دکتر عباس مسجدی رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور در حاشیه مراسم افتتاح اداره پزشکی قانونی شهرستان بابل با حضور در جلسه شورای قضایی استان مازندران، اظهار کرد: «سازمان پزشکی قانونی کشور ظرفیتهای علمی بالایی در زمینههای مختلف دارد که از جمله میتوان به توان علمی سازمان در تشخیص هویت و آزمایشهای ژنتیک اشاره کرد […]
دکتر عباس مسجدی رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور در حاشیه مراسم افتتاح اداره پزشکی قانونی شهرستان بابل با حضور در جلسه شورای قضایی استان مازندران، اظهار کرد: «سازمان پزشکی قانونی کشور ظرفیتهای علمی بالایی در زمینههای مختلف دارد که از جمله میتوان به توان علمی سازمان در تشخیص هویت و آزمایشهای ژنتیک اشاره کرد که نمونه آن را در تشخیص هویت پیکرهای جانباختگان هواپیمای اوکراینی مشاهده کردیم».
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور افزود: «پزشکی قانونی در سال گذشته با تشخیص تصادفات ساختگی، ۱۴ هزار میلیارد تومان به بیمه کمک کرد اما متأسفانه با وجود قولهایی داده شده به سازمان پزشکی قانونی در زمینه تأمین برخی زیر ساختها از جانب شرکتهای بیمهای، هیچ کمکی از این بابت به سازمان پزشکی قانونی نشد».
وی با اشاره به اظهارنظر کارشناسی سازمان پزشکی قانونی در پروندههای قضایی، تصریح کرد: «در سال گذشته ۲٫۵ میلیون نظر کارشناسی توسط سازمان پزشکی قانونی ارائه شد که بیشترین آن در حوزه معاینات نزاع و تصادفات بود».
وی افزود: «دستگاه قضایی وظایف مهمی بر عهده دارد که مهمترین آن احقاق حقوق مردم و اجرای عدالت است و برای انجام این وظایف در کنار رأی قاضی به نظرات کارشناسی و تخصصی هم نیاز است». این مقام قضایی متذکر شد: «به همین منظور سازمان پزشکی قانونی کشور برای اظهار نظرات کارشناسانه به عنوان سازمانی مستقل و زیر نظر رئیس قوهقضاییه تشکیل شد تا با بهرهگیری از نظرات تخصصی این سازمان به اجرای هرچه بهتر عدالت کمک شود.»
۶۰۰ هزار نفر از کارگران واحدهای صنعتی و خدماتی استان تهران بیمه نیستند
مدیر اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران گفت: «براساس شکایتهای صورت گرفته و تخمین بازرسان این اداره کل و سازمان تامین اجتماعی ۶۰۰ هزار نفر از کارگرانی که در واحدهای صنعتی، خدماتی و کارگاههای خصوصی مشغول فعالیت هستند اما تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار ندارند».
به گزارش «جمله» به نقل از ایرنا، سعید دهقان افزود: «حدود ۱۷ هزار و ۵۰۰ واحد صنفی دارای پروانه و بیش از ۲۰۰ هزار واحد صنفی، صنعتی و خدماتی در استان تهران فعال است».
وی با بیان اینکه چهار میلیون کارگر مشمول قانون کار در استان تهران مشغول فعالیت هستند، افزود: «از این میزان سه میلیون و ۴۵۰ هزار نفر زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند».
مدیر اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران با بیان اینکه عمده فعالیت بازرسان اداره کار، تعاون و امور اجتماعی در خصوص مسائل ایمنی و مقررات کار است، تصریح کرد: «کارگران و افرادی که در کارگاهها و بخش های خصوصی مشغول کار هستند و از سوی کارفرمای خود تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار نگرفتهاند برای شکایت به شعب تامین اجتماعی در سطح استان مراجعه کنند».
دهقان گفت: ۱۳ میلیون و ۴۵۰ هزار نفر بیمه اصلی و ۴۳ میلیون نفر همراه با خانواده، مشمول قانون کار در کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند.
معاون کارآفرینی و اشتغال اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران گفت: «پنج هزار و ۱۷۹ نفر از سال گذشته تاکنون از سوی دبیرخانه مشاغل خانگی این اداره کل برای اخذ تسهیلات به بانکهای عامل معرفی و تسهیلات دریافت کردند».
دهقان با بیان اینکه سال گذشته تا سقف ۲۰ میلیون تومان و امسال تا سقف ۵۰ میلیون تومان تسهیلات به طرحهای مستقل و ۱۰۰ میلیون تومان به طرحهای پشتیبان از طریق اعتبارات منابع قرضالحسنه بانکها با سود چهار درصد و بازپرداخت پنج ساله داده میشود،تصریح کرد: این تسهیلات به کارمندان دولت تعلق نمیگیرد.