میرزایی‌نیکو: برخی می‌خواهند عواید ناشی از حل مسأله FATF به جیب خودشان برود
میرزایی‌نیکو: برخی می‌خواهند عواید ناشی از حل مسأله FATF به جیب خودشان برود

    قاسم میرزایی‌نیکو نماینده مجلس، در تشریح عواقب و پیامد‌های نپیوستن ایران به CFT و پالرمو اظهار داشت: «چند روز پیش شایعه‌ای شد که ما در لیست سیاه قرار گرفته‌ایم، همان روز باید قیمت شاخص‌های مختلف ارزی و بین‌المللی و بورس را بررسی می‌کردید تا ببینید چه تنشی در قیمت آن‌ها ایجاد شد. ظرف […]

 

 

قاسم میرزایی‌نیکو نماینده مجلس، در تشریح عواقب و پیامد‌های نپیوستن ایران به CFT و پالرمو اظهار داشت: «چند روز پیش شایعه‌ای شد که ما در لیست سیاه قرار گرفته‌ایم، همان روز باید قیمت شاخص‌های مختلف ارزی و بین‌المللی و بورس را بررسی می‌کردید تا ببینید چه تنشی در قیمت آن‌ها ایجاد شد. ظرف مدت چهار ساعت همه این شاخص‌ها تحت تاثیر قرار گرفت تا اینکه چند ساعت بعد از سوی دبیر شورای عالی مبارزه با پولشویی تکذیب شد که چنین خبری صحت ندارد و وضعیت این شاخص‌ها به حالت عادی بازگشت».
نماینده مردم دماوند و فیروزکوه گفت: « اگر ما نتوانیم این مصوبات را داشته باشیم به لیست سیاه می‌رویم و این یعنی از کل کشورهای جهان تنها ما و کره شمالی در لیست سیاه خواهیم بود. در این صورت بعدا آیندگان بی‌گناه باید همه همّ‌وغم خود را بگذارند تا از لیست سیاه بیرون بیاییم و تازه به وضعیت امروز برسیم».
وی ادامه داد: « شرایط کشور دارد به سمت و سویی می‌رود که اگر ما در چرخه مالی دنیا نباشیم دیگر سیستم بانکی هیچ‌‌ کشوری حتی دوست نماها هم با ما کار نخواهند کرد. شعب بانکی ما وقتی می‌توانند فعالیت پویا داشته باشند که بتوانند در چرخه‌های مالی دنیا حاضر باشند، اما وقتی به لیست سیاه رفتیم سیستم‌های کنترلی مالی نسبت به کشور ما حساس می‌شود. طبیعی است که در آن صورت هیچ‌کس با ما معامله بانکی نمی‌کند».
نماینده اصلاح‌طلب مردم دماوند و فیروزکوه گفت: « هم‌اکنون مجمع تشخیص داده باید نسبت به این موضوع تعیین تکلیف کند که می‌خواهد چه‌کار کند؟ تعیین تکلیف آن سرنوشت زندگی مردم است که حق مسلم آنهاست».
میرزایی نیکو بیان کرد: «به نظر من یک راه این است که این لوایح را به تصویب نرسانیم و بخواهیم همین گونه و بدتر از الان و مثل دوران عهد قدیم ادامه دهیم، پس مسئولیت و عواقب آن را مجمع تشخیص مصلحت نظام و کسانی که با آن مخالفت می‌کنند بپذیرند و مردم را قانع و اهل فن را توجیه کنند».
نماینده دهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: « دولت پنهان دلش می‌خواهد عواید ناشی از حل این مسائل به جیب خودش برود، دولت پنهان یا دولت در سایه نیز دولتی است که خودش می‌خواهد بعدا دولت شود، در نتیجه دولت در سایه می‌گوید بگذارید الان حل نشود اما خواب خوش است چرا که اگر این مسائل در زمان باقی مانده حل نشود عواقب آن اینگونه نیست که جبران‌پذیر باشد»./ایلنا

 

 

 

 

 

عطریانفر: قالیباف بدون پشتوانه خطی و گروهی، توانی ندارد

محمد عطریانفر کنشگر سیاسی اصلاح‌طلب ، تحلیل خود را از انتخابات دوم اسفند ماه و اقبال مردم به این جریان با توجه به انفعال دولت، اینگونه بیان‌ کرد: «انتخابات مجلس با انتخابات ریاست جمهوری متفاوت است و علت آن هم این است که حوزه‌های انتخابی متکثر هستند و در این شرایط ظرفیت‌ها، دغدغه‌ها و مشوق‌های منطقه‌ای، قومی و محلی بسیار موثر واقع می‌شود».
وی افزود: «لذا با توجه به فضای عمومی و انتظار برای برگزاری انتخابات سرد، معتقد هستم در انتخابات پارلمان و فعالیت‌های انتخاباتی در حوزه‌های متعدد و متکثری که وجود دارد آنقدر انگیزه‌های منطقه‌ای، قومی، بومی بالا هست که انتخابات را پر نشاط خواهد کرد ». وی ابراز عقیده کرد: «به طور کلی انتخابات پیش روی مجلس انتخابات پر شوری خواهد بود که اصلاح‌طلبان هم بسته به اینکه بتوانند چه ظرفیت‌هایی را در حوزه‌های انتخابیه سراسر کشور فعال کرده و مردم را دعوت به حضور کنند می‌توانند در این روال و روند واجد یک اقبال قابل توجهی هم باشند». وی درباره برخورد شورای نگهبان گفت: «شورای نگهبان همیشه از گذشته یک سیاست را دنبال کرده است، اما چیزی که بیشتر مرتبط با اصلاح‌طلبان می‌شود این است که بتوانند یک گفتمان اعتمادسازی را با شورای نگهبان دنبال کنند». این سیاستمدار در واکنش به حضور قالیباف در انتخابات با پرچم نواصول‌گرایی، گفت: «به نظر می‌آید آقای قالیباف ولو اینکه بخواهد حرکتی تک روی و جدایی‌طلبانه داشته باشد مجموع نیروهای اصول‌گرایی ایشان را باز خواهند داشت، لذا باور ندارم که قالیباف به گونه‌ای در انتخابات شرکت کند که بتواند مسیر شکست و دوگانگی را به وجود بیاورد». وی افزود: «اصولگرایان روی این قضایا حساس هستند و اگر این سیاست بخواهد دنبال شود با سیاست گذشته آنها که در قالب جمنا در انتخابات پیشین ظهور پیدا کرد مقابله خواهند کرد». وی یادآور شد: «کما اینکه در انتخابات ریاست‌جمهوری پیشین هم علیرغم اینکه قالیباف به صورت جدی وارد رقابت انتخابات ریاست جمهوری شده بود اما به دلیل اینکه گزینه اصول‌گرایان رئیسی بود، او را صمیمانه و دوستانه از حضور در انتخابات منع کردند و در آخرین لحظات انصراف خودش را اعلام کرد؛ در انتخابات مجلس هم همین خواهد بود». عطریانفر درباره اینکه‌ آیا در این انتخابات قالیباف باز هم کوتاه خواهد آمد، گفت: «بله قالیباف بدون پشتوانه خطی و گروهی خودش و به صورت شخصی توانی ندارد تا بتواند با جریان داخلی خودش رقابت کند؛ قالیباف با یک روند معنادار سیاسی نمی‌تواند سرنوشت خودش را از جریان سیاسی، خطی و گروهی خودش جدا کند»./ایلنا