سازوکار اخذ مالیات خروج از کشور تعیین شد
سازوکار اخذ مالیات خروج از کشور تعیین شد

  نمایندگان مجلس شورای اسلامی سازمان مالیاتی را مکلف کردند بابت خروج هر مسافر ایرانی به جز در موارد استثنای ذکر شده از مرزهای هوایی، دریایی و زمینی وجوهی را به عنوان مالیات از مسافران دریافت و به حساب درآمد عمومی نزد خزانه‌داری کل کشور واریز نماید. نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز […]

 

نمایندگان مجلس شورای اسلامی سازمان مالیاتی را مکلف کردند بابت خروج هر مسافر ایرانی به جز در موارد استثنای ذکر شده از مرزهای هوایی، دریایی و زمینی وجوهی را به عنوان مالیات از مسافران دریافت و به حساب درآمد عمومی نزد خزانه‌داری کل کشور واریز نماید. نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز (سه‌شنبه) مجلس ماده ۳۳ لایحه مالیات بر ارزش افزوده را بررسی کرده و آن را به تصویب رساندند.
براساس این ماده سازمان مالیاتی مکلف است بابت خروج هر مسافر ایرانی به جز موارد تبصره ۳ این ماده از مرزهای هوایی، دریایی و زمینی وجوهی را به عنوان مالیات از مسافران دریافت و به حساب درآمد عمومی نزد خزانه‌داری کل کشور واریز نمایند.
میزان مالیات مذکور در قوانین بودجه سنواتی پیش‌بینی می‌گردد.

 

 

 

 


نکوداشت و نمایشگاه آثار استاد مرمت‌‌گر در مجموعه نقش‌جهان

مجموعه نقش‌جهان هم‌زمان با نخستین سالگرد زنده‌یاد حسن حاجی نوری، آیین نکوداشت و نمایش آثار این مرمتگر و پیکره‌ساز هنرمند ایرانی را برگزار می‌‌کند. این مراسم چهارشنبه ۲ بهمن ماه از ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۸ برگزار و سیداحمد طباطبایی، محمدحسن حامدی، احمد تهرانی مقدم به بررسی ابعاد شخصیتی و تاثیر آثار وی در روند هنر پیکرسازی و مرمت ایران خواهند پرداخت. همچنین نمایشگاهی از آثار این هنرمند فقید تا ۸ بهمن ماه در مجموعه نقش جهان میزبان علاقه‌مندان خواهد بود. علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در این مراسم به آدرس در خیابان ولی‌عصر (عج)، بالاتر از خیابان شهید بهشتی، ضلع جنوب غربی بوستان ساعی،شماره‌ی ۲۱۶۹ مراجعه کنند.

 

 

 

انتقال پایه‎ستون‎های هخامنشی باغ‎ موزه هفت‎تپه به مرکز پژوهشی پایگاه

‍مدیر پایگاه میراث جهانی چعازنبیل و هفت‎تپه گفت: پایه‎ستون‎های هخامنشی موجود در باغ‎موزه این پایگاه به منظور حفاظت بیشتر و مکان‎یابی جدید، به بخش پژوهشی چغازنبیل و هفت‎تپه منتقل شدند.
عاطفه رشنویی بیان کرد: این پایه‎ستون‎ها در معرض مستقیم عوامل مخرب محیطی مانند نور شدید خورشید، باران‎های سیل‎آسا و عوامل انسانی ناشی از عدم شناخت و برخورد با آثار تاریخی قرار داشتند که به منظور حفاظت بیشتر به حیاط مرکزی بخش پژوهشی چغازنبیل و هفت‎تپه منتقل شدند.
مدیر پایگاه میراث جهانی چغازنبیل و هفت‎تپه عنوان کرد: به منظور جلوگیری از وارد شدن شوک ناشی از جابه‎جایی و انتقال از مکانی که پایه‎ستون‎ها در آن به تعادل رسیده‎اند، تمهیدات و تجهیزات لازم برای جابجایی این پایه‎ستون‎ها پس از انجام مطالعات تاریخی و بررسی‎های محیطی به کار بسته شدند.
او خاطرنشان کرد: همچنین پس از این جابه‎جایی، مطالعات پاکسازی و آسیب‎زدایی پایه‎ستون‎ و مکان‎یابی جدید برای آن‎ها در دستور کار قرار گرفت.