شهرداری و شورای اسلامی شهر گرگان يک دستگاه پيشرفته صنعتی شستشو و ضدعفونی (رختشويی) لباس و پتو بيماران مبتلا به کرونا را به بيمارستان شهيد صياد شيرازي گرگان اهدا کرد. عبدالرضا دادبود اظهار داشت: شهرداري و شوراي اسلامي شهر گرگان در راستاي اقدامات موثر مبارزه با کرونا ويروس اقدام به خريد يک دستگاه […]
شهرداری و شورای اسلامی شهر گرگان يک دستگاه پيشرفته صنعتی شستشو و ضدعفونی (رختشويی) لباس و پتو بيماران مبتلا به کرونا را به بيمارستان شهيد صياد شيرازي گرگان اهدا کرد. عبدالرضا دادبود اظهار داشت: شهرداري و شوراي اسلامي شهر گرگان در راستاي اقدامات موثر مبارزه با کرونا ويروس اقدام به خريد يک دستگاه پيشرفته صنعتی شستشو و ضدعفونی (رختشويی) لباس و پتو بيماران مبتلا به کرونا را با هدف همکاری با دانشگاه علوم کشاورزی و خدمات بهداشتی استان گلستان و هديه به مرکز تخصصی بيمارستان شهيد صياد شيرازی کرده است. وی ادامه داد: اين اقدام پس از بررسي نيازهای ضروری انجام گرفته و اميدواريم بتوانيم با کمک يکديگر هر چه زودتر اين مشکل را پشت سر گذاشته و اقدامات موثري را در راستای سلامت شهروندان انجام دهيم. شهردار گرگان خاطرنشان کرد: شهرداری تاکنون بيش از ۲۰ ميليارد ريال برای پيشگيری و مقابله با کرونا ويروس و تامين بستههای بهداشتی، آموزش و معيشتی برای عموم شهروندان عزيز و بالاخص نيازمندان هزينه کرده است. دادبود بيان کرد: خدمات ضدعفونی معابر و مسيرهای پرتردد سطح شهر و همکاری نزديک با قرارگاههای مردم، استانداری و فرمانداری و سپاه نينوا استان گلستان اثرات مطلوبی را در راستای مبارزه با ويروس کرونا داشته و اين خدمات و همکاری ادامه خواهد داشت.
۲۰ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان نشا شد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به نشای ۲۰ هزار و ۳۶۳ هکتار از اراضی شالیزاری استان، گفت: با توجه به شیوع کرونا شالیکاران باید بهداشت را رعایت کنند. علی درجانی با اشاره به شروع فصل زراعی در استان گیلان از هفتههای گذشته، اظهار کرد: گیلان دارای ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری است که در حال حاضر برای ۹۶ درصد معادل ۲۲۸ هزار و ۷۷۰ هکتار خزانه گیری شده است. وی با بیان اینکه تاکنون ۹ درصدی شالیزارها معادل ۲۰ هزار و ۳۶۳ هکتار نشا شده است، گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا شالیکاران باید به پروتکلهای بهداشتی بیشتر توجه کنند. رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تأکید بر بهره گیری کشاورزان از روش مکانیزه به عنوان راهکاری مناسب برای پیشگیری از شیوع این ویروس در فصل زارعی، گفت: کشت مکانیزه علاوه بر اینکه موجب کاهش هزینه تولید میشود به دلیل عدم استفاده از کارگرهای نشاکار به ویژه کارگران غیر بومی سطح ایمنی و سرعت کار را افزایش داد و باعث اتمام هر چه سریعتر نشاکاری میشود.