مستند «نازی‌آبادی‌ها» آماده نمایش شد
مستند «نازی‌آبادی‌ها» آماده نمایش شد

  فیلم مستند «نازی‌آبادی‌ها» به کارگردانی مجتبی محمودی و تهیه‌کنندگی مجید عزیزی آماده نمایش شد. این مستند راوی داستان محله نازی‌آباد از زمان قاجار تا امروز شده و سعی کرده است تاریخ این محله قدیمی تهران که در زمان قاجار روستایی به نام «نازآباد» بود را به تصویر بکشد. ساخت فیلم مستند «نازی‌آبادی‌ها» اواخر سال […]

 

فیلم مستند «نازی‌آبادی‌ها» به کارگردانی مجتبی محمودی و تهیه‌کنندگی مجید عزیزی آماده نمایش شد.

این مستند راوی داستان محله نازی‌آباد از زمان قاجار تا امروز شده و سعی کرده است تاریخ این محله قدیمی تهران که در زمان قاجار روستایی به نام «نازآباد» بود را به تصویر بکشد.

ساخت فیلم مستند «نازی‌آبادی‌ها» اواخر سال ۹۷ آغاز شده بود که پس از پشت سر گذاشتن مراحل پژوهش، تولید و تدوین، به تازگی آماده نمایش شده است.

این مستند، اولین مستند ساخته شده درباره محله «نازی‌آباد» از قدیمی‌ترین محله‌های تهران است.

سازندگان فیلم مستند «نازی‌آبادی‌ها» این مستند را به دبیرخانه جشنواره «سینماحقیقت» ارسال کرده‌اند که در صورت پذیرفته شدن، مستند «نازی‌آبادی‌ها» در این جشنواره رونمایی می‌شود.

 

 

پایان مهلت ارسال آثار مسابقه نمایشنامه‌نویس جشنواره اکبر رادی

به گزارش جمله به نقل از مهر، دبیرخانه جشنواره تئاتر اکبر رادی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: مهلت ارسال چکیده مقالات برای حضور در بخش مسابقه مقالات رادی شناسی تا پایان وقت اداری روز سه شنبه ۳۰ مهرماه ۹۸ بوده و متقاضیان در فرصت باقیمانده نسبت به تکمیل و ارسال مدارک برای حضور در این بخش اقدام کنند.

بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره با توجه به تماس‌های مکرر متقاضیان شرکت در بخش‌های یاد شده برای تمدید فرصت حضور در بخش مسابقه نمایشنامه نویسی، متاسفانه امکان تمدید زمان ارسال آثار برای این بخش به دلیل بر هم خوردن برنامه ریزی‌ها وجود ندارد و متقاضیان باید حداکثر تا پایان وقت اداری روز سه شنبه ۳۰ مهرماه سال ۹۸ آثار خود را (حداکثر ۲ اثر) با موضوع آزاد و مطابق شرایط و مقررات اعلام شده در این بخش همراه با فرم تکمیل شده تقاضای حضور در جشنواره به پست الکترونیکی دبیرخانه ارسال کنند.

دومین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی با دبیری بهزاد صدیقی و همکاری اداره کل هنرهای نمایشی، شورای اسلامی شهر تهران، فرهنگسرای سرو و اداره کل هنرهای نمایشی رادیو (رادیو نمایش)  از ۲۷ تا ۳۰ آذر در تهران برگزار می‌شود.

 

 

«می‌خواستم فرشته باشم» در بازار کتاب

رمان «می‌خواستم فرشته باشم» نوشته ملینا مارچتا با ترجمه علی شاهمرادی از سوی نشر خزه منتشر شد.

به گزارش جمله به نقل از ایلنا، این رمان شرح جست‌وجوهای دختری نوجوان است برای یافتن هویت، پیشینه و امید. او یک مهاجر است؛ دختری ایتالیایی در سرزمین استرالیا که می‌کوشد در این جغرافیای بیگانه و زیبا هم به تعریفی از اصلیت خود برسد و هم در میان این آدمیان غریبه، عشق را پیدا کند.

انتشار«می‌خواستم فرشته باشم» به عنوان اولین رمان ملینا مارچتا، برای او یک اتفاق خوشایند بود؛ کتاب با تحسین‌های فراوانی روبه‌رو شد و چاپ اول آن تنها دو ماه پس از انتشار، به پایان رسید. بعد هم به سرعت در چهارده کشور منتشر شد و بیش از یک میلیون نسخه از آن در سراسر جهان به فروش رفت.

«می‌خواستم فرشته باشم» در ۲۷۲ صفحه و با بهای ۳۵ هزار تومان منتشر شده است.

 

 

 

«نشان دهخدا» به داوری نهایی رسید

به گزارش جمله به نقل از ایسنا، پنجمین دوره جشنواره «نشان دهخدا» (انتخاب کتاب سال اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های سراسر کشور در حوزه علوم انسانی) که به میزبانی انتشارات علمی و فرهنگی و با مشارکت وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تامین اجتماعی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، خانه کتاب و پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار می‌شود، داوری نهایی آثار ارسالی به دبیرخانه این جشنواره را آغاز کرده است.

بنا بر اعلام دبیرخانه این جشنواره، ۶۳۰ عنوان کتاب از ۷۰ ناشر دانشگاهی و پژوهشی و همچنین صاحبان آثار برای این دبیرخانه ارسال شده که از این تعداد ۶۱ عنوان از ۲۹ ناشر به مرحله داوری نهایی رسیده است.  جشنواره «نشان دهخدا» در این دوره کتاب‌های تالیفی یا تصحیحی اعضای هیئت‌های علمی دانشگاه‌ها را که در سال ۱۳۹۷ برای اولین‌بار و در حوزه علوم انسانی به چاپ رسیده‌اند بررسی کرده و بهترین‌ها را به جامعه فرهنگی و علمی کشور معرفی می‌کند.  موضوعات مورد نظر برای کتاب‌های دریافتی عبارت‌اند از: «تاریخ»، «جغرافیا و باستان‌شناسی»، «حقوق»، «زبان و ادبیات فارسی»، «علوم اجتماعی و علوم ارتباطات»، «علوم اقتصادی»، «مدیریت و حسابداری»، «علوم تربیتی»، «روانشناسی»، «علوم رفتاری و تربیت بدنی»، «علوم سیاسی»، «روابط بینالملل و مطالعات منطقه‌ای»، «فقه»، «اصول»، «علوم قرآن و حدیث»، «فلسفه»، «کلام»، «اخلاق»، «ادیان و عرفان»، «فناوری اطلاعات»، «اطلاع رسانی و کتابداری»، «مطالعات انقلاب اسلامی و امام خمینی»، «مطالعات هنر» و «زیبایی‌شناسی».

آیین پایانی پنجمین دوره جشنواره «نشان دهخدا» در تاریخ ۲۸ آبان ۱۳۹۸ از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در محل دانشگاه تربیت مدرس، سالن جابربن حیان برگزار خواهد شد.