جهانگیری: مجمع تشخیص هرچه سریعتر لوایح (چهارگانه) را تصویب کند
جهانگیری: مجمع تشخیص هرچه سریعتر لوایح (چهارگانه) را تصویب کند

به گزارش «جمله» به نقل از خبرگزاری ها، اسحاق جهانگیری روز (سه شنبه) در جلسه هم اندیشی با علما و روحانیون که در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد با اشاره به شرایط خطیر و پیچیده کشور اظهار داشت: «مکرر گفته ام شرایط خطیر کشور به معنای بن بست نیست چرا که ایران کشوری قوی،‌پرظرفیت و […]

به گزارش «جمله» به نقل از خبرگزاری ها، اسحاق جهانگیری روز (سه شنبه) در جلسه هم اندیشی با علما و روحانیون که در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد با اشاره به شرایط خطیر و پیچیده کشور اظهار داشت: «مکرر گفته ام شرایط خطیر کشور به معنای بن بست نیست چرا که ایران کشوری قوی،‌پرظرفیت و ثروتمند است که از ذخایر سرشار نفت و گاز و منابع معدنی متعدد و موقعیت جغرافیایی استثنایی برخوردار است و می تواند با اتکا به این ظرفیت ها مسائل خود را حل و فصل کند».

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه حل مسائل اقتصادی و سیاسی کشور به انسجام، وحدت و یکپارچگی نیاز دارد، خاطر نشان کرد: «نمی توان انتظار داشت در شرایطی که هجمه های گسترده علیه دولت وجود دارد، دولت بتواند مسائل اقتصادی کشور را حل و فصل کند. نمی توان انتظار داشت بخش خصوصی میدان دار اقتصاد کشور باشد اما عده ای چوب لای چرخ فعالیت این بخش بگذارند».

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه باید اعتماد مردم بازسازی شود، خاطر نشان کرد: «نباید اعتماد مردم به کارآمدی نظام و دولت از بین برود چرا که بزرگترین سرمایه جمهوری اسلامی ایران، اعتماد مردم است». معاون اول رییس جمهور در ادامه سخنان خود با اشاره به انتقادهای گسترده به ارز ۴۲۰۰ تومانی برای برخی اقلام و کالاهای ضروری خاطر نشان کرد: «تصمیمی که در این خصوص اتخاذ شد مورد تایید همه ارکان نظام بود اما عده ای که به دنبال جعل خبر و ناامید کردن مردم هستند بارها در رسانه ها تیتر زدند که ۱۸ میلیارد دلار از منابع کشور با این تصمیم به باد رفت و یک بار هم توضیح ندادند که استدلالشان چیست»؟ معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه دولت از وضعیت معیشت و دشواری های پیش آمده در زندگی مردم آگاه است،‌ گفت: «عده ای در این شرایط بطور شبانه روزی دولت را راجع به پرداخت ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی برای کالاهای اساسی نکوهش می کنند اما ما نمی توانیم نسبت به زندگی مردم بی توجه باشیم و نمی گذاریم که با رها شدن قیمت ها فشار مضاعفی به زندگی مردم برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی و کالاهای اساسی وارد شود». جهانگیری درباره کسانی که تلاش کردند تا برجام به شکست منجر شود نیز گفت: «این موضوع بر کسی پوشیده نیست اما در برهه کنونی باید با اجتناب از سخنان اختلاف انگیز روی موضوع اصلی یعنی دشمنی آمریکا و عبور کشور از وضعیت کنونی تمرکز کنیم». معاون اول رییس جمهور با اشاره به ارایه لایحه شفافیت از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی و تاکید به ضرورت ایجاد اتاق شیشه ای برای تصمیم گیران کشور،‌ گفت: «خوب است مردم در جریان همه امور از جمله مذاکرات درون دولت،‌ مجلس،‌ شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گیرند و مطلع شوند. با توجه به تصویب لوایح FATF و CFT در جلسه سران سه قوه و تایید مقام معظم رهبری، مجمع تشخیص مصلحت نظام هر چه سریعتر این لوایح را تصویب کند».

جهانگیری از لوایح تعارض منافع و نیز مبارزه با فساد و ارتقای سلامت اداری کشور به عنوان دو ضلع دیگر از تلاش های دولت برای مبارزه با فساد یاد کرد و خاطرنشان ساخت: «در کنار اینها ما نیازمند آزادی رسانه ها در بیان و پیشگیری از مفاسد هستیم و از قوه قضاییه در برخورد با متخلفان و مفسدان حمایت می کنیم».