مدیرکل آموزش و مطالعات گردشگری گفت: دوره مدیریت عمومی تاسیسات گردشگری به آزمون جامع دورههای کوتاهمدت گردشگری که به صورت سالیانه برگزار میشود؛ افزوده شد. زاهد شفیعی با بیان این خبر گفت: پیرو ابلاغ دوره آموزشی «مدیریت عمومی تاسیسات گردشگری» توسط وزیر محترم میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در تاریخ ۲۳ تیر ماه سال جاری و […]
مدیرکل آموزش و مطالعات گردشگری گفت: دوره مدیریت عمومی تاسیسات گردشگری به آزمون جامع دورههای کوتاهمدت گردشگری که به صورت سالیانه برگزار میشود؛ افزوده شد.
زاهد شفیعی با بیان این خبر گفت: پیرو ابلاغ دوره آموزشی «مدیریت عمومی تاسیسات گردشگری» توسط وزیر محترم میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در تاریخ ۲۳ تیر ماه سال جاری و پس از برگزاری جلسات مختلف کارشناسی دفتر مطالعات آموزش گردشگری با نمایندگان کلیه ذینفعان دوره مذکور اعم از تشکلهای گردشگری مربوطه، موسسات و مدرسان آموزشی دورههای کوتاهمدت گردشگری و ناشرین شاخص در حوزه گردشگری و بهرهگیری از نظرات و پیشنهادات ایشان در تعیین منابع درسی دوره یادشده، مقرر گردید تا با توجه به اهمیت ساماندهی و ارتقای سطح کیفی نیروی انسانی در مدیریت تاسیسات گردشگری، این دوره نیز همانند دورههای آموزشی راهنمایان گردشگری و مدیریت فنی بند (ب) به آزمون جامع افزوده شود.
وی افزود: بر همین اساس منابع درسی و عناوین دروسی که در آزمون جامع مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت شامل ۹ درس از مجموع ۱۷ درس دوره، به کلیه ادارات کل استانی وزارتخانه متبوع در تاریخ سی ام شهریور ۹۸ ابلاغ شد.
مدیرکل آموزش و مطالعات گردشگری یادآور شد: بخشی از دروس دوره مدیریت عمومی تاسیسات گردشگری عبارتند از “آشنایی با انواع تاسیسات گردشگری”، “شناخت صنعت گردشگری”، “مدیریت و سرپرستی در تاسیسات گردشگری”، “آشنایی با اصول و ابزارهای بازاریابی و تبلیغات”، “مدیریت و نظارت بر بخش پذیرش”، “مدیریت و نظارت بر بخش خانهداری”، “مدیریت و نظارت بر بخش پذیرایی (غذا و نوشابه)”، “مدیریت و نظارت بر بخش مالی و اداری”، “مدیریت و نظارت بر بخش تفریحی و سرگرمی”، “آشنایی مقدماتی با زبان گردشگری”، “آشنایی مقدماتی با زبان گردشگری”، “ایمنی، بهداشت و پیشگیری حوادث” و”مهارت های فردی و ارتباطی”.
رستورانی زیر آبیِ ایتها در مالدیو
صرف غذا در رستوران ایتها تجربه ی منحصر به فردی خواهد بود زیرا مانند این است که انسان درون تنگ ماهی قراردارد.
رستوران ایتها (Ithaa) در یک جزیره خصوصی در وسط اقیانوس هند واقع شده است. رستوران ایتها در حقیقت اولین و تنها رستوران تمام شیشهای زیر آبی جهان است. این رستوران با سطح آب پنج متر فاصله داشته و نمایی ۳۶۰ درجه از زندگی دریایی را برای بازدیدکنندگان خود فراهم میکند. ایتها در زبان مالدیوی معنای «مادر مروارید» را میدهد. طراحی این رستوران نیز از طراحی معاصر اروپا وام گرفته است. برای ناهار میتوان غذایی سبک مانند سوپ لوبیا سبز، سالاد انبه سبز و پاپایا به همراه موس شکلات تلخ میل کرد. انواع نوشیدنی و غذاهای دیگر نیز در این رستوران یافت میشود.