بانک توسعه صادرات ایران با شیوع ویروس کرونا و ضرورت اجتناب از حضور فیزیکی در محل شعب، به شرکتهای بزرگ صادراتی استفاده از ظرفیت بستر بانکداری باز Open Banking این بانک را پیشنهاد می کند. مشتریان این بانک با استفاده از این بستر می توانند خدمات یک شعبه را به محل کار خود ببرند. […]
بانک توسعه صادرات ایران با شیوع ویروس کرونا و ضرورت اجتناب از حضور فیزیکی در محل شعب، به شرکتهای بزرگ صادراتی استفاده از ظرفیت بستر بانکداری باز Open Banking این بانک را پیشنهاد می کند.
مشتریان این بانک با استفاده از این بستر می توانند خدمات یک شعبه را به محل کار خود ببرند.
این بانک استراتژی های متناسب با اهداف اگزیم بانک دیجیتال را با ایجاد تحول در نگرش، فرهنگ، مدل کسب و کار، فرآیندها و محیط کار خود از طریق ایجاد تجربه ای جذاب برای مشتریان و کارکنانش دنبال می کند.
حرکت هدفمند به سمت هوشمندسازی شعب و به کارگیری کانال های چندگانه، همه کاره و یکپارچه در بانک توسعه صادرات آغاز شده است.
بروشور پیوست به معرفی سیستم بانکداری باز بانک توسعه صادرات می پردازد.
برای کسب اطلاعات بیشتر و نحوه درخواست با شعب بانک توسعه صادرات تماس بگیرید.
تمدید یکساله کارت های نقدی بانک سینا در فروردین ماه ۹۹
به منظور کاهش مراجعات به شعب بانک با توجه به شرایط خاص بهداشتی کشور و حسب اعلام بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، تاریخ انقضای کارت نقدی منقضی شده مشتریان بانک سینا در فروردین ماه تا پایان سال جاری تمدید شد.
تمدید یکساله کارت های نقدی بانک سینا در فروردین ماه ۹۹در راستای کمک به مدیریت، کنترل و پیشگیری از شیوع کرونا در بین مشتریان و کارکنان بانک و به منظور تسهیل استفاده مشتریان گرامی از درگاه های غیرحضوری، تاریخ انقضای کارت نقدی مشتریان در فروردین ۱۳۹۹ برای دارندگان شماره موبایل معتبر در سیستم بانک، به مدت یکسال تمدید شد.
در همین راستا تعداد مجاز ورود رمز اشتباه دوم کارت مشتریان از ۳ مرتبه در هر شبانه روز به ۵ مرتبه افزایش یافت. همچنین در صورت مسدودی سرویس رمز دوم کارت، مشتریان عزیز می توانند جهت فعال سازی مجدد آن از طریق تماس با مرکز ۲۴ ساعته ارتباط مشتریان به شماره ۰۲۱۴۱۷۳۱ اقدام نمایند.
گفتنی است پیشتر نیز در راستای کمک به کاهش مراجعات مشتریان به شعب، حسب اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه کارت به کارت شتابی و درون بانکی از طریق درگاه های اینترنت، وب کیوسک و خودپرداز در بانک سینا از مبلغ ۵۰ میلیون ریال در هر شبانه روز از مبدا هر کارت به ۱۰۰ میلیون ریال و نیز سقف برداشت وجه نقدی درون بانکی از ۲ میلیون ریال به ۵ میلیون ریال در دستگاه های خودپرداز افزایش یافته بود.
اجرای دقیق طرح فاصله گذاری اجتماعی در بانک ملی ایران
بانک ملی ایران به منظور قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا و همچنین حفظ سلامت مشتریان و کارکنان خود، اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی را به صورت دقیق و مستمر در دستور کار دارد.
این بانک تلاش دارد تا در روزهای شیوع کرونا ضمن توسعه امکانات خدمات غیرحضوری و همچنین تداوم خدمت رسانی مناسب در شعب خود، پروتکل های بهداشتی را نیز به صورت دقیق اجرایی کند. ضد عفونی مستمر شعب، تب سنجی کارکنان در بدو ورود، توزیع ماسک و مواد ضدعفونی کننده بین کارکنان، فاصله گذاری در حین ارائه خدمات به مشتریان و… از جمله این اقدامات به شمار می رود.تا پایان سال ۱۳۹۸، بیش از ۱۴۰ هزار لیتر محلول ضد عفونی دست، یکصد هزار لیتر محلول ضد عفونی سطح و سطوح (رقیق شونده)، بیش از ۴۴۰ هزار انواع ماسک و ۶۰۰ هزار انواع دستکش بین واحدهای بانک توزیع شده است.
ضمن اینکه توزیع اقلام و ملزومات بهداشتی برای شعب و واحدهای بانک در سال جاری و پایان دوره بحران نیز ادامه دارد.
همچنین در راستای اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی هوشمند و افزايش ايمنی و سلامت مشتریان و کارکنان، امکان ارائه خدمات بانکی در چارچوب مقررات از طریق خدمات بانکداری الكترونيك این بانک مانند بام، بله، نشان پرداخت، همراه بانک و تلفن بانک ۰۹۶۲۲ فراهم است.
بانک ملی ایران از مشتریان گرامی تقاضا دارد به منظور حفظ سلامتی خود و خادمان شبکه بانکی ضمن بهره مندی حداکثری از خدمات غیرحضوری و بانکداری الکترونیک در صورت مراجعه حضوری نیز با تمهیدات اخیر این بانک همکاری بعمل آورند.
تقدير رييس دفتر و سرپرست نهاد رياست جمهوری از بانك صنعت و معدن
دكتر محمود واعظي رييس دفتر و سرپرست نهاد رياست جمهوری در خصوص اقدامات انجام شده در تأمين مالي واحدهاي صنعتي توليد كننده محصولات ضدعفونی كننده و تجهيزات پزشكی از عملكرد مطلوب بانك صنعت و معدن تقدير كرد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني بانك صنعت و معدن، اين بانك تأمين مالي واحدهاي صنعتي توليد كننده محصولات ضدعفوني كننده و تجهيزات پزشكي را در راستاي انجام مسؤليت اجتماعي در دستور كار قرار داده و ضمن حمايت از توليدكنندگان به منظور افزايش سطح توليدات به عنوان خط مقدم مبارزه با بيماري كرونا ، تسهيلاتي به ارزش ۳ هزار و ۲۵۰ ميليارد ريال در اختيار اين واحدهاي توليدي گذاشته است.
گفتني است، اين تسهيلات به ۱۹ شركت فعال در زمينه توليد محصولات دارويي، ضدعفوني كننده و تجهيزات پزشكي و محافظتي پرداخت شده است.