فرمانده انتظامی هرمزگان در آیین افتتاح ساختمان پلیس گمرک شهرستان قشم، ثبات اقتصادی پایدار را اساس استقرار پلیس گمرک دانست. سردار عزیز اله ملکی  گفت: با عنایت به فرمان رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی مبنی بر برخورد قاطع با پدیده قاچاق و در راستای تدابیر سردار فرمانده ناجا، پس از افتتاح پلیس گمرک در […]

 

فرمانده انتظامی هرمزگان در آیین افتتاح ساختمان پلیس گمرک شهرستان قشم، ثبات اقتصادی پایدار را اساس استقرار پلیس گمرک دانست.

سردار عزیز اله ملکی  گفت: با عنایت به فرمان رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی مبنی بر برخورد قاطع با پدیده قاچاق و در راستای تدابیر سردار فرمانده ناجا، پس از افتتاح پلیس گمرک در بندرشهید رجایی با حضور جانشین ناجا، پلیس گمرک قشم و بندرلنگه زیر نظر پلیس امنیت اقتصادی راه اندازی شد.

فرمانده انتظامی هرمزگان افزود: برخورد با موضوع قاچاق سازمان یافته امری همگانی است و پلیس به عنوان اهرم قضائی نظام در کنار گمرک به صورت تخصصی موضوع نظارت را در دستور کار قرار می دهد.

سردار ملکی یکی از بهترین راه‌ها برای مهار قاچاق را «کنترل دقیق تر مبادی ورودی»، یعنی «سرچشمه ها» عنوان و بیان داشت: باید یک حرکت انقلابی، جهادی و با برنامه در راستای مبارزه با قاچاق کالا صورت می گرفت بنابر این راه اندازی این پلیس و استقرار آن در گمرکات مطرح شد.

وی با اشاره به اینکه نیروهای پلیس گمرک آموزش‌های خاصی دیده و به قوانین گمرک تسلط دارند، خاطر نشان کرد: تمام هماهنگی‌های قانونی برای استقرار پلیس با دستگاه‌های مسئول از جمله گمرک، سازمان بنادر و … صورت گرفته و پس از این نظارت دقیق تری توسط پلیس بر ورود و خروج هرگونه کالایی در گمرکات صورت می گیرد.

فرمانده انتظامی هرمزگان با تأکید بر اینکه حضور فیزیکی پلیس در گمرک زمینه ساز مبارزه با قاچاق سازمان یافته

می شود، افزود: حضور پلیس در گمرک موجب احساس امنیت برای فعالان اقتصادی و شهروندان و احساس ناامنی برای مجرمان اقتصادی و کسانی که به شیوه های مختلف قصد دور زدن قانون در گمرک را دارند می شود.

گفتنی است، ساختمان پلیس گمرک قشم و بندرلنگه با حضور سردار فرمانده انتظامی استان، معاونان و روسای پلیس های تخصصی و مسئولان ادارات و نهادهای دولتی ، نظامی و مسئولان منطقه آزاد به بهره برداری رسید.

 

 

افزوده شدن ۶ خودرو به ناوگان آتش‌نشانی ارومیه

 

شهردار ارومیه از اضافه شدن شش خودروی ویژه به ناوگان حمل و نقل آتش نشانی این شهرستان خبر داد.

محمد حضرت‌پور در آیین بزرگداشت روز آتش نشانی در ارومیه با اشاره به کمبود تجهیزات در آتش نشانی ارومیه افزود: زمان رسیدن آتش‌نشانان به محل حادثه چهار تا شش دقیقه بوده و برای کاهش این زمان نیاز به برخی تجهیزات است.

شهردار ارومیه با بیان اینکه تجهیزات در خدمات آتش‌نشانان تنها ۱۰ درصد از اقدامات آنها را تسهیل می‌کند، اظهار داشت: ۹۰ درصد مابقی بستگی به روحیه ایثارگری و فداکاری آتش‌نشانان دارد.

وی با بیان اینکه مناطق حادثه‌خیز ارومیه شناسایی شده و مورد بررسی قرار گرفته است افزود:سازمان آتش نشانی با شناسایی نقاط حادثه خیز ارومیه، ایمن سازی واحدهای مسکونی و تجاری را در اولویت برنامه های خود قرار داده است.

مدیرکل دفتر امور شهری استانداری آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم با اشاره به وجود ۶۵ ایستگاه آتش‌نشانی در سطح استان عنوان کرد: این ایستگاه‌ها در قالب ۶ سازمان و ۴۰ واحد خدمات ارائه می‌دهند که ۶۷۲ نفر در این واحدها مشغول فعالیت هستند که تنها ۲۳۰ نفر آنها فقط مربوط به سازمان آتش‌نشانی شهرداری ارومیه است.

سیف‌الله مطلبی با با اینکه تعداد نیروهای آتش‌نشانی با تعداد جمعیت استان هم‌خوانی ندارد، افزود: در آزمون استخدام آتش‌نشانی که اخیرا در استان برگزار شد ۷۰ نفر دیگر جذب خواهند شد.

وی با اشاره به صدور حکم ارتقای ۳۰۰ نفر از نیروهای آتش‌نشانی آذربایجان‌غربی تصریح کرد: همه این احکام پس از امضای استاندار در اختیار نیروها قرار خواهد گرفت.

 

 

آسفالت راه‌های روستایی همدان در طرح «ابرار»

 

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان از اجرای آسفالت راههای روستایی استان در قالب طرح ملی «ابرار» خبر داد.

حمید پرورشی خرم  در جمع خبرنگاران با تأکید بر اینکه آبادانی و توسعه روستاها نقش بسیار مهمی در توسعه و شکوفایی تولید ملی دارد، اظهار داشت: طرح ملی ابرار به منظور آسفالت راههای روستایی در استان وارد مرحله عملیاتی شده و در قالب این طرح قرار است ۲۱ کیلومتر از راه‌های روستایی استان آسفالت شود.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان آسفالت شده اند، افزود: در طرح ابرار قرار است تعدادی از راه‌های روستاهای زیر ۲۰ خانوار استان آسفالت شوند.

پرورشی خرم با بیان اینکه این طرح در حال حاضر در راه های اولویت دار روستایی ۵ شهرستان استان در حال اجراست، یادآور شد: روستای قشلاق شهرستان فامنین، روستای هادی آباد شهرستان نهاوند، روستای دمورچی شهرستان رزن، روستای سیاه گله شهرستان اسدآباد و روستای تکمه داش شهرستان همدان روستاهایی هستند که طرح ابرار در آن‌ها در حال انجام است. معاون راهداری استان همدان ادامه داد: تاکنون عملیات زیرسازی این روستاها با ۲ و نیم میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی به اتمام رسیده و به زودی نیز آسفالت آن انجام می‌شود. حمید پرورشی خرم اضافه کرد: بقیه روستاهای زیر ۲۰ خانوار استان نیز در دستور کار این طرح قرار دارند که در صورت تأمین اعتبار آسفالت می‌شوند.