نظر گرفته شده که پس از امضا این تفاهمنامه ما آمادگی پرداخت به اعضاء این کمیته را داریم.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران، با تاکید بر اینکه این بانک ۱۰۰ درصد قرض الحسنه است و با محدودیت منابع نسبت به سایر بانک ها مواجه است، گفت: با تمام این شرایط خوشبختانه تاکنون هرگونه تکلیفی که به بانک سپرده شده به خوبی پرداخت و سپس پیگیری شده است.
اکبری، ادامه داد: همچنین یکی از اقدامات مهمی که از سال گذشته صورت گرفته همکاری بانک و صندوق ولایت است که این تسهیلات به معیشت، اشتغال و ودیعه مرتبط است و تاکنون حدود ۱۹۰ هزار نفر از مددجویان کمیته امداد تحت پوشش این طرح قرار گرفته و تسهیلات دریافت کرده اند.
وی با تاکید بر اینکه تلاش بانک بر این است تا هم افزایی و مشارکت خوبی با مجموعه کمیته امداد داشته باشد، افزود: ما آمادگی پرداخت ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات تکلیفی را داریم، اما تنها نکته مهم موضوع ضمانت این تسهیلات است. زیرا تنها ابزار بانک برای بازپرداخت و وصول تسهیلات پرداختی، ضامن است.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران، درباره موضوع ضمانت این تسهیلات، با تاکید بر اینکه معوقات این بانک تنها یک درصد است، گفت: از آنجایی که تنها ابزار ما ضامن است و با توجه به اینکه معوقات پاشنه آشیل بانک است، ما آمادگی این را داریم که با معرفی مددجویان از سوی این کمیته در زمینه ضامن نیز تغییراتی داشته باشیم.
یکی از اقدامات مهمی که از سال گذشته صورت گرفته همکاری بانک و صندوق ولایت است که این تسهیلات به معیشت، اشتغال و ودیعه مرتبط است و تاکنون حدود ۱۹۰ هزار نفر از مددجویان کمیته امداد تحت پوشش این طرح قرار گرفته و تسهیلات دریافت کرده اند.