باستانشناسان موزه «پن» دانشگاه «پنسیلوانیا» ۳۸۷ تکه از کتیبههای سفالی باستانی را به سفارت عراق در «واشنگتن» تحویل دادند. محققان موزه «پن» اعلام کردند، کتیبههای باستانی که حدود یک قرن پیش از شهر «اور» کشف شده بودند، در حقیقت به عنوان اسنادی برای ثبت تبادلهای اقتصادی یعنی چیزی شبیه به رسیدهای امروزی مورد استفاده قرار […]
باستانشناسان موزه «پن» دانشگاه «پنسیلوانیا» ۳۸۷ تکه از کتیبههای سفالی باستانی را به سفارت عراق در «واشنگتن» تحویل دادند. محققان موزه «پن» اعلام کردند، کتیبههای باستانی که حدود یک قرن پیش از شهر «اور» کشف شده بودند، در حقیقت به عنوان اسنادی برای ثبت تبادلهای اقتصادی یعنی چیزی شبیه به رسیدهای امروزی مورد استفاده قرار میگرفتهاند. «ویلیام هافورد» یکی از محققان موزه «پن» بیان کرد: «این کتیبههای سفالی تنها بخشی از مجموعه آثاری هستند که در جریان کاوشهای سالها پیش از «اور» خارج شدهاند. این کتیبهها در حقیقت اسنادی از تبادلات اقتصادی دودمان سوم «اور» یعنی متعلق به دوران ۲۱۰۰ تا ۲۰۰۰ پیش از میلاد هستند. این کتبیهها رسید لوازمی هستند که براری یک قصر یا معبد خریداری شده بودند. هنوز نشانههایی از مهر روی برخی از این کتیبهها وجود دارد.»
تقویت صنعت گردشگری نیازمند نگاه تخصصی، علمی و حرفه ای است
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: تقویت صنعت گردشگری نیازمند نگاه تخصصی، علمی و حرفهای است. علیرضا ایزدی اظهار کرد: امروزه شاه بیت حوزه خدمات که یکی از اضلاع مثلث توسعه پایدار در کنار صنعت و کشاورزی به شمار می رود، صنعت گردشگری و صنایع وابسته به آن همچون صنعت هتلداری است که در دنیا با توجه به گردش مالی بالا میتواند بسیاری از مشکلات جوامع را در حوزه اقتصادی و اجتماعی برطرف کند. وی با تاکید بر اینکه صنعت گردشگری گوی سبقت را از بسیاری صنایع بویژه صنایع روز دنیا نظیر خودروسازی و پتروشیمی ربوده است، اظهار کرد: صنعت گردشگری و توریسم با یک اختلاف فاحش و چشمگیر با سایر صنایع مسیر توسعه را شتابان طی میکند.
![](https://jomlehonline.ir/wp-content/uploads/2019/12/15-9-6.jpg)
سرنوشت اموال شرکت ایرانگردی
معاون سرمایه گذاری شرکت ایرانگردی و جهانگردی گفت: نمی دانیم سرنوشت برخی از اموال شرکت چه شد بعضی از این اموال در جریان جابه جایی سازمان ایرانگردی به نهادهای دیگر داده شده است. محمد ثابت اقلیدی گفت: یک شرکت قبل از انقلاب برنامه جامع و اجرایی گردشگری را نوشت که در آن آمایش سرزمین انجام شده بود و براساس ظرفیت هر منطقه ای شناسایی کرده بودند که کجاها هتل ساخته شود و یا کجا چه مرکز اقامتی با چه ستاره ای ساخته شود و یا اینکه کجا امکان احداث مهمانسرا دارد. وی بیان کرد: زمین های کنار کاخ مروارید مهرشهر کرج در اختیار نهادهای نظامی است می خواهیم مذاکره کنیم تا بخشی از اموالی که ما داریم را با زمین های حاشیه کاخ تهاتر کنیم تا آن کاخ هم احیا شود. در حال مذاکره هستیم این موضوع پیچیدگی های زیادی دارد. حتی کارشناس و سرمایه گذار آورده ایم که میخواست ۱۲۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری کند اما به چنین معضلی برخورد کرد. کاخ مروارید به همراه ۲۳ هکتار زمین در اختیار اداره کل هست ولی سند به نامش نیست.