معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: طبق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ویروس کرونا با ایرلاینهای داخلی به کشور منتقل نشده است. شهرام آدم نژاد با اشاره به اقدامات انجام شده در قبال تسهیل شرایط برای مردم و کابران حرفهای حملونقل با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور […]
معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: طبق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ویروس کرونا با ایرلاینهای داخلی به کشور منتقل نشده است.
شهرام آدم نژاد با اشاره به اقدامات انجام شده در قبال تسهیل شرایط برای مردم و کابران حرفهای حملونقل با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور اظهار داشت: اولین اقدام وزارت راه و شهرسازی به عنوان یکی از ارکان ستاد ملی مدیریت کرونا در کشور، تنظیم پروتوکلهایی برای ضد عفونی کردن ناوگان حملونقل عمومی در شقوق مختلف حملونقل و ایستگاههای راهآهن، ترمینالهای فرودگاهها، پایانههای بار، مسافر و مرزی همچنین بنادر بود که بنا بر دستور وزیر راه و شهرسازی به عنوان رئیس کمیته حملونقل ستاد ملی مدیریت ویروس کرونا انجام شد.
وی افزود: خوشبختانه مشکلات مربوط به تامین مواد ضد عفونی کننده برای پاکسازی ناوگان حملونقل عمومی، ایستگاههای راهآهن، ترمینالهای فرودگاهها، پایانههای بار،مسافر و مرزی همچنین بنادر با همکاری وزارت صنعت معدن و تجارت رفع شد.
معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پس از بررسی و انجام آزمایشات تخصصی اعلام کرد که ویروس کرونا با پروازهای متعلق به ایرلاینهای داخلی به کشور منتقل نشده است.
آدم نژاد با بیان اینکه «به دستور وزیر راه و شهرسازی، امکان استرداد بلیت قطار و هواپیما بدون اعمال جریمه و خسارت فراهم شد.» گفت: در اقدام دیگر با پیشنهاد وزیر راه و شهرسازی، انجمن كشتیرانی و خدمات وابسته ایران بهمنظور جلوگیری از اثرات سوء اقتصادی شیوع ویروس كرونا و كاهش زیانهای دستاندركاران امر ترانزیت كشور كه بدلیل انسداد مرزهای بینالمللی با توقف كامیونهای حامل كالاهای ترانزیت خارجی مواجه شده اند، حسب وظایف ملی، اجتماعی و حرفهای خود تصمیم گرفت، كلیه كانتینرهای پر و خالی مرتبط را كه ضوابط اجرایی آن متعاقباً و رسما به استحضار خواهد رسید از پرداخت هزینه دیر كرد كانتینر معاف شدند.
آدم نژاد در ادامه بیان داشت: همچنین طبق دستور وزیر راه و شهرسازی، پروانه فعالیت شرکتهای حملونقل و کارگزاری منقضی در تمامی شقوق حملونقل تا پایان اردیبهشت ماه سال ۹۹ تمدید میشوند.
معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی افزود: بستر اینترنتی تمدید کارت هوشمند رانندگان حمل و نقل جاده ای کالا و مسافر فراهم شده است و رانندگان عزیز می توانند از طریق مراجعه به آدرس اینترنتی WWW.SMARTCARD.RMTO.IR نسبت به تمدید اعتبار کارت هوشمند اقدام کنند.
وی در ادامه یادآور شد: از سوی وزارت راه و شهرسازی پیشنهادی به شهرداری تهران مبنی بر امکان فعالیت تاکسیهای فرودگاه امام خمینی (ره) در داخل شهر تهران تا پایان خرداد ماه ارائه شده است که هم اکنون این پیشنهاد از سوی شهرداری تهران در دست بررسی قرار دارد.
جانشین وزیر در ستاد مدیریت بحران وزارت راه و شهرسازی با اشاره به کاهش تقاضا برای انجام سفر با ناوگان حملونقل عمومی گفت: در تمامی شقوق حملونقل با کاهش شدید تقاضا برای سفر مواجه هستیم و به ترتیب بیشترین کاهش در بخش جادهای، ریلی و سپس هوایی به چشم میخورد.
گفتنی است، وزارت راه و شهرسازی به رغم کاهش شدید سفرها از مردم کشور درخواست دارد از انجام سفرهای غیرضروری به طور جد پرهیز کنند.
تخصیص و ابلاغ ۹۵ درصد بودجه سال جاری وزارت راه و شهرسازی
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: درخصوص بودجه ۹۸ مجموعه وزارت راه و شهرسازی در بخشهای مختلف جادهای، ریلی، هوایی، دریایی و مسكن، ۹۵ درصد آن به صورت اسناد خزانه اسلامی و نقدی تخصیص یافته و ابلاغ شده است .
امیرمحمود غفاری درخصوص ارزیابی بودجه ۹۸ این وزارتخانه و اینکه چه میزان اهداف این مجموعه محقق شده است، اظهار داشت: پس از تصویب قانون بودجه سالانه در مجلس شورای اسلامی و ابلاغ آن به ریاست جمهوری، بودجه سالانه دستگاه اجرایی توسط سازمان برنامه و بودجه كشور ابلاغ میشود.
وی ادامه داد: بودجه این وزارت و دستگاههای تابعه آن در بخشهای مختلف شامل بخشهای جادهای، ریلی، هوایی، دریایی و مسكن در قالب برنامهها و طرحهای مختلف به دستگاههای تابعه این وزارت ابلاغ شد. این اعتبار معادل ۸۰ هزار میلیارد ریال برای وزارت راه و شهرسازی مصوب و معادل ۷۰ هزار میلیارد ریال در بخشهای مختلف شامل ایجاد زیر ساختهای حملونقل جادهای، ریلی و هوایی، نگهداری و ایمنسازی زیر بخشهای جادهای و ریلی، برنامه ارتقاء شاخصهای درمانی و… بود. البته با توجه به هدفگذاریهای صورت گرفته در برنامههای بالادستی به ویژه قوانین بودجه برای این وزارتخانه اعتبار مورد نیاز بسیار بیشتر از اعداد اعلام شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این سوال که از بودجه ابلاغ شده به این وزارتخانه چه میزان تخصیص داده شده و آیا این تخصیص كامل بوده است، تصریح کرد: همانطور که در بالا گفته شد اعتباری معادل ۷۰ هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات پیوست شماره یك قانون بودجه به این وزارت و دستگاههای تابعه ابلاغ شد كه خوشبختانه معادل ۹۵ درصد آن به صورت اسناد خزانه اسلامی و تخصیص نقدی تخصیص یافته و ابلاغ شده است .
وی افزود: در قانون بودجه علاوه بر اعتبارات پیوست شماره یك، اعتباراتی در قالب تبصرهها و ردیفهای قانونی دیگر هم وجود دارد كه در طول سال و برحسب موضوعات مختلف به دستگاههای اجرایی ابلاغ میشود. از جمله این اعتبارات، مربوط به تأمین قیر پروژههای عمرانی و اعتبارات مربوط به حوادث غیرمترقبه وغیره است.
وی ادامه داد: برای تامین قیر پروژههای عمرانی وزارت راه و شهرسازی حسب مصوبه هیأت وزیران معادل ۹۶۰ میلیارد تومان به این وزارت به صورت صددرصد ابلاغ و پرداخت شده است. همچنین برای سیل فرودین ماه معادل ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای این وزارتخانه ابلاغ و صادر شده و ۱۰۰ درصد آن هم پرداخت شده است كه البته ۳۰۰ میلیارد تومان آن برای عقد قرارداد تأمین ماشین آلات راهداری به شركت هپكو تخصیص یافت.