معاون وزیر راه و شهرسازی از خط تولید ریل در مجموعهکارخانههای ذوبآهنمدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بهارستان از تأمین میزان چهار هزار تن ریل سبک شهری پروژه قطار برقی بهارستان–اصفهان توسط شرکت ذوبآهن اصفهان برای نخستینبار در کشور خبر داد. محمدرضا احمدی، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بهارستان از تولید اولین ریل ملی تولیدشده کارخانه […]
معاون وزیر راه و شهرسازی از خط تولید ریل در مجموعهکارخانههای ذوبآهنمدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بهارستان از تأمین میزان چهار هزار تن ریل سبک شهری پروژه قطار برقی بهارستان–اصفهان توسط شرکت ذوبآهن اصفهان برای نخستینبار در کشور خبر داد. محمدرضا احمدی، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بهارستان از تولید اولین ریل ملی تولیدشده کارخانه ذوبآهن، جهت استفاده در پروژه قطار برقی بهارستان–اصفهان خبر داد و گفت: این خط ریلی با طول ۱۵ کیلومتر(۱۰ کیلومتر به صورت گالری و پنج کیلومتر به صورت روباز) برای تکمیل و بهرهبرداری نیاز به چهار هزار تن ریل دارد که طبق توافقات انجامشده قرار است در چندین محموله ۶۰۰ تنی از سوی شرکت ذوبآهن اصفهان تأمین شود. وی با تأکید براینکه ساخت ریل سبک قطار شهری (ریل ۴۹) برای نخستینبار است که در داخل کشور تولید و عرضه میشود، گفت: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در استفاده از تولیدملی وارد این قرارداد شدهایم و از دو روز گذشته با همکاری شرکت ذوبآهن بهطور رسمی تولید این نوع ریل را شروع کردهایم.
هزینه خرید سه هزار تن ریل ملی به ذوبآهن اصفهان پرداخت شد
تلاش داریم تا پایان سال ۱۴۰۰ پروژه قطار شهری بهارستان-اصفهان را به بهرهبرداری برسانیم. احمدی، عنوان کرد: طبق توافقات انجامشده هزینه خرید سه هزار تن از ریل مورد نیاز بالغ بر ۴۵ میلیارد تومان توسط پیمانکار داخلی به شرکت ذوبآهن پرداخت و از خروج ارز از کشور جلوگیری خواهد شد. اولین محموله ۶۰۰ تنی ریل هماکنون آمادهشده و در مرحله تست آزمایشگاه قرار دارد و تا تاریخ دهم آبانماه به پیمانکار تحویل داده میشود.
عملیات زیرسازی و روسازی قطار شهری بهارستان بهترتیب ۹۰ و ۲۰ درصد پیشرفت دارد
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بهارستان، پیشرفت فیزیکی عملیات زیرسازی و روسازی پروژه قطار برقی بهارستان–اصفهان را به ترتیب ۹۰ و ۲۰ درصد اعلام کرد و افزود: هماکنون در حال احداث ایستگاه قطار در بهارستان و تکمیل عملیات روسازی هستیم که براساس برنامه تنظیمشده تلاش داریم تا پایان سال ۱۴۰۰ این پروژه را به بهره برداری برسانیم.
مترو بهارستان سه ایستگاه دارد و در امتداد خط یک مترو اصفهان احداث میشود
احمدی در ادامه سخنان خود اعلام کرد: این خط ریلی که در امتداد خط یک مترو شهر اصفهان احداث میشود، دارای سه ایستگاه در شهر جدید بهارستان، راه آهن و سپاهانشهر است و در صورت بهرهبرداری میتواند ۲۷۰ هزار نفر را در روز جابهجا کند.به گفته وی با توجه به گزارشهای ارائهشده، عملیات خاکی ایستگاه بهارستان آغاز و دو ایستگاه دیگر در مرحله انتخاب شریک سرمایهگذار قرار دارند.
عملیات اجرایی دهکده ورزشی عصر تندرستی
شهر جدید سهند آغاز شد
عملیات اجرایی دهکده ورزشی عصر تندرستی شهر جدید سهند در زمینی به مساحت ۳۱ هزار مترمربع آغاز شد.مراسم کلنگزنی دهکده ورزشی عصر تندرستی شهر جدید سهند با حضور معاون وزیر ورزش، معاون استاندار آذربایجان شرقی، فرماندار شهرستان اسکو، عضو هیئتمدیره شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید و مردم و مسوولان این شهر جدید روز چهارشنبه، یکم آبانماه آغاز شد.این مجموعه شامل چندین سالن ورزشی است و در زمینی به مساحت ۳۱ هزار مترمربع احداث خواهد شد. در حاشیه این مراسم همچنین، مراسم معارفه، «فرهاد سعیدی» بهعنوان عضو جدید هیئتمدیره شرکت عمران شهر جدید سهند با حضور، محمود رحیمی، عضو هیئتمدیره شرکت مادر و مدیران و رؤسای واحدهای مختلف شرکت عمران سهند برگزار شد.رحیمی در این مراسم، موقعیت و جایگاه فعلی شهر جدید سهند را در مقایسه با سالهای گذشته بسیار خوب تلقی کرد و افزود: خوشبختانه از فروردینماه سال گذشته تاکنون با هدفگذاری، برنامهریزی دقیق و جدیت و تلاش مستمر در اجرای برنامهها، امروز شاهد تغییرات بسیار ارزشمندی در این شهر هستیم.وی در ادامه با اشاره به پروژههای فعال شهر جدید سهند این شهر را دارای ظرفیت بسیار بالایی برای توسعه عنوان کرد و افزود: طی بازدیدهای انجامشده، همواره شاهد سیر تکاملی سهند بودهایم و شرکت عمران این شهر جدید موفق به جلب رضایت شهروندان و مسئولان استانی و شهرستانی شده است.رحیمی همچنین با اشاره به مقایسه شرایط ۱۸ماه گذشته آزادراه تبریز- اندیشه – سهند با شرایط و پیشرفت چشمگیر فعلی بیان کرد: در این مدت به اندازه ۱۵ سال کار و فعالیت عمرانی در این پروژه انجام پذیرفته است که این نوید را میدهد بهزودی بتوانیم این پروژه بسیار مهم را افتتاح و برای استفاده مردم فهیم شهر سهند آماده نماییم.وی در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: با توجه به اینکه شهر جدید سهند شهری دارای برنامهریزی و کارشناسیشده برای تکتک محلاتش است پس توسعه برای آن امری ضروری خواهد بود به گونهای که در آینده نیز شاهد پیشرفت و ترقی این شهر در مقایسه با مادر شهر تبریز خواهیم بود.
آغاز تخلیه و واگذاری خانه های سازمانی در اسلامشهر
مدیر راه و شهرسازی جنوب غرب تهران گفت: اداره کل راه و شهرسازی استان تهران دارای ۹۷ واحد مسکونی سازمانی در منطقه جنوب غرب تهران بوده که کار تخلیه و واگذاری آنها آغاز شده است. مهدی نورمحمدی در خصوص طرح فروش خانههای سازمان و آغاز آن در استان تهران و در اسلامشهر اظهار داشت: اداره کل راه و شهرسازی استان تهران دارای ۹۷ واحد خانه سازمانی در منطقه جنوب غرب تهران بوده که این خانهها از اوایل انقلاب اسلامی تاکنون در اختیار کارمندان ادارات این منطقه قرار گرفته است. وی ادامه داد: سیاست کلی منازل سازمانی بر اساس سیاست قانونگذار این است که اصل ساختمانها حفظ و منفعت آنها در دورههای مختلف به نحوی باشد که کارمند بعد از سه سال آن را در اختیار نفر بعدی قرار دهد. به این شکل قانونگذار به دنبال این است که منافع این ساختمانهای سازمانی درگذر زمان در اختیار افراد مختلف قرار بگیرد. ساختمانهای وقف هم همین شکل را دارد که اصل موقوفه باقیمانده و درگذر زمان مردمان مختلف از آن بهره میبرند. نورمحمدی تصریح کرد: در این زمینه متأسفانه برخی از کارمندان پس از انقضای مدت مذکور نسبت به تخلیه و تحویل واحد در اختیار، مطابق قرارداد اقدام نکرده و به این شکل امکان استفاده از این تسهیلات را از سایر کارمندان سلب کردهاند.