داریوش محمدی، مدیرعامل بیمه میهن با بیان اینکه “نوآوری در محصولات بیمهای دوای درد فعلی صنعت بیمه است” تاکید کرد که “شرکتهای بیمه برای فروش بهتر باید نوآوری کرده و نیازهای جدید بیمه گذاران را احصا کنند.” به گزارش «جمله» مدیر عامل بیمه میهن در مورد مالیات بر ارزش افزوده در صنعت بیمه نیز گفت […]
داریوش محمدی، مدیرعامل بیمه میهن با بیان اینکه “نوآوری در محصولات بیمهای دوای درد فعلی صنعت بیمه است” تاکید کرد که “شرکتهای بیمه برای فروش بهتر باید نوآوری کرده و نیازهای جدید بیمه گذاران را احصا کنند.”
به گزارش «جمله» مدیر عامل بیمه میهن در مورد مالیات بر ارزش افزوده در صنعت بیمه نیز گفت این امر صنعت بیمه را تحت تاثیر قرار خواهد داد زیرا قیمت تمام شده بیمه نامه ها را بالا خواهد برد و این مساله تبعات خوبی برای شرکت های بیمه نخواهد داشت. وی در پاسخ به این پرسش که “در صورت اخذ مالیات از بیمه نامه ها چه میزان کاهش در فروش بیمه نامه ها متصور هستید؟” گفت: به طور یقین این مساله فروش را کاهش خواهد داد اماچه میزان خواهد بود را نمی توان گفت.
مدیرعامل بیمه میهن افزود: مهمترین کمکی که دولت و مجلس به افزایش ضریب نفوذ بیمه در جامعه، مردم و صنعت بیمه می توانند بکنند این است که مالیات بر ارزش افزوده را حذف کنند، البته در سال گذشته وزیر اقتصاد در مراسم بزرگداشت روز بیمه قول حذف آن را داده بودند.
محمدی با بیان اینکه “پس از تورم اخیر قدرت خرید مردم پایین تر آمده است.” گفت: واقعیت این است که بیمه در یک درآمد محدود جزء اولویت انسانهاست که هر چقدر این درآمد محدود شود خرید بیمه جزء اولویت های بعدی قرار می گیرد.
![](https://jomlehonline.ir/wp-content/uploads/2019/12/04-14-5.jpg)
تجارب کشاورز از ابداع شیوه نظارتی درمان تکمیلی در بیمه دی
مدیر عامل بیمه دی می گوید: بیمه دی با تجاربی که از قرارداد بزرگ بنیاد شهید بدست آورده ،یک شیوه خاص نظارتی در بیمه نامه درمان تکمیلی را در پنج بعد پیاده سازی کرده ، یکی از این ابعاد داده کاوی است که تاکنون در صنعت بیمه کمتر بدان توجه شده است.
به گزارش «جمله» ، کشاورز مدیر عامل بیمه دی در یک نشست خبری ضمن تشریح اقدامات بیمه دی در قرارداد بیمه تکمیلی بنیاد شهید گفت:با تجاربی که در قرارداد بزرگ بدست آوردیم در حال حاضر توانستیم یکی از موفق ترین شیوه های نظارتی درمان را در کل صنعت بیمه پیاده سازی کنیم. وی با بیان اینکه در پنج بعد نظارت درمان تکمیلی را در بیمه دی تعریف کردیم ، اذعان داشت:ابعاد نظارت فنی ، مالی ، حسابرسی ،کنترل اسناد ، نظارت سیستمی مبتنی بر داده کاوی در این شیوه نظارتی پیاده سازی شده است . کشاورز در ادامه تاکید کرد: بسیاری از شرکت ها زیرساخت های لازم برای اجرای این قرارداد را ندارند اما بیمه دی با تجاربی که طی این سالها بدست آورده توانسته این شیوه خاص نظارتی را در بیمه نامه درمان پیاده سازی کند ضمن اینکه در این شیوه نظارتی انضباط و شفافیت مالی از اهمیت بسزائی برخوردار است.
مدیرعامل بیمه دی با اشاره به اینکه این شرکت توانسته تائیدیه کفایت ذخایر را از بیمه مرکزی اخذ نماید ادامه داد: جزء ده شرکتی بودیم که توانستیم مجمع خود را با اخذ تائیدیه کفایت ذخایر از نهاد ناظر برگزار نماییم. کشاورز با تاکید بر این نکته که بیمه دی سعی کرده است تا قیمت تمام شده خود را مدیریت کند، ادامه داد: هم اکنون این شرکت ۲٫۵۰۰ میلیارد تومان از دولت طلب دارد ولی در روند خدمات رسانی شرکت، خللی ایجاد نشده است. مدیرعامل بیمه دی به حضور ۴ شرکت بیمه ای کوثر، آتیه سازان حافظ، دانا و دی در مناقصه امسال بنیاد شهید برای انعقاد این قرارداد اشاره کرد و افزود: دو شرکت دانا و دی تا مرحله نهایی پیش رفتند که رقم پیشنهادی بیمه دانا ۱۹۵ هزار تومان و رقم بیمه دی ۱۶۷ هزار تومان بود که در نهایت این شرکت به عنوان برنده مناقصه معرفی شد. مدیرعامل بیمه دی با تاکید بر این نکته که در قرارداد درمان تکمیلی ایثارگران، یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر به عنوان بیمه شده، تحت پوشش این شرکت هستند، افزود: این پوشش بدون سقف و فرانشیز و با بیشترین شرح خدمات بیمه ای به جز عینک و دندانپزشکی است.