بیمه تجارت‌نو؛ هرماه یک کار نو
بیمه تجارت‌نو؛ هرماه یک کار نو

جانشین مدیرعامل شرکت بیمه تجارت‌نو، معتقداست که تحول دیجیتال به معنی تحول و انقلاب درونی هر فرد فعال در یک سازمان از نظر فکری و عملیاتی است که این مساله در بیمه تجارت‌نو درحال اتفاق است. ابراهیم غلامی با بیان اینکه شرکت بیمه تجارت‌نو به دنبال موضوعات نو است، گفت: هنگامی که صحبت از تحول […]

جانشین مدیرعامل شرکت بیمه تجارت‌نو، معتقداست که تحول دیجیتال به معنی تحول و انقلاب درونی هر فرد فعال در یک سازمان از نظر فکری و عملیاتی است که این مساله در بیمه تجارت‌نو درحال اتفاق است.
ابراهیم غلامی با بیان اینکه شرکت بیمه تجارت‌نو به دنبال موضوعات نو است، گفت: هنگامی که صحبت از تحول دیجیتال می‌شود شاید نگاه بسیاری از مردم به سمت فناوری برود اما تحول دیجیتال به معنی تحول و انقلاب درونی هر فرد فعال در یک سازمان از نظر فکری و عملیاتی است.
وی، اذعان داشت که تحول دیجیتال به معنای واقعی در شرکت بیمه تجارت‌نو در حال اتفاق است و این مساله قطعا در آینده اثرات خوبی را برای این شرکت به دنبال خواهد داشت.
جانشین مدیرعامل شرکت بیمه تجارت‌نو، دررابطه با اهمیت حضور فعال مدیران شعب استانها در ستاد و نمایشگاه‌های سازمان، گفت: به طور معمول تصمیم گیری در خصوص موضوعات سازمان‌ها و مجموعه‌ها در ستاد مرکزی آنها اتفاق می‌افتد و پس از آن به استان‌ها ابلاغ می‌شود اما این موضوع شاید آنچنان که باید تاثیر خود را نخواهد گذاشت.
غلامی، افزود: نقش اول در هدف گذاری‌های شرکت بیمه تجارت‌نو را مدیران شعب بازی می کنند و در تصمیم‌ گیری ها سهیم هستند، به همین دلیل این شرکت از مدیران استان‌ها دعوت می‌کند تا در ستاد مرکزی و نمایشگاه‌ها حاضر شوند.
وی، تصریح کرد که مسئولین ستاد مرکزی شرکت‌های بیمه تنها وظیفه نظارت، راهبری و سیاست گذاری را دارند و مدیران استان‌ها باید به این باور برسند که آنها نوک پیکان عملیاتی هر شرکت بیمه‌ای هستند.
جانشین مدیرعامل شرکت بیمه تجارت‌نو، بااشاره به شعار شرکت متبوع خود “هرماه یک کار نو”، اظهارداشت: حوزه IT در این شرکت فعال بود اما درحال حاضر شعار هر ماه یک کار نو در حوزه فناوری اطلاعات بیمه تجارت‌نو در حال اتفاق است که این مساله به انجام کارها سرعت بخشیده است.
غلامی، عنوان کرد که شرکت بیمه تجارت‌نو در سال آینده برای ارتقا سهم خود از بازار و حفظ بیمه گذاران بزرگی همچون آستان قدس رضوی، فولاد خوزستان، فولاد گیلان تلاش خواهد کرد.
بیمه آسیا خسارت۵۱ میلیارد ریالی صنایع غذایی پاک تلیسه را پرداخت کرد
بیمه آسیا خسارت بیش از ۵۱ میلیارد ریالی آتش سوزی شرکت صنایع غذایی پاک تلیسه در استان البرز را پرداخت کرد.
در پی وقوع حادثه و اعلام خسارت از سوی شرکت صنایع غذایی پاک تلیسه (۲۰۲) در استان البرز که به دلیل انفجار ظروف تحت فشار صنعتی دچار حادثه آتش سوزی شد، کارشناسان بیمه آسیا در این استان بلافاصله به محل حادثه مراجعه و پس از بازدید و بررسی کارشناسی به برآورد خسارت پرداختند.
این گزارش می افزاید: پس از بررسی های کارشناسی و ارزیابی خسارت های ناشی از حریق، میزان خسارت به مبلغ بیش از ۵۱ میلیارد ریال برآورد شد و چک خسارت در کوتاه ترین زمان ممکن طی مراسمی در دفتر بیمه گذار، توسط رییس شعب بیمه آسیا در استان البرز به مدیرعامل شرکت صنایع غذایی پاک تلیسه تحویل شد.
بنا بر این گزارش: شرکت صنایع غذایی پاک تلیسه از سال ۱۳۹۲ تا کنون تحت پوشش بیمه های آتش سوزی، اتومبیل، مسئولیت مدنی، درمان و عمر و پس انداز بیمه آسیا بوده است. این گزارش می افزاید، شرکت صنایع غذایی پاک تلیسه تولید کننده محصولات غذایی با برند تجاری ۲۰۲ و از واحدهای صنعتی فعال در استان البرز است و در حال حاضر با بیش از ۱۰۰۰ نفر پرسنل به عنوان یکی از بزرگ ترین شرکت های فرآورده های گوشتی به شمار می آید.
برگزاری نخستین رویداد جایزه بزرگ نقاشی معاصر ایران با حمایت بیمه سامان
برگزاری نخستین رویداد جایزه بزرگ نقاشی معاصر ایران با حمایت بیمه سامانشرکت بیمه سامان و انجمن نقاشان ایران، نخستین رویداد جایزه بزرگ نقاشی معاصر ایران را برگزار می کند.
به نقل از روابط عمومی شرکت بیمه سامان،‌ در این رویداد که با همکاری انجمن هنرمندان نقاش ایران برگزار خواهد شد، جایزه بزرگ نقاشی معاصر ایران به ارزش ۷۰۰ میلیون ریال به یک هنرمند و دو جایزه تقدیری هر کدام به ارزش ۱۵۰ میلیون ریال به هنرمندان برگزیده تعلق خواهد گرفت.
اعتلای رسانه نقاشی به طور خاص و هنرهای تجسمی به طور عام، ایجاد بستری جهت نمایش رویکردهای معاصر در نقاشی ایران، زمینه سازی رشد و بالندگی هنرمندان ایران، رشد فرهنگ بصری مخاطبان در سطوح مختلف جامعه، انتخاب و معرفی سالانه هنرمندان نقاش معاصر ایران به جامعه مخاطبان، ارج گذاری فعالیت هنرمندان منتخب، ایجاد فضایی پویا و زنده در صحنه هنرهای تجسمی ایران با تمرکز بر رسانه نقاشی و نیز تشویق و ترغیب نهادهای گوناگون اقتصادی در حمایت از هنر و هنرمندان از جمله اهداف این رویداد است.
جمعه هفتم آبان ماه، ثبت نام و ارسال آثار برای مشارکت در این رویداد آغاز می شود و این روند تا ساعت ۱۶ یکشنبه ۳۰ آبان ماه ادامه خواهد داشت. همچنین به منظور نمایش آثار منتخب، دوازدهم آذرماه نمایشگاهی برپا خواهد شد.
اطلاعات بیشتر درباره این رویداد که توسط جمشید حقیقت شناس، هلیا دارابی و شهرام کریمی داوری می شود، در سایت انجمن هنرمندان نقاش ایران به نشانی www.iranpainters.com قابل دریافت است.