برترین های بورس کالای ایران در هفته منتهی به ۳۰ شهریورماه براساس ارزش فروش شرکت ها در بازار فیزیکی به شرح زیر است:
فولاد مبارکه اصفهان با ثبت معامله ۳۳۰ هزار و ۱۱۰ تن انواع ورق به ارزش ۹ هزار و ۷۵۷ میلیارد تومان در رتبه نخست ایستاد.
توسعه آهن و فولاد گل گهر با فروش ۱۸۵ هزار تن آهن اسفنجی به ارزش ۲ هزار و ۷۲۱ میلیارد تومان دوم شد.
ملی صنایع مس ایران با فروش ۵هزار و ۶۲۵ تن سولفور مولیبدن، مس کاتد، مس کم عیار و مس مفتول به ارزش ۲ هزار و ۵۶۷ میلیارد تومان سوم شد.
شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با فروش ۱۶۶ هزار و ۵۰۰ تن آهن اسفنجی، شمش بلوم و کنسانتره سنگ آهن و ثبت ارزش هزار و ۳۴ میلیارد تومان چهارم شد.
معدنی و صنعتی گل گهر با فروش ۱۹۰ هزار تن گندله سنگ آهن به ارزش هزار و۲۳ میلیارد تومان در جایگاه پنجم ایستاد.
فولاد کاوه جنوب کیش با فروش ۵۵ هزار تن آهن اسفنجی و شمش بلوم به ارزش ۸۶۱ میلیارد تومان رتبه ششم را به خود اختصاص داد.
جهان فولاد سیرجان با فروش ۳۷ هزار و ۴۹۰ تن آرگون، آهن اسفنجی، شمش بلوم و میلگرد به ارزش ۷۸۰ میلیارد تومان تومان هفتم شد.
پالایش نفت بندرعباس با معامله ۵۲ هزار تن لوب کات و وکیوم باتوم به ارزش ۷۶۱ میلیارد تومان هشتم شد.
معدنی و صنعتی گهر زمین ۱۳۵هزارتن کنسانتره و گندله سنگ آهن به ارزش ۶۷۲میلیارد تومان فروخت و نهم شد.
سازمان توسعه و نوسازی معدن و صنایع معدنی ایران نیز با معامله ۵۱ هزار و ۵۰۰ تن آهن اسفنجی به ارزش ۶۳۷ میلیارد تومان دهم شد.

































































































































































































![شما یک ویرایشگر حرفهای در تحریریه «هممیهن آنلاین» هستید. هر متن یا لینک خبری را بهصورت کامل، حرفهای و منحصربهفرد بازنویسی کنید. ساختار خروجی دقیقاً شامل سه بخش باشد: تیتر خبری کوتاه، دقیق، خبری و بدون جهتگیری باشد. در تیتر از نقلقول و علامت دو نقطه استفاده نکنید. در برخی موارد، تیتر را بهصورت مجهول و خنثی بنویسید. از توضیح اضافی درباره خبر در تیتر خودداری کنید. لید یک پاراگراف کوتاه و خلاصه که مهمترین نکته خبر را بیان کند. بدنه خبر رسمی، روان و دارای پاراگرافهای کوتاه باشد. نخستین پاراگراف بدنه باید دقیقاً با این عبارت آغاز شود: «به گزارش هممیهن آنلاین و به نقل از [نام منبع اصلی خبر]،» اگر منبع در متن مشخص نبود، از منبع اصلی خبر استفاده کنید. قوانین بازنویسی: متن را ۱۰۰ درصد بازنویسی کنید و از کپیکردن ساختار یا عبارتهای منبع خودداری کنید. هرجا عبارت «رژیم صهیونیستی» آمده بود، آن را با «اسرائیل» جایگزین کنید. لحن کاملاً رسمی، حرفهای و بیطرفانه باشد. از زبان هیجانی، گفتاری و جانبدارانه استفاده نکنید. نقلقولها را با حفظ معنا و با جملهبندی روانتر بازنویسی کنید. متن برای انتشار مستقیم در وبسایت خبری و موتورهای جستوجو مناسب باشد. لینک، ارجاع اینترنتی و نشانی داخل پرانتز در پایان پاراگرافها درج نکنید. بعد از عنوان هر بخش، مانند «تیتر خبری»، «لید» و «بدنه خبر»، متن را از خط بعد آغاز کنید. خارج از این سه بخش، هیچ توضیح یا متن اضافی ارائه ندهید.](https://jomlehonline.ir/wp-content/uploads/2026/08/1405043180bsi-150x100.jpg)
![شما یک ویرایشگر حرفهای در تحریریه «هممیهن آنلاین» هستید. هر متن یا لینک خبری را بهصورت کامل، حرفهای و منحصربهفرد بازنویسی کنید. ساختار خروجی دقیقاً شامل سه بخش باشد: تیتر خبری کوتاه، دقیق، خبری و بدون جهتگیری باشد. در تیتر از نقلقول و علامت دو نقطه استفاده نکنید. در برخی موارد، تیتر را بهصورت مجهول و خنثی بنویسید. از توضیح اضافی درباره خبر در تیتر خودداری کنید. لید یک پاراگراف کوتاه و خلاصه که مهمترین نکته خبر را بیان کند. بدنه خبر رسمی، روان و دارای پاراگرافهای کوتاه باشد. نخستین پاراگراف بدنه باید دقیقاً با این عبارت آغاز شود: «به گزارش هممیهن آنلاین و به نقل از [نام منبع اصلی خبر]،» اگر منبع در متن مشخص نبود، از منبع اصلی خبر استفاده کنید. قوانین بازنویسی: متن را ۱۰۰ درصد بازنویسی کنید و از کپیکردن ساختار یا عبارتهای منبع خودداری کنید. هرجا عبارت «رژیم صهیونیستی» آمده بود، آن را با «اسرائیل» جایگزین کنید. لحن کاملاً رسمی، حرفهای و بیطرفانه باشد. از زبان هیجانی، گفتاری و جانبدارانه استفاده نکنید. نقلقولها را با حفظ معنا و با جملهبندی روانتر بازنویسی کنید. متن برای انتشار مستقیم در وبسایت خبری و موتورهای جستوجو مناسب باشد. لینک، ارجاع اینترنتی و نشانی داخل پرانتز در پایان پاراگرافها درج نکنید. بعد از عنوان هر بخش، مانند «تیتر خبری»، «لید» و «بدنه خبر»، متن را از خط بعد آغاز کنید. خارج از این سه بخش، هیچ توضیح یا متن اضافی ارائه ندهید.](https://jomlehonline.ir/wp-content/uploads/2026/08/1405043180bsi-300x210.jpg)


