مشاور وزیر راه و شهرسازی خبر داد؛ ورود خیرین راه و ترابری به حوزه ساخت خطوط ریلی برای کاهش تلفات رانندگی
مشاور وزیر راه و شهرسازی خبر داد؛ ورود خیرین راه و ترابری به حوزه ساخت خطوط ریلی برای کاهش تلفات رانندگی

مشاور وزیر راه و شهرسازی از اعلام آمادگی رئیس کل بیمه مرکزی ایران برای سرمایه‌گذاری در زمینه کاهش تلفات ناشی از حوادث رانندگی خبر داد و گفت: همچنین در جلسه با مدیرعامل راه‌آهن مقرر شد از ظرفیت خیرین راه و ترابری در ساخت دو پروژه راه‌آهن حومه‌ای که تاثیر مستقیم بر کاهش تلفات ناشی از […]

مشاور وزیر راه و شهرسازی از اعلام آمادگی رئیس کل بیمه مرکزی ایران برای سرمایه‌گذاری در زمینه کاهش تلفات ناشی از حوادث رانندگی خبر داد و گفت: همچنین در جلسه با مدیرعامل راه‌آهن مقرر شد از ظرفیت خیرین راه و ترابری در ساخت دو پروژه راه‌آهن حومه‌ای که تاثیر مستقیم بر کاهش تلفات ناشی از حوادث رانندگی دارد، استفاده شود.
سیدحسین میرشفیع، مشاور وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل انجمن خیرین راه و ترابری با اشاره به روند همکاری و توسعه روابط این انجمن با سایر دستگاه‌ها و نهاد‌های دولتی و غیردولتی به برگزاری جلسه‌ای با رئیس کل بیمه مرکزی ایران اشاره کرد و گفت: آقای سلیمانی علاقه‌مندی و رویکرد مثبتی نسبت به سرمایه‌گذاری بیمه‌ها در زمینه کاهش تلفات رانندگی دارد و تمایل خود را برای همکاری در زمینه اطلاع رسانی و فرهنگ‌سازی اعلام کرد.
مدیرعامل انجمن خیرین راه‌ و ترابری خاطرنشان کرد: نکته مورد نظر رئیس کل بیمه مرکزی این بود که باید طرح و میزان بازخورد آن مشخص باشد و سرمایه‌گذاری در چارچوب برنامه اقتصادی طرح را به نتیجه برساند.
وی در ادامه بیان داشت: در جریان برگزاری جلسه‌ای میان اعضای هیئت مدیره انجمن خیرین راه‌ و‌ ترابری و مدیرعامل شرکت راه‌‌آهن، تاثیر توسعه حمل‌ونقل ریلی حومه‌ای بر کاهش تلفات ناشی از حوادث رانندگی مورد تاکید و توجه قرار گرفت.
مشاور وزیر راه و شهرسازی افزود: با توجه به حجم بالای ترافیک عبوری در اطراف شهر تهران، اهمیت توسعه حمل‌ونقل ریلی حومه‌ای در این مناطق و تاثیر آن بر کاهش تلفات ناشی از حوادث رانندگی، شرکت راه‌آهن آمادگی خود را برای همکاری در زمینه کاهش تلفات ناشی از حوادث رانندگی اعلام کرد و مقرر شد زیرسازی دو خط حومه‌ای توسط خیرین راه و ترابری انجام و روسازی از طریق راه‌آهن اجرا شود.
مشاور وزیر راه و شهرسازی با اشاره ‌توسعه حمل‌ونقل ریلی حومه‌،‌ پرند را نمونه خوبی برای توسعه ریلی در حومه‌ کلانشهر‌ها عنوان کرد و گفت: نحوه توسعه ریلی پرند که از تمام مدهای ریلی درون و برون شهری برخوردار است می‌تواند الگوی مناسبی برای سایر شهرهای اقماری باشد.
میرشفیع یادآور شد: از ایستگاه‌های راه‌آهن می‌توان به عنوان یک مجموعه فرهنگی استفاده کرد و برنامه‌ریزی برای شروع فعالیت‌های فرهنگی در دست اقدام است.