شرکت‌های بیمه‌ای از ارائه خدمات دندانپزشکی دوری می‌کنند
شرکت‌های بیمه‌ای از ارائه خدمات دندانپزشکی دوری می‌کنند

  یک متخصص در حوزه دندانپزشکی مدعی شد که “شرکت‌های بیمه‌ای مردم را در ارایه خدمات بیمه تکمیل درمان به دو دسته تقسیم کرده‌اند، یعنی هر فردی که عضوی از یک سازمان یا مجموعه باشد می‌تواند از بیمه تکمیل درمان استفاده کند اما اشخاص عادی جامعه که شغل آزاد دارند نمی‌توانند از این خدمات بهره‌مند […]

 

یک متخصص در حوزه دندانپزشکی مدعی شد که “شرکت‌های بیمه‌ای مردم را در ارایه خدمات بیمه تکمیل درمان به دو دسته تقسیم کرده‌اند، یعنی هر فردی که عضوی از یک سازمان یا مجموعه باشد می‌تواند از بیمه تکمیل درمان استفاده کند اما اشخاص عادی جامعه که شغل آزاد دارند نمی‌توانند از این خدمات بهره‌مند شوند.!
داریوش سلمانیان در گفت‌و گو با چابک آنلاین، بیان کرد: شرکت های بیمه به دلیل اصل انتخاب معکوس از ارائه خدمات بیمه تکمیل درمان انفرادی در دندانپزشکی دوری می کنند زیرا این مساله برای آنها توجیه اقتصادی نداشته و مدعی هستندفردی که برای خرید این بیمه نامه مراجعه می کند بیمار است.
وی گفت: بسیاری از مراکز دندانپزشکی تنها خدمات تعمیرات و یا عصب کشی انجام می دهند و بیماران را برای خدمات تخصصی تر به مطب ها ارجاع می دهند. این دندانپزشک عنوان کرد: اگر شرکت های های بیمه گر به گونه ای برخورد کنند که پزشک احساس کند خطا کردن مساوی با لغو قرارداد کل بیمه ها با او خواهد بود و برای تخلف محرز دندانپزشک حداقل ۶ ماه هیچ بیمه ای با آن پزشک کار نمی کند ، دیگر دست از پا خطا نمی کنند. سلمانیان گفت: بسیاری از بیمه گذاران به دلیل پایین بودن سطح رعایت بهداشت برخی از دندانپزشکی ها و یا کم تجربگی یک پزشک ترجیح می دهند که برای درمان به مراکز دیگر مراجعه کنند و پس از آن فاکتور را برای بیمه برده و با یک فاصله ای بیمه خود را دریافت کنند.
وی،پیشنهاد کرد که شرکت های بیمه در یک سطح بندی و با توجه به میزان تجربه یک دندان پزشک با آنها قرارداد ببندند به عنوان مثال یک پزشکی که ۲۰ سال سابقه کار داد بتواند با۷۰ درصد بیمه ها کار کند و یک دندانپزشک که به تازگی فارق التححصیل شده تازه بتواند با ۱۰ درصد بیمه ها قرارداد ببندد.
این دندانپزشک تاکید کرد که این سطح بندی سبب افزایش اعتماد مردم به شرکت های بیمه می شود و اینگونه هزینه هایی که بیمه ها به عنوان خسارت پرداخت کنند مدیریت شده تر خواهد بود.

پرداخت کمک معیشت مستمری بگیران مناطق
سیل‏زده تا آخرماه

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اعلام کرد: کمک معیشت مستمری بگیران ساکن مناطق سیل زده که معادل دوماه حقوق آنهاست در آخرماه جاری همراه با مستمری بهمن ماه پرداخت خواهد شد.
“علی شیرکانی” در گفت و گو با چابک آنلاین درخصوص میزان پرداخت خسارت به استان های جنوبی کشور در سیل اخیر گفت: صندوق بیمه اجتماعی عشایر یک صندوق اجتماعی است و صندوق خسارت نیست که خسارتی پرداخت کند.
وی افزود: صندوق در ابتدای وقوع سیل مقداری اقلام در حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان خریداری کرده و به عنوان یک وظیفه اجتماعی به روستاهای سیل زده ارسال کرده است. مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر بیان کرد: زیرساخت ها و جاده ها در حوزه فعالیت صندوق عشایر قرارنداردو توسط صندوق بیمه نشده اند این صندوق تنها سه خدمت، بیمه فوت، مستمری بازنشستگی و مستمری از کارافتادگی ارائه می دهد.
شیرکانی ادامه داد: اگر کسی در حادثه ای فوت کرده یا ازکارافتاده شود یک مقرری از صندوق دریافت خواهد کرد اما آن دسته ازافراد که مستمری بگیر صندوق بوده اند به خصوص در استان سیستان و بلوچستان، دوحقوق اضافه جهت کمک معیشت دریافت خواهند کرد. وی اظهار کرد: آخربهمن ماه مشخص می شود که دقیقا چه کسانی مشمول این کمک معیشت خواهندبود و همراه با پرداخت مستمری بهمن ماه به آنها پراخت خواهد شد.