قاسم نوده فرهانی رئیس اتاق اصناف تهران، در برنامه «تیتر امشب» در خصوص مشکلات اصناف در شرایط بحران کرونا تصریح کرد: دستورالعمل های بهداشتی از سوی ستاد مقابله با کرونا و وزارت بهداشت ارائه شده تا صنوفی که از ۳۰ فروردین مجاز به فعالیت هستند، آن را اجرا کنند. به گزارش پایگاه خبری […]
قاسم نوده فرهانی رئیس اتاق اصناف تهران، در برنامه «تیتر امشب» در خصوص مشکلات اصناف در شرایط بحران کرونا تصریح کرد: دستورالعمل های بهداشتی از سوی ستاد مقابله با کرونا و وزارت بهداشت ارائه شده تا صنوفی که از ۳۰ فروردین مجاز به فعالیت هستند، آن را اجرا کنند.
به گزارش پایگاه خبری «درفش صنعت» رئیس اتاق اصناف تهران اظهار کرد: فاصله گذاری مناسب، استفاده از دستکش و ماسک در واحدهای توزیع، ممانعت از مرجوعیت کالاها، رعایت موازین بهداشتی و استفاده از مواد ضدعفونی کننده از جمله این دستورالعمل ها محسوب می شود. اصناف باید در سایت وزارت بهداشت ثبت نام کرده و پرینت آن را در واحد صنفی خود نصب کنند.
رئیس اتاق اصناف تهران گفت: بیشتر واحدهای صنفی در پاساژها هستند و طبق دستور ستاد مقابله با کرونا واحدهای داخل پاساژ تا اطلاع بعدی نباید بازگشایی شود. باید فکر اساسی در این خصوص شود چراکه بخش عمده ای از اصناف در داخل پاساژها هستند.
او افزود:صنوفی همچون آموزشگاه رانندگی، سونا و استخر، مراکز تفریحی، بدنسازی، قهوه خانه ها و رستوران ها همچنان اجازه بازگشایی ندارند. امیدواریم با اجرای درست طرح فاصله گذاری هوشمند و کاهش آمار مبتلایان به کرونا اصناف مختلف هم اجازه فعالیت داشته باشند.
نوده فرهانی با اشاره به مشکل مالیاتی اصناف گفت: در این حوزه دو قسمت مشکل داریم. در بخش مالیات بر ارزش افزوده تا ۳۰ فروردین ماه به اصناف مهلت داده شده که در نامه ای به رئیس امور مالیاتی درخواست کردیم تا ۳۰ خرداد مهلت داده شود.
او افزود: ما توقع بخشش مالیات نداریم اما در این شرایط باید مهلت داده شود.در این شرایط کرونایی ۹۰ درصد اصناف آسیب دیده اند و اگر قرار است مهلت داده شود باید به همه اصناف داده شود چراکه همه اصناف از اسفندماه تعطیل هستند.
رئیس اتاق اصناف کشور گفت: واحدهای صنفی تعطیل هستند و توان پرداخت مالیات بر ارزش افزوده را ندارند و در این مورد درخواست زمان کردیم، اما تا امروز جوابی نگرفته ایم.
نوده فرهانی بیان کرد: ما از وزیر اقتصاد درخواست داریم زمان و مهلتی برای رفع مشکل و پرداخت مالیات به اصناف بدهند.
او با انتقاد از دریافت حق بیمه ها در شرایط کرونایی از برخی صنوف تصریح کرد: امهال حق بیمه به اتاق اصناف تهران ابلاغ نشده است. مشکل ما ۱۰ گروه صنفی نیستند که برای پرداخت حق بیمه به آنها مهلت داده شده چراکه به غیر از صنف مواد غذایی مابقی صنوف از اسفندماه تعطیل هستند و مشکلات متعددی دارند.
این مقام مسئول در خصوص بیمه بیکاری تاکید کرد: بیمه بیکاری باید سریع پرداخت شود تا مانع از دست دادن نیروهای کار اصناف باشد.
نوده فراهانی در خصوص وام ۱۲ درصدی حمایت از اصناف گفت: اصناف آسیب دیده نیازمند حمایت هستند و دولت باید وام کم بهره در اختیار اصناف قرار دهند چراکه در این شرایط اصناف تمایلی به دریافت وام با سود ۱۲ درصدی ندارند.
در ادامه محمدی مشاور معاونت بیمهای تامین اجتماعی تصریح کرد: ۱۰ گروه از اصنافی که از کرونا آسیب دیده اند، مشمول جرایم تاخیر حق بیمه نخواهد شد و اکنون ۱۰ درصد حق بیمهای را پرداخت میکنند وبرای پرداخت ۲۰ درصد مابقی تا تیرماه مهلت دارند.
وی افزود: در مابقی گروه های اصناف هم اگر کارفرما توان پرداخت نداشته باشد؛ میتواند درخواست کند تا تسهیلاتی در نظر گرفته شود.
مشاور معاونت بیمهای تامین اجتماعی گفت: کارگروه دائمی در خدمت اصناف هستند و اگر مشکلی هم باشد مثل ناتوانی در پرداخت یا بیکاری ما همکاری خواهیم کرد.
پیشبینی بازدهی بورس در سال جاری
یک تحلیلگر بازار سرمایه ضمن بیان اینکه سال گذشته بورس بالاترین بازدهی را نسبت به بازارهای موازیداشته است، گفت: امسال هم این بازار از نظر بازدهی، مطلوب پیشبینی میشود اما باید انتظار معقولی از این بازار داشت.
پیمان حدادی درباره آینده بازار بورس در سال جاری، با اشاره به اینکه امسال بازار سرمایه از سایر بازارهای موازی بازدهی بیشتری دارد، اظهار کرد: بازدهی بازار سرمایه بیشتر از نرخ تورم است و مانند هر بازار دیگری برای سرمایهگذاری در آن باید دانش لازم را داشت.
وی به مردم توصیه کرد که با سرمایه های مازاد خود در این بازار سرمایهگذاری کنند و البته قبل از ورود به بازار بورس، آموزشهای لازم را بگذرانند. حدادی اظهار کرد: بهترین راه حل برای سرمایهگذاری مردم استفاده از صندوقهای سرمایه گذاری و شرکتهای سبد گردانی است.
تقاضای صدور مجوز صادرات ماسک و البسه بیمارستانی
اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران با ارسال نامه ای به معاون اول رئیس جمهور اعلام کردند: جهت راه اندازی و اشتغال مجدد بخشی از کارخانجات و کارگاههای نساجی و پوشاک تقاضا داریم در یک تصمیم جهادی و سریع با توجه به نیاز تمام کشورها به ماسک و البسه بیمارستانی اجازه صادرات این محصولات را صادر نمایند.
طبق برآوردهای انجام شده توسط این اتحادیه حداقل توان تولیدی صنعت پوشاک برای تولید لباس کاورال ایزوله هفته ای۴۰۰ هزار دست می باشد که بیش از تعداد کل کادر درمانی کرونای کشور است.
لذا بدینوسیله جهت راه اندازی و اشتغال مجدد بخشی از کارخانجات و کارگاههای نساجی و پوشاک از آن مقام محترم تقاضا دارد در یک تصمیم جهادی و سریع با توجه به نیاز تمام کشورها به تامین این اقلام،اجازه صادرات این محصولات را صادر نمایند.