سعید سرفرازیان/ روزنامه نگار – بالاخره پس از مدتها که هیات مدیرهی استقلال به صورت ناقص و بدون حضور همهی اعضا تشکیل میشد، وزیر ورزش راضی شد که به هیات مدیرهی باشگاه استقلال سر و شکلی مطلوب دهد. البته هواداران از چندین ماه قبل خواستار برکناری فتحی بودند اما سلطانیفر همیشه به […]
سعید سرفرازیان/ روزنامه نگار –
بالاخره پس از مدتها که هیات مدیرهی استقلال به صورت ناقص و بدون حضور همهی اعضا تشکیل میشد، وزیر ورزش راضی شد که به هیات مدیرهی باشگاه استقلال سر و شکلی مطلوب دهد. البته هواداران از چندین ماه قبل خواستار برکناری فتحی بودند اما سلطانیفر همیشه به این موضوع بی توجهی میکرد تا اینکه بالاخره با انتخاب امیر حسین فتحی به عنوان مدیر مجموعه انقلاب وزیر ورزش مجبور شد از دوست صمیمی خود دل بکند و او را از اعضای هیات مدیرهی استقلال کنار بگذارد،
دیگر عضو کنار گذاشته شده میرشاد ماجدی است بازیکن قدیمی استقلال و سرپرست تیم در زمان سرمربیگری امیر قلعهنویی، ماجدی نه تنها هرگز نتوانست در قامت یک مدیر و عضوی از اعضای هیات مدیرهی استقلال مفید به فایده ظاهر شود بلکه بیشتر زمان حضورش در هیات مدیره یا با دعوا و جنجال با هواداران استقلال سپری شد یا مشغول استعفا دادن بود. این چهرهی تحصیل کردهی فوتبال ایران دارای اهدافی است که ظاهراً برای عملی شدن این موضوع شرایط مهیا نیست و باید برای خود و اهدافش تجدید نظر کلی داشته باشد. به جای فتحی و ماجدی
موسوی و شریفی به هیات مدیرهی باشگاه استقلال اضافه شدهاند البته علی فتحاللهزاده هم استعفا داده ولی احتمالاً فتحاللهزاده همچنان در هیات مدیره باقی بماند چون وزیر ورزش برای استعفا او تصمیمی نگرفته است.
موسوی و شریفی در عرصهی اقتصادی کشور چهرههای موفقی هستند و هماهنگی آنها با هم دیگر میتواند برای آبیپوشان موهبتی باشد. استقلال در سالهای اخیر از سمت ناهماهنگی و اختلاف نظر اعضای هیات مدیره کم ضربه نخورده است امیدواریم لااقل این هیات مدیرهی جدید بتواند منشأ خدمات خوب و سازنده ای برای استقلال باشد.
خوشبختانه ترکیب جدید اعضای هیات مدیرهی باشگاه با استقبال پیشکسوتان استقلال هم روبرو شده و این موضوع میتواند به عنوان یک نقطهی مشترک برای همکاریهای بیشتر هیات مدیره با جامعهی پیشکسوتان استقلال قلمداد شود. مسلماً استفاده از تجربیات ارزشمندی که پیشکسوتان در زمینههای مختلف دارند میتواند به عنوان بازوی همیاری در خدمت هیات مدیره و مدیرعامل باشگاه باشد، نباید از بکار گیری پیشکسوتان در زمینههای مختلف در باشگاه ترسی وجود داشته باشد. استقلال به تجربه و دلسوزی پیشکسوتانش نیاز دارد.
در حال حاضر تنها نکتهی مهمی که وجود دارد انتخاب مدیرعامل باشگاه است. میطلبد اعضای هیات مدیره و به ویژه وزیر ورزش با ارزیابی دقیق و کامل فردی توانمند و عملیاتی که بتواند به صورت تمام وقت در اختیار استقلال باشد برای پست حساس و مهم مدیریت استقلال انتخاب کنند. عجله و شتابزدگی برای به کرسی نشاندن یک نفر به عنوان مدیرعامل استقلال هیچ کمکی به استقلال با انبوهی از مشکلات نمیکند. این همه آزمایش و خطا برای رسیدن به یک فرد عالی باعث شده تا استقلال با معضلات زیادی دست به گریبان باشد، حالا که اعضای هیات مدیره باشگاه افرادی باتجربه و هماهنگ هستند باید یک مدیرعامل قوی و قدر هم در رأس مدیریت استقلال قرار گیرد تا استقلال با قدرت بیشتری در مسابقات پیش رو حاضر شود.
مدیران نیمه وقت که به صورت جسته و گریخته در باشگاه حضور داشته باشند هرگز نمیتوانند به استقلال خدمت زیادی کنند، مدیرعامل باید به صورت تمام وقت در باشگاه حضور داشته باشد و دغدغهای جز مدیریت استقلال را نداشته باشد. کار کردن در استقلال آسان نیست. نباید فردی که آشنایی چندانی با زیر و بم فوتبال ندارد حتی به عنوان گزینه مدیرعاملی هم مطرح شود. فردی آگاه، جدید، با دانش و اندیشههای نو میتواند ترکیب هیات مدیره باشگاه را برای انجام کارهای بزرگ کامل کند.