اینستاگرام، صفحه رسمی موزه انقلاب و دفاع مقدس را بست
اینستاگرام، صفحه رسمی موزه انقلاب و دفاع مقدس را بست

  صفحه رسمی این موزه در اینستاگرام به نشانی iranhdm توسط اینستاگرام مسدود شد. در پی مسدود کردن صفحات مختلف در شبکه اینستاگرام، چشم دشمن تاب دیدن موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را نیز نیاورد و صفحه این موزه را از دسترس خارج نمود. طی پیگیری به عمل آمده از سوی موزه و مکاتبه […]

 

صفحه رسمی این موزه در اینستاگرام به نشانی iranhdm توسط اینستاگرام مسدود شد.
در پی مسدود کردن صفحات مختلف در شبکه اینستاگرام، چشم دشمن تاب دیدن موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را نیز نیاورد و صفحه این موزه را از دسترس خارج نمود.
طی پیگیری به عمل آمده از سوی موزه و مکاتبه با این شبکه، اینستاگرام با اتهام‌زنی به جبهه مقاومت به عنوان تروریسم، علت بسته شدن این صفحه را پرداختن به این موضوع و چهره‌های آن خصوصا سردار شهید حاج قاسم سلیمانی عنوان کرد.
روابط عمومی موزه اعلام کرد به زودی نشانی جدید صفحه این مجموعه را اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

 

 

کاهش شمار تماشاکنندگان اسکار ۲۰۲۰

به گزارش جمله به نقل از ورایتی، مراسم اهدای جوایز آکادمی اسکار در نود و دومین سال برگزاری‌اش، کمترین بیننده را ثبت کرد.
یکشنبه شب گذشته در حالی که مراسم اسکار برای دومین سال متوالی بدون مجری برگزار شد و انتظار می‌رفت آمار کمی از سال پیش بیشتر شود، پایین‌ترین رقم تاریخ ثبت شد.
در حالی که آمار بینندگان در سال ۲۰۱۸ با ۲۶.۵ میلیون بیننده در پایین‌ترین حد خود قرار داشت، مراسم امسال باز هم کمتر شد و ۲۳.۶ میلیون مخاطب در آمریکا این مراسم را تماشا کردند.
این به معنی کاهشی ۲۰ درصدی و کاهش ۶ میلیون نفری تماشاگران مراسم به نسبت سال پیش است. سال پیش این رقم ۲۹.۶ میلیون تماشاگر بود.

 

 

حاشیه‌های اختتامیه جشنواره تئاتر فجر

آیین پایانی جشنواره تئاتر فجر حاشیه چندانی نداشت ولی با اتفاقات گوناگونی همراه بود.
به گزارش جمله به نقل از ایسنا، مجتبی حسینی ـ معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ـ در این برنامه حضور داشت اما به دلیل بیماری خود، سخنرانی نکرد.
ـ سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بعد از سخنان خود، مراسم را ترک کرد که این موضوع با گلایه یکی از برگزیدگان رو به رو شد.
ـ پخش تیزری به یاد هنرمندان درگذشته، از دیگر بخش‌های برنامه بود.
ـ در این برنامه از برگزیدگان خواسته شد تا به دلیل کمبود وقت، صحبت نکنند ولی اسماعیل خلج که برای معرفی بخشی از برگزیدگان روی صحنه رفته بود، خطاب به مجری برنامه گفت: با عذرخواهی از شما باید بگویم در تمام دنیا، اختتامیه جشنواره‌ها، به برگزیدگان تعلق دارد و این حق آنان است که امشب پشت این میکروفن قرار بگیرند و شادی خود را نشان دهند. چه ایرادی دارد که زمان برنامه کمی طولانی‌تر شود ولی جوانان فرصت داشته باشند شادی خود را نشان دهند.

ـ اجرای قطعاتی موسیقی توسط گروه «آنامیت» از استان هرمزگان از دیگر بخش‌های این برنامه بود.
ـ در این برنامه به هنگام پخش سرود ملی گروهی از خانم‌ها برای ناشنوایان این سرود را اجرا کردند.
ـ برنامه اختتامیه در لابی تالار وحدت به وسیله تلویزیون مدار بسته پخش شد. گروه‌های رادیویی نیز برای پخش این برنامه در لابی حضور داشتند.

ضرورت پرداختن به مهارت‌های زندگی در آثار کودک و نوجوان

مژگان کلهر می‌گوید: معمولا برای گروه سنی خردسال می‌توان کتاب‌هایی را با عنوان مهارت‌های زندگی یافت اما برای کودکان و نوجوانان کمتر کتابی در این زمینه دیده می‌شود.
این نویسنده و مترجم ادبیات کودک و نوجوان در گفت‌وگو با ایسنا درباره ضرورت پرداختن به آموزش مهارت‌های زندگی برای بچه‌ها و جایگاه این موضوع در کتاب‌های کودک و نوجوان، اظهار کرد: به نظرم مهارت‌های زندگی یکی از مهم‌ترین موضوعهایی است که باید در ادبیات کودک به آن پرداخت، چرا که کودک با خواندن داستان به طور غیرمستقیم مهارت‌هایی را می‌آموزد که شاید گفتن آن‌ها به صورت مستقیم برایش خوشایند نباشد.
او افزود: معمولا برای گروه سنی خردسال می‌توان کتاب‌هایی را با عنوان مهارت های زندگی یافت، اما برای کودکان و نوجوانان کمتر کتابی در این زمینه دیده می‌شود، بخصوص کتاب تالیفی.
کلهر خاطرنشان کرد: البته اخیرا در کارهای تالیفی می‌توان رگه‌هایی از مهارت‌های زندگی را دید؛ مثلا کودک با شخصیتی آشنا می‌شود که از جمع دوستان طرد شده یا نمی‌داند چگونه باید با مرگ عزیزانش کنار بیاید. اما به نظرم باید فراتر از این‌ها رفت، البته اگر دست نویسنده باز باشد و بتواند آزادانه‌تر بنویسد. ما در کارهای ترجمه با مسائلی آشنا می‌شویم که آن‌ها را نمی‌توانیم خودمان بنویسیم، چون اگر بنویسیم شاید کتاب‌مان به راحتی چاپ نشود.
او در ادامه گفت: من خودم کتابی با عنوان «مهارت‌های زندگی برای کودکان» دارم که بخش بسیاری از آن حذف شد تا مجوز چاپ بگیرد و بارها و بارها هم تجدید چاپ شده اما شاید اگر یک کتاب ترجمه بود آن بخش‌ها حذف نمی‌شدند و کتاب به صورت کامل چاپ می‌شد. به هر حال جا دارد در کارهای تالیفی به صورت جدی به مهارت‌های زندگی پرداخت.