به ریاست وزیر راه و شهرسازی: تامین مسکن گروه‌های کم‌درآمدی در پانزدهمین جلسه شورای مسکن بررسی شد
به ریاست وزیر راه و شهرسازی: تامین مسکن گروه‌های کم‌درآمدی در پانزدهمین جلسه شورای مسکن بررسی شد

اتمام واحدهای مسکونی باقیمانده مهر تا پایان امسال پانزدهمین جلسه شورای هماهنگی مسکن به ریاست وزیر راه و شهرسازی با موضوعات تکمیل مسکن مهر و طرح تامین مسکن برای گروههای کم‌درآمدی و متوسط در طرح اقدام ملی تولید مسکن در ساختمان دادمان وزارت راه و شهرسازی برگزار شد. پانزدهمین جلسه شورای هماهنگی مسکن ۱۸ آبان […]

اتمام واحدهای مسکونی باقیمانده مهر تا پایان امسال
پانزدهمین جلسه شورای هماهنگی مسکن به ریاست وزیر راه و شهرسازی با موضوعات تکمیل مسکن مهر و طرح تامین مسکن برای گروههای کم‌درآمدی و متوسط در طرح اقدام ملی تولید مسکن در ساختمان دادمان وزارت راه و شهرسازی برگزار شد. پانزدهمین جلسه شورای هماهنگی مسکن ۱۸ آبان با هشت دستور به ریاست محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در ساختمان دادمان وزارتخانه برگزار شد.
درجلسه شورای هماهنگی مسکن، پیشنهاد طرح تامین مسکن گروه‌های متوسط و کم درآمد با روش هزینه ساخت به قیمت تمام‌شده و فروش اقساطی زمین در طرح اقدام ملی، گزارشی از ثبت‌نام متقاضیان در طرح اقدام ملی به تفکیک استان و شهر، گزارشی از سامانه ثبت‌نام متقاضیان و مدیریت طرح اقدام ملی، گزارش عملکرد مسکن مهر از طریق سامانه مدیریت پروژه مسکن‌مهر، گزارش واحدهای باقیمانده در تعهد مسکن مهر و برنامه زمانبندی برگزاری جشن اختتام در استان‌ها و بررسی راهکارهای پیشنهادی در خصوص افزایش واحدهای فروش اقساطی شده مسکن مهر ارایه و بررسی شد. در پانزدهمین جلسه، مهرآبادی قائم مقام وزیر در طرح مسکن مهر، غفاری معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع، فرزانه صادق‌مالواجرد معاون شهرسازی و معماری، تابش رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، پژمان مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری، طاهرخانی مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، نبیان مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، رحیمی‌انارکی مدیرعامل بانک مسکن، خواجه‌دلویی معاون توسعه ساختمان بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، شکرچی‌زاده رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، رستمی مدیرکل دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد و حقوق شهروندان و فرشچیان رییس هیات‌مدیره شرکت سرمایه‌گذاری مسکن بانک‌مسکن حضور داشتند.

 

 

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی خبر داد؛
بازسازی ۷۰ درصد واحدهای مسکونی پیش از زلزله علت کاهش خسارت در کانون زلزله
ابوالقاسم سلطانی از آسیب‌دیدگی دو هزار و ۹۴۵ واحد مسکونی، ۶۵ روستا و شش پل در شهرستان‌های میانه و سراب در پی زلزله روز گذشته خبر داد و گفت: بازسازی ۷۰درصد واحدهای مسکونی در «ورنکش» به‌عنوان کانون زلزله مانع از افزایش خسارت‌ها و تلفات در این روستا شده است. مدیرکل راه و شهرسازی استان آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به ارائه گزارشی از آخرین خسارت‌های زلزله در مناطقی از این استان پرداخت و گفت: عمده خسارت زلزله در روستای ورنکش با ۲۸۰ خانوار جمعیت بوده است که خوشبختانه پیش از این زلزله حدود ۷۰ درصد واحدهای مسکونی این روستا بازسازی شده بود و بر این اساس زلزله به ۳۰ درصد منازل خسارت وارد کرده است.

آسیب‌دیدگی ۲۲۰۰ واحد مسکونی در میانه
وی با اشاره به این‌که تاکنون پنج نفر در شهرستان میانه بر اثر این زلزله جان باخته‌اند، تعداد مجروحان بستری شده این شهر را ۱۲ نفر و تعداد مجروحان که به صورت سرپایی درمان شده اند را ۱۲۲ نفر برشمرد و گفت: دو هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی و ۴۰ روستای این شهرستان آسیب‌دیده و هزار و ۱۰۰ واحد مسکونی نیز در معرض آسیب‌دیدگی قرار دارد.
سلطانی تعداد پل‌های تخریب‌شده در این شهرستان را پنج عدد عنوان کرد و گفت: اقدامات امدادی در منطقه آغاز شده و تاکنون ۱۵ دستگاه ماشین‌آلات برای کمک به آواربرداری و سایر اقدامات به میانه اعزام شده است.

آسیب‌دیدگی ۷۴۵ واحد مسکونی در سراب
وی با اشاره به اینکه در شهرستان سراب خوشبختانه جان باخته نداشته ایم، تعداد مجروحان بستری شده را ۱۳ نفر عنوان کرد و گفت: در این شهرستان نیز ۷۴۵ واحد مسکونی و ۲۵ روستا آسیب‌دیده است و بر اساس رییس بنیاد مسکن شهرستان سراب هزار و ۶۰ واحد مسکونی نیز در معرض آسیب‌دیدگی قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه در شهرستان سراب نیز یک دستگاه پل تخریب شده است، گفت: تاکنون ۱۳ دستگاه انوع ماشین آلات سنگین برای انجام اقدامات لازم به منطقه اعزام شده است.

آغاز آواربرداری با استفاده از ۶۲ دستگاه ماشین‌آلات سنگین
مدیرکل راه و شهرسازی استان آذربایجان شرقی از برگزاری کارگروه تخصصی حمل و نقل، شریان‌های حیاتی و تامین و توزیع ماشین آلات و کارگروه مخاطرات زلزله، لغزش لایه‌های زمین، ساختمان و ابنیه در نخستین ساعات پس از زلزله خبر داد و خاطرنشان کرد: بر اساس برآوردهای صورت‌گرفته در این دو کارگروه و بسیج ظرفیت دستگاه‌های مختلف، عملیات آواربرداری را با استفاده از ۶۲ انواع ماشین آلات سنگین از امروز آغاز می‌کنیم.
وی حجم تخریب‌ها و آسیب‌های شهرستان سراب را نیز قابل توجه خواند و بر ضرورت توجه به این شهرستان نیز تاکید کرد.
ضوابط شهرسازی در راستای افزایش تاب‌آوری
و همسو با پدافند غیرعامل است
زهره داوودپو، عضو هیات مدیره شرکت عمران شهرهای جدید و جانشین رئیس کمیته پدافند غیرعامل در گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل در شرکت عمران شهرهای جدید، پدافند غیرعامل را دفاع و آمادگی مبتنی بر مشارکت مردمی خواند و با اشاره به اینکه این مهم را می‌توانیم از طریق ویژگی‌های کالبدی دنبال کنیم، گفت: در حوزه وظایف و رسالت‌های شرکت عمران شهرهای جدید، می‌توانیم بستر و زمینه را برای تحقق اهداف پدافند غیرعامل ایجاد کنیم. وی با بیان اینکه، مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی سال‌ها است که به حوزه پدافند غیرعامل پرداخته و مبحث بیستم خود را به مسائل فنی و ضوابط و مقررات حوزه پدافند غیرعامل اختصاص داده است، افزود: بحث اصلی در پدافند غیرعامل، مشارکت مردم است و باید پیش از مواجهه با بحران، به آموزش و فرهنگسازی مباحث مرتبط در جامعه بپردازیم.