تغییر زیادی در قیمت میوه تنظیم بازار شب عید نداریم
تغییر زیادی در قیمت میوه تنظیم بازار شب عید نداریم

  علی برابری مشاور بازرگانی معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: هماهنگی بسیار خوبی برای تنظیم بازار داخلی با میادین میوه و تره بار انجام شده به طوری که در فراخوان‌ها تولیدکنندگان در اولویت قرار گرفته است. وی با بیان اینکه امسال ۲۴ میلیون تن محصولات باغی تولید شده است اظهار کرد:‌ سه میلیون […]

 

علی برابری مشاور بازرگانی معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: هماهنگی بسیار خوبی برای تنظیم بازار داخلی با میادین میوه و تره بار انجام شده به طوری که در فراخوان‌ها تولیدکنندگان در اولویت قرار گرفته است. وی با بیان اینکه امسال ۲۴ میلیون تن محصولات باغی تولید شده است اظهار کرد:‌ سه میلیون تن از این محصولات گلخانه‌ای و مابقی تولید در عرصه است. برابری اظهار کرد: این وظیفه به وزارت صمت واگذار شده است که بر اساس آن این وزارتخانه مکلف به عرضه و تنظیم بازار میوه شب عید است. وی میزان عرصه سیب تنظیم بازار را ۲۵ هزار تن و پرتقال را ۳۵ هزار تن اعلام کرد. برابری تاکید کرد که با توجه به تولید زیاد محصولات باغی در سال جاری تغییر قیمت چندانی در میوه تنظیم بازار شب عید نخواهیم داشت.

 

توزیع گسترده شکر در شبکه‌های مطمئن توزیع

معاون سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با اعلام مجدد نرخ های رسمی شکر در سطوح خرده فروشی و عمده فروشی گفت: هیچگونه تغییری در نرخ مصوب شکر ایجاد نشده و عمده فروشان و خرده فروشان اجازه هیچگونه افزایش قیمتی ندارند؛ ضمن اینکه تمام انبارها تحت کلید دولت قرار دارد. داوود موسوی، معاون سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با تاکید مجدد بر اینکه شکر دارای نرخ مصوب است و هیچ فروشنده ای حق افزایش قیمت را ندارد، گفت: با توجه به اینکه شکر از جمله کالاهای اساسی است که برای واردات آن، ارز دولتی تخصیص داده شده است که بر این اساس، نرخ شکر درب کارخانه ٤٠٥٠ تومان بوده و با توجه به اینکه در بسته بندی های متنوع عرضه می شود، نرخ آن به تناسب نوع و وزن کالا، تغییر می کند.

تاسیس ۹۷۰ شرکت ایرانی در ترکیه در سال ۲۰۱۹

سید جلال ابراهیمی مدیر مرکز مطالعات و پژوهش ایران و ترکیه اظهار کرد: براساس آمارهای ثبت شده، ایرانی‌ها جزو اصلی‌ترین سرمایه‌گذاران وارد شده به ترکیه در سال ۲۰۱۹ هستند. در این سال حدودا ۱۲ هزار و ۶۰۰ شرکت جدید خارجی در ترکیه به ثبت رسیده که حدود یک دوازدهم آن مربوط به ایرانی‌ها می‌شود. به گفته وی، در طول این مدت سرمایه‌گذارانی از سوریه، عربستان سعودی و عراق نیز دیگر کشورهای منطقه بودند که حضور خود را در ترکیه افزایش داده‌اند، اما از حیث سرمایه‌گذاری، آلمانی‌ها اصلی‌ترین سرمایه‌گذاران ترکیه در سال ۲۰۱۹ را تشکیل می‌دهند. ابراهیمی درباره‌ی چگونگی ورود سرمایه‌گذاران ایرانی به بازار ترکیه نیز گفت: شرکت‌های ایرانی در مراحل اول با اجاره دفتر و در مرحله‌ی بعد با خرید ملک، اقامت موقت و دائمی دریافت می‌کنند و همچنین با پرداخت ۲۵۰ هزار دلار امکان دریافت اقامت را دارند.

 

مقصد اصلی صادرات نفت خاورمیانه تغییر کرد

تولیدکنندگان بزرگ خاورمیانه درپی افت تقاضای آسیا پس از شیوع ویروس کرونا، بخشی از صادرات نفت خود را به غرب به خصوص پالایشگاه‌های اروپایی تغییر داده‌اند. چندین منبع آگاه به پلاتس گفتند: در ماه‌های آینده که پالایشگاه‌های چینی نرخ تولیدشان را کاهش می‌دهند و از تامین کنندگان نفت اصلی خود خواستار دریافت حجم نفت کمتری شده‌اند نفت ترش بیشتری به اروپا جریان پیدا خواهد کرد. عمده این حجم نفت از عراق و عربستان سعودی خواهد بود. معامله‌گر یک پالایشگر اروپایی گفت: نفت سبک بصره و نفت ترش بیشتری به اروپا خواهد آمد. آسیایی‌ها خرید چندانی نخواهند داشت. ما در حال حاضر پیشنهادهای بسیاری دریافت کرده‌ایم. تقاضا در آسیا افت زیادی پیدا کرده و نفت بیشتری به اروپا می‌رسد. شیوع ویروس کرونا تقاضای چینی‌ها برای نفت را ضعیف کرده و کاربران نهایی می‌گویند با کاهش فعالیت پالایشگاهی، خریدشان را کمتر کرده‌اند.