خوزستان
خوزستان

استاندار خوزستان با اشاره به این‌که گردشگران عراقی برای خرید، بهداشت و درمان، تفریح و زیارت به خوزستان می‌آیند، گفت: «حضور گردشگران در استان موجب خلق ثروت برای کشور می‌شود لذا باید شرایط میزبانی را برای گردشگران فراهم کنیم تا بتوانیم برای توسعه این صنعت گام برداریم.» غلامرضا شریعتی گفت: «صنعت گردشگری ازجمله صنایعی است […]

استاندار خوزستان با اشاره به این‌که گردشگران عراقی برای خرید، بهداشت و درمان، تفریح و زیارت به خوزستان می‌آیند، گفت: «حضور گردشگران در استان موجب خلق ثروت برای کشور می‌شود لذا باید شرایط میزبانی را برای گردشگران فراهم کنیم تا بتوانیم برای توسعه این صنعت گام برداریم.»
غلامرضا شریعتی گفت: «صنعت گردشگری ازجمله صنایعی است که از یک‌سو اشتغال مؤثر و فراوان ایجاد می‌کند و از سوی دیگر توزیع مناسب ثروت که عدالت را با خودش به همراه دارد را فراهم می‌آورد.»

 

فریمان

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی از دستگیری سه حفار غیرمجاز در محدوده شهرستان فریمان خبرداد.
محمدعلی مدیر افزود: «نیروهای پایگاه حفاظت شهرستان فریمان با همکاری مأموران پاسگاه سنگ بست در حین گشت زنی در منطقه روستای “گل می” موسوم به قلعه کهنه به هفت نفر مظنون شدند.»
او ادامه داد: «این متخلفان با مشاهده مأموران پا به فرار گذاشتند اما سه نفر آنان در محوطه باستانی در نزدیک شهرستان فریمان دستگیر شدند.»

 

 

رشتخوار

مدیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان رشتخوار از شش سال حبس برای سارق پنجره‌های آب‌انبار تاریخی اکبرآباد رشتخوار خبر داد.
کاظم کامیاب با اعلام این خبر افزود: «در خردادماه سال جاری پنجره‌های آب‌انبار تاریخی اکبرآباد که به شماره ۱۳۸۶۲ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده، شبانه مورد سرقت قرار گرفت که با تلاش همکاران نیروی انتظامی و با پیگیری‌های این اداره، متهم شناسایی و برابر نظر قاضی مجازات لازم برایش در نظر گرفته شد.»