نیره پیروز بخت رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در آئین گرامیداشت و تقدیر از تلاشگران برگزیده عرصه استاندارد و کیفیت در سالن همایش های بانک ملی بجنورد اظهار کرد: برای ۳۳ هزار و ۸۰۰ کالا و خدمات در کشورمان استاندارد تبیین شده است. وی با بیان اینکه یک سوم از این استانداردها در دولت تدبیر […]
نیره پیروز بخت رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در آئین گرامیداشت و تقدیر از تلاشگران برگزیده عرصه استاندارد و کیفیت در سالن همایش های بانک ملی بجنورد اظهار کرد: برای ۳۳ هزار و ۸۰۰ کالا و خدمات در کشورمان استاندارد تبیین شده است.
وی با بیان اینکه یک سوم از این استانداردها در دولت تدبیر و امید تدوین شده است، ادامه داد: در مقایسه با بسیاری از کشورهای توسعه یافته، این آمار قابل توجه است.
وی با اشاره به اینکه در کشورمان توجه به ظرفیت تولیدی صنایع متوسط و کوچک حرف اول را می زند، خاطرشان کرد: استاندارد همیشه به کمک صنایع آمده تا رونق تولید همراه با کیفیت باشد.
پیروزبخت با اشاره به اینکه کالای استاندارد پذیرش سریع تری در بازار صادرات دارد، علاوه بر انعقاد ۵۰ تفاهم نامه با دستگاه های مختلف داخل کشور، انعقاد ۵۰ تفاهم نامه با کشورهای دیگر در حوزه استاندارد برای منطبق سازی استانداردهای بین المللی را یک موفقیت خواند.
وی با اشاره به اینکه استاندارد در دو کلمه نظم و قانون تعریف می شود، یادآور شد: یک زبان مشترک برای پیاده سازی استاندارد در واحدهای تولیدی ضروری است.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران ضمن ارائه گزارش عملکرد مختصری از فعالیت های انجام شده، گفت: بازرسی از دو هزار و ۵۰۰ ایستگاه CNG و تعطیلی ۱۰۰ ایستگاه در یک سال اخیر، بازرسی از واحدهای انرژی، برون سپاری فعالیت های استاندارد و فعالیت ۳۵۰ شرکت بازرسی کالا که در ایران و خارج از کشور فعالیت دارند از عملکرد حوزه استاندارد بوده است.
پیروز بخت یادآور شد: در داخل کشور حدود سه هزار نفر مسئول کارشناس استاندارد و ۱۰۰ هزار نفر در خارج از سازمان کار می کنند که این آمار نشان دهنده اشتغال زایی مناسب است.
وی با تاکید بر اینکه امروز فقط به دنبال این نباشیم که کالا مشمول استاندارد اجباری شود، افزود: همه فعالیت هایمان برای حفظ سلامت جامعه باید استاندارد شود.
پیروزبخت با بیان اینکه استاندارد در همه عرصه ها جاری و با بحث های سیاست اقتصاد مقاومتی عجین شده است، اظهار کرد: استانداردبا رونق تولید بسیار سر و کار دارد و رونق تولید نیز کاهش هزینه های تولید و بهره روری را به همراه دارد.
وی با تاکید بر ایجاد هم افزایی میان صنایع بالا دستی و پایین دستی، خاطرنشان کرد: استاندارد پلی میان صنایع بالا دستی و پایین دستی کشور است که قابلیت انعطاف پذیری دارد.