برگزاری کلاس‌های درس به صورت حضوری
برگزاری کلاس‌های درس به صورت حضوری

    وزیر آموزش و پرورش گفت: در مناطق کم‌جمعیت روستایی کلاس‌ها به صورت حضوری برگزار شد. محسن حاجی میرزایی اظهار داشت: شیوع کرونا تمام ابعاد جامعه را تحت شعاع قرار داد، از این رو ما باید به گونه‌ای عمل می‌کردیم که این وقفه موجب کاستی در آموزش نشود. در این مدت مجموعه تدابیری که […]

 

 

وزیر آموزش و پرورش گفت: در مناطق کم‌جمعیت روستایی کلاس‌ها به صورت حضوری برگزار شد.
محسن حاجی میرزایی اظهار داشت: شیوع کرونا تمام ابعاد جامعه را تحت شعاع قرار داد، از این رو ما باید به گونه‌ای عمل می‌کردیم که این وقفه موجب کاستی در آموزش نشود. در این مدت مجموعه تدابیری که امکان پذیر بود را به کار گرفتیم. پس از تعطیلی مدارس آموزش از طریق تلویزیون را شروع کردیم. بیش از ۲۸ میلیون بار محتوای دروس تلویزیونی در بستر اینترنت دانلود شده است، اما به دلیل عدم تعامل در تلویزیون ما سامانه شاد را راه اندازی کردیم و تاکنون بیش از ۱۲ و نیم میلیون نفر از دانش آموزان، ۹۸ درصد از مدیران و بیش از ۸۲ درصد از معلمان در این شبکه فعال هستند. ما برای افرادی که دسترسی به اینترنت ندارند بسته‌های خودآموز را توزیع کردیم و در مناطق کم جمعیت روستایی کلاس‌ها به صورت حضوری برگزار شد.
وی بیان کرد: از روز گذشته تمام مدارس سراسر کشور بازگشایی شد و خدمات لازم به دانش آموزان ارایه می‌شود. بین ۹۵ تا ۱۰۰ درصد معلمان در مدارس حاضر شدند و دانش‌آموزان بین ۱۰ تا ۱۵ درصد به مدارس رفتند که البته این آمار در مدارس روستایی بیشتر بوده است. مدارس به طور کامل ضد عفونی شدند و تلاش شد برنامه‌های لازم برای آموزش انجام شود‌.

هشدار فرمانده پلیس مازندران به اراذل و اوباش

فرمانده انتظامی استان مازندران از دستگیری اراذل و اوباش و عامل تیراندازی در شهرستان «آمل» خبر داد و به هنجارشکنان و مخلان نظم و امنیت عمومی هشدار داد در صورت هرگونه اعمال مجرمانه با واکنش سخت و پشیمان کننده پلیس مواجه خواهند شد.
سردار مرتضی میرزایی با اعلام این خبر، گفت: در پی کسب خبری از مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ استان مبنی بر عربده کشی و اخلال در نظم عمومی در یکی از خیابان های شهر «آمل» از سوی تعدادی اراذل و اوباش و انتشار کلیپی از این درگیری در فضای مجازی، موضوع سریعاً در دستور کار ماموران انتظامی شهرستان و پلیس امنیت عمومی و پلیس فتا استان قرار گرفت. وی تصریح کرد: با دریافت این گزارش، ماموران کلانتری ۱۱ سریعاً به محل حادثه عزیمت کردند و در بررسی اولیه و تحقیقات میدانی دریافتند، تعدادی اراذل و اوباش به علت نامعلومی با یکدیگر درگیر شدند که در این حادثه به علت وقوع تیراندازی، یکی از طرفین از ناحیه پشت، هدف گلوله ساچمه ای سلاح شکاری قرار گرفت.
فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به فرار متهم به تیراندازی از اقدامات اطلاعاتی و تحقیقاتی پلیس برای شناسایی مخفیگاه این فرد خبر داد و افزود: با تلاش شبانه روزی ماموران پلیس امنیت عمومی استان، متهم اصلی این پرونده در یکی از شهرستان های غرب استان شناسایی و در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه به همراه ۲ همدستش دستگیر شد. سردار میرزایی با اشاره به برخی اقدامات مجرمانه اراذل و اوباش در فضای مجازی از اشراف اطلاعاتی پلیس فتا در حوزه فضای مجازی و شبکه های اجتماعی خبر داد و گفت: پلیس فتا فعالیت های مجرمانه هنجارشکنان نظیر قدرت نمایی این افراد و تهدید کنندگان امنیت عمومی در فضای مجازی را رصد و با هرگونه اعمال مجرمانه در این حوزه برابر قانون رفتار خواهد کرد.

 

 


همکاری بین‌المللی در زمینه فناوری دیجیتال برای غلبه بر کووید ۱۹ ضروی است

دبیرکل سازمان ملل متحد در پیامی به مناسبت فرارسیدن ۱۷ می (۲۸ اردیبهشت) روز جهانی جامعه اطلاعات و ارتباطات گفت: همکاری بین‌المللی در زمینه فناوری دیجیتال برای کمک به غلبه بر کووید – ۱۹ ضروری است.
آنتونیو گوترش در این پیام تصریح کرده است: فناوری اطلاعات می تواند به عنوان روزنه امید، میلیاردها انسان را در سراسر جهان به هم متصل کند.
وی افزود: در زمان همه گیری کووید ۱۹، این ارتباطات با عزیزان، با مدارس و دانشگاه ها، با محل های کار، با متخصصان مراقبت های سلامت و تدارکات ضروری – مهم تر از همیشه است.
گوترش ادامه داد: اتحادیه بین المللی مخابرات همکاری خود را با جامعه فناوری اطلاعات و ارتباطات و کارگزاری های سازمان ملل متحد برای کمک به مدیریت و پایان دادن به این بحران و بهبودی بهتر ادامه می دهد. به گفته وی، فن آوری های جدید، از جی ۵ و داده های کلان گرفته تا رایانش ابری و هوش مصنوعی، ابزاری قدرتمند برای مقابله با چالش های مهم جهان، از جمله این بیماری همه گیر هستنداست. کسی نادیده انگاشته نشود یعنی هیچکس نباید بدون اینترنت باشد. دبیرکل سازمان ملل متحد افزود:‌ روز جهانی جامعه اطلاعات و ارتباطات به ما یادآوری می کند که همکاری بین المللی در زمینه فناوری دیجیتال برای کمک به غلبه بر کووید ۱۹ و دستیابی به دستور کار ۲۰۳۰ برای توسعه پایدار ضروری است.