معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اینکه ویروس کرونا آسیب جدی به زنجیره داخلی و خارجی کشور وارد کرده است ، گفت: خوشبختانه زنجیره داخلی گردشگری کامل شده است. ولی تیموری اظهار داشت: گردشگری مسئولانه باید به یک اولویت برای همه فعالان حوزه گردشگری تبدیل شود و […]
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اینکه ویروس کرونا آسیب جدی به زنجیره داخلی و خارجی کشور وارد کرده است ، گفت: خوشبختانه زنجیره داخلی گردشگری کامل شده است.
ولی تیموری اظهار داشت: گردشگری مسئولانه باید به یک اولویت برای همه فعالان حوزه گردشگری تبدیل شود و همه باید نسبت به خسارات اخیر ویروس کرونا هشیار باشند. وی با بیان اینکه ویروس کرونا صنعت و خانواده گردشگری را به سمت گردشگری مسئولانه و علمی سوق داده است ، افزود: باتوجه به اینکه زنجیره داخلی گردشگری کامل شده است ، باید شرایط و فضا را برای زنجیره بین المللی گردشگری خارجی کشور فراهم کند. معاون گردشگری وزیر با بیان اینکه خانواده گردشگری پس از مساجد بیشترین سطح رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را دارا بوده است ، افزود: باید فضای امنیت برای گردشگران خارجی ایجاد و برای گردشگران داخلی تقویت شود. تیموری اظهار داشت: در ماه گذشته حدود ۵ میلیون ۷۰۰ نفر شب اقامت در کشور ثبت شد که نشان دهنده اعتماد مردم به امنیت صنعت گردشگری کشور در مقابل با ویروس کرونا است. وی تاکید کرد: آمارها نباید فعالان حوزه گردشگری را نسبت به جدی بودن ویروس کرونا بی تفاوت کند و همه باید هوشیار باشند تا شرایط ابتدایی ویروس کرونا تکرار نشود.
ایران زیباست؛ «دشت لار»
دماوند برای ما ایرانیان تنها یک کوه نیست، یک قله نیست، یک شکوه و یک عظمت است! عظمتی که فقط در عبارت “بلندترین قله ایران” خلاصه نمی شود، عظمتی که در اساطیر ایران جایگاه ویژه ای دارد و در فرهنگ ایران مظهر پایداری و استواری است. بلندترین نقطه ایران زمین با ۵۶۷۱ متر ارتفاع، سال ۱۳۸۷ در فهرست آثار ملی قرار گرفت و ۱۳ تیرماه بهعنوان «روز ملی دماوند» ثبت شد تا ضرورت حفاظت از این زیستگاه برای همه روشن شود. دشت لار که زیباییهای بینظیر خود به دلیل تنوع بینظیر گیاهی و جانوری خود، سالهاست به عنوان منطقه حفاظت شده و پارک ملی شناخته شده است، در دامنههای قله دماوند در استان مازندران بخش لاریجان شهرستان آمل آرام گرفته است.این دشت از دیرباز به سبب خوش آب و هوایی محل اردوگاههای پادشاهان در فصل گرما بوده است. تقریبا تمامی جانداران و گیاهان منطقه البرز مرکزی در این پارک وجود دارند. قزلآلای خالدار قرمز از جمله ماهیان تحت حفاظت بوده که در این منطقه یافت میشود.دشت لار با گلهای زرد و شقایقهای بیشمارش و وجود چشمه سارهای فراوان همیشه جذابیت خود را حفظ کرده است.