بعد از ۱۰ سال حسين كاظمی، هافبك پیشین تیم ملی فوتبال ایران فاش كرده است كه محمود احمدینژاد رییس دولت وقت، بین دو نیمه بازی ایران و عربستان قصد ورود به رختكن تیم ملی را داشته، اما علی دایی با این موضوع مخالفت كرده و همان شب بعد از شكست برابر سعودیها از […]
بعد از ۱۰ سال حسين كاظمی، هافبك پیشین تیم ملی فوتبال ایران فاش كرده است كه محمود احمدینژاد رییس دولت وقت، بین دو نیمه بازی ایران و عربستان قصد ورود به رختكن تیم ملی را داشته، اما علی دایی با این موضوع مخالفت كرده و همان شب بعد از شكست برابر سعودیها از كار بركنار شده است! دیروز هم خود دایی در مصاحبه بلندش این راز ناگفته از آن بازی نوروزی را تایید كرد تا یك بار دیگر اسم احمدینژاد با فوتبال گره بخورد؛ كسی كه شاید بتوان او را یكی از فوتبالیترین سیاستمداران تاریخ ایران دانست، گرچه این علاقه عمدتا به شكل ناشیانه بروز پیدا كرده و مایه دردسر شده است!
میخواست رییس فدراسیون فوتبال شود!
باوركردنی نبود. تیرماه ۹۲ انتشار یك خبر، موجی از بهت و حیرت را در فضای فوتبال ایران به وجود آورد. بعد از جامجهانی ۲۰۰۶ و بركناری محمد دادكان از ریاست فدراسیون فوتبال، با دستور فیفا یك كمیته انتقالی تشكیل شد تا انتخابات فدراسیون را برگزار كند و فوتبال ایران از تعلیق خارج شود. آن زمان این انتخابات برگزار و نهایتا علی كفاشیان به عنوان رییس انتخاب شد، اما سال ۹۲ یكی از اعضای همین كمیته فاش كرد محمود احمدینژاد با ارسال مدارك برای شركت در انتخابات فدراسیون فوتبال، قصد داشته خودش به طور همزمان ریاست این نهاد را بر عهده بگیرد! شگفتانگیز است، اما در رشتهای كه فدراسیون جهانیاش به شدت روی مداخله دولت حساسیت دارد، رییس دولت ایران شخصا قصد در اختیار گرفتن زمام امور را داشته! البته دفتر احمدینژاد در آن زمان این خبر را با لحنی نهچندان قاطع تكذیب كرد، اما بالاخره محمد علیآبادی به عنوان رییس سازمان تربیتبدنی به انتخابات فرستاده شد كه فیفا همین را هم قبول نكرد. سرانجام علی كفاشیان كه ظاهرا به عنوان رقیب تشریفاتی علیآبادی در انتخابات شركت كرده بود، به عنوان تنها گزینه رای آورد و رییس شد!
اخراج علی دایی
در این سالها تقریبا همه فهمیده بودند كه نصب و عزل علی دایی روی نیمكت تیم ملی، با ارادهای بالاتر از فدراسیون فوتبال رخ داد. قبل از او قرار بود افشین قطبی سرمربی تیم ملی شود و حتی دور خداحافظیاش را هم در شیراز زد، اما نهایتا از بالا گفتند دایی بیاید. بعد از باخت به عربستان در ورزشگاه آزادی هم از همان بالا گفتند دایی برود. محمود احمدینژاد كه تماشاگر ویژه بازی با عربستان بود، نتوانست آن شكست تلخ خانگی را تحمل كند و شبانه فرمان بركناری دایی را صادر كرد. اینها را همه میدانستند. تنها نكته جدید اما همین تلاش احمدینژاد برای حضور در رختكن تیم ملی بین دو نیمه بازی بود؛ كوششی كه ظاهرا با مخالفت علی دایی نافرجام باقی ماند.
جلسه با فرهاد مجیدی؟
از قرار معلوم محمود احمدینژاد هوادار استقلال بود و در این میان به ستاره سالهای اخیر این تیم یعنی فرهاد مجیدی هم علاقه ویژهای داشته است. آبان ۹۳ عبدالرضا داوری، از حلقه اول مشاوران احمدینژاد و مدیرعامل پیشین صندوق بازنشستگی صنایع مس ایران در مورد علایق فوتبالی رییس دولت سابق به سایت كاپ گفته بود: «ایشان به شدت به فوتبال علاقه داشتند. به فرهاد مجیدی خیلی علاقه داشت. هم فوتبال او را دوست داشت و هم اخلاقش را. من نمیتوانم دقیقا بگویم چند بار همدیگر را دیدند، اما فرهاد فوتبالیست محبوب احمدینژاد بود. فرهاد یکی از کسانی بود که هر وقت میخواست احمدینژاد را ببیند، به او وقت میدادند. میدانم که فرهاد جلسات زیادی با احمدینژاد و مشایی داشت و برای این جلسات هم محدودیت نداشت. هر وقت که درخواست ملاقات میداد خیلی سریع به او وقت میدادند. من در این باره مستنداتی دارم که انکارناپذیر است.»
فوتسال با مورالس و ستارهها
آبان ۸۹ در جریان سفر اوو مورالس به ایران، محمود احمدینژاد ترتیب یك بازی دوستانه فوتسال با حضور رییسجمهور وقت بولیوی را داد. در این مسابقه ستارگانی مثل كریم باقری، رضا جباری، فرهاد مجیدی و وحید طالبلو حضور داشتند. شركت در این بازی فوتسال، بین افكار عمومی چندان به سود این ستارههای سرشناس تمام نشد.
آخرین حضور
در آخرین كنش فوتبالیاش، محمود احمدینژاد اسفند ۹۷ در مرحله گروهی فصل گذشته لیگ قهرمانان آسیا تماشاگر بازی استقلال و العین امارات در ورزشگاه آزادی شد. حضور او روی سكوها البته هرگز برای نمایندگان ورزش كشورمان خوشیمن نبود و آن بار هم استقلال با نتیجه مساوی یك بر یك متوقف شد. احمدینژاد بعد از این بازی قول داد برای تماشای مسابقه پرسپولیس و السد قطر هم به ورزشگاه بیاید كه البته نیامد و سرخها آن بازی را بردند!