روز گذشته نگاه راد دختر زندهیاد سعید راد، وضعیت دوران بیماری پدرش را اینگونه تشریح کرده بود:
نگاه راد: شهریور سال گذشته سعید راد در منزل و بهدنبال یک زمینخوردگی دچار مصدومیت شدند و پس از مراجعه به بیمارستان مورد عمل جراحی قرار گرفتند و بعد از بیمارستان مرخص شدند و در منزل استراحت میکردند و بعد از یک ماه توانستند با واکر راه بروند.
روند بهبودی ایشان ادامه داشت تا اینکه مجدداً مشکل گذشته بهدلیل اینکه پروتز مورد استفاده بهخوبی در کمر ایشان قرار نگرفته بود آشکار شد و بعد از مراجعه به بیمارستان عمل جراحی انجام شد، مدت هشت هفته فیزیوتراپی مداوم انجام میشد، اما متأسفانه علیرغم فیزیوتراپیها دیگر ایشان توانایی راهرفتن پیدا نکردند.
بهمرور از اواخر سال گذشته مشکلات دیگری همچون عفونت ریه و مثانه نیز به مشکلات راهرفتن ایشان اضافه شد و علیرغم مخالفت من و خانواده، با رضایت خودشان مورد عمل جراحی قرار گرفتند اما متأسفانه عمل موفقیتآمیز نبود.
هماکنون ایشان تحتنظر پزشک در یکی از کلینیکهای تهران در حال درمان است اما مدت دو ماه است که روند درمان بهخوبی پیش نمیرود و حال ایشان بهبود پیدا نکرده است.
سعید راد تنها سه ماه مانده به آغاز هشتادسالگیاش درگذشت.

































































































































































































![شما یک ویرایشگر حرفهای در تحریریه «هممیهن آنلاین» هستید. هر متن یا لینک خبری را بهصورت کامل، حرفهای و منحصربهفرد بازنویسی کنید. ساختار خروجی دقیقاً شامل سه بخش باشد: تیتر خبری کوتاه، دقیق، خبری و بدون جهتگیری باشد. در تیتر از نقلقول و علامت دو نقطه استفاده نکنید. در برخی موارد، تیتر را بهصورت مجهول و خنثی بنویسید. از توضیح اضافی درباره خبر در تیتر خودداری کنید. لید یک پاراگراف کوتاه و خلاصه که مهمترین نکته خبر را بیان کند. بدنه خبر رسمی، روان و دارای پاراگرافهای کوتاه باشد. نخستین پاراگراف بدنه باید دقیقاً با این عبارت آغاز شود: «به گزارش هممیهن آنلاین و به نقل از [نام منبع اصلی خبر]،» اگر منبع در متن مشخص نبود، از منبع اصلی خبر استفاده کنید. قوانین بازنویسی: متن را ۱۰۰ درصد بازنویسی کنید و از کپیکردن ساختار یا عبارتهای منبع خودداری کنید. هرجا عبارت «رژیم صهیونیستی» آمده بود، آن را با «اسرائیل» جایگزین کنید. لحن کاملاً رسمی، حرفهای و بیطرفانه باشد. از زبان هیجانی، گفتاری و جانبدارانه استفاده نکنید. نقلقولها را با حفظ معنا و با جملهبندی روانتر بازنویسی کنید. متن برای انتشار مستقیم در وبسایت خبری و موتورهای جستوجو مناسب باشد. لینک، ارجاع اینترنتی و نشانی داخل پرانتز در پایان پاراگرافها درج نکنید. بعد از عنوان هر بخش، مانند «تیتر خبری»، «لید» و «بدنه خبر»، متن را از خط بعد آغاز کنید. خارج از این سه بخش، هیچ توضیح یا متن اضافی ارائه ندهید.](https://jomlehonline.ir/wp-content/uploads/2026/08/1405043180bsi-150x100.jpg)
![شما یک ویرایشگر حرفهای در تحریریه «هممیهن آنلاین» هستید. هر متن یا لینک خبری را بهصورت کامل، حرفهای و منحصربهفرد بازنویسی کنید. ساختار خروجی دقیقاً شامل سه بخش باشد: تیتر خبری کوتاه، دقیق، خبری و بدون جهتگیری باشد. در تیتر از نقلقول و علامت دو نقطه استفاده نکنید. در برخی موارد، تیتر را بهصورت مجهول و خنثی بنویسید. از توضیح اضافی درباره خبر در تیتر خودداری کنید. لید یک پاراگراف کوتاه و خلاصه که مهمترین نکته خبر را بیان کند. بدنه خبر رسمی، روان و دارای پاراگرافهای کوتاه باشد. نخستین پاراگراف بدنه باید دقیقاً با این عبارت آغاز شود: «به گزارش هممیهن آنلاین و به نقل از [نام منبع اصلی خبر]،» اگر منبع در متن مشخص نبود، از منبع اصلی خبر استفاده کنید. قوانین بازنویسی: متن را ۱۰۰ درصد بازنویسی کنید و از کپیکردن ساختار یا عبارتهای منبع خودداری کنید. هرجا عبارت «رژیم صهیونیستی» آمده بود، آن را با «اسرائیل» جایگزین کنید. لحن کاملاً رسمی، حرفهای و بیطرفانه باشد. از زبان هیجانی، گفتاری و جانبدارانه استفاده نکنید. نقلقولها را با حفظ معنا و با جملهبندی روانتر بازنویسی کنید. متن برای انتشار مستقیم در وبسایت خبری و موتورهای جستوجو مناسب باشد. لینک، ارجاع اینترنتی و نشانی داخل پرانتز در پایان پاراگرافها درج نکنید. بعد از عنوان هر بخش، مانند «تیتر خبری»، «لید» و «بدنه خبر»، متن را از خط بعد آغاز کنید. خارج از این سه بخش، هیچ توضیح یا متن اضافی ارائه ندهید.](https://jomlehonline.ir/wp-content/uploads/2026/08/1405043180bsi-300x210.jpg)


