دومین ژئوپارک خاورمیانه، تمام‌قد آماده جذب گردشگر
دومین ژئوپارک خاورمیانه، تمام‌قد آماده جذب گردشگر
هادی مقدم‌زاده، مدیرعامل منطقه آزاد ارس، درخصوص تمهیدات اندیشیده‌شده برای جذب گردشگر در این ناحیه همزمان با عید نوروز و ماه مبارک رمضان، به خبرنگار روزنامه جمله گفت: «منطقه آزاد ارس دارای ظرفیت‌های مختلفی است که یکی از آن‌ها ظرفیت منحصربه‌فرد گردشگری است؛ به‌طوری‌که دومین ژئوپارک خاورمیانه، ارس است و بر همین اساس ثبت شده است.»

وی در گفت‌وگو با خبرنگار جمله گفت: «آثار تاریخی و دست‌ساز این منطقه، همچون سدها، باعث شده که همواره در برهه‌های زمانی خاص مورد توجه و استقبال قرار بگیرد. هرچند که در تمام طول سال چنین شرایطی را دارد، اما در برهه‌های ویژه‌ای دارای ظرفیت‌های گردشگری برای هم‌وطنان ماست.»

مقدم‌زاده با تشریح اینکه «ما هر ساله اقدامات خاصی را برای طرح‌های استقبال از بهار در منطقه آزاد ارس در دستور کار قرار می‌دهیم»، گفت: «سال گذشته هم تقارن بهار قرآن و بهار طبیعت را داشتیم و اکنون هم در برنامه‌ریزی‌هایی که انجام شده، سعی کردیم که همزمان با بهار، معنویت ماه مبارک رمضان را هم داشته باشیم. همچنین، برنامه‌هایی در حوزه‌های فرهنگی، که با عید نوروز تناسب داشته باشد، تدارک دیده‌ایم که در حوزه مناسبت‌های ملی خاص است.»

مدیرعامل منطقه آزاد ارس ادامه داد: «همچنین، رویدادهای ورزشی خاصی چون مسابقات اتومبیل‌سواری، اسب‌سواری و ورزش‌هایی که بیشتر مورد توجه و استقبال قرار می‌گیرند، در دستور کار قرار گرفته‌اند. برنامه‌های فرهنگی متناسب با معنویت ماه مبارک رمضان نیز به‌طور جدی برنامه‌ریزی شده‌اند.»

وی در پایان تأکید کرد: «همچنین، به مباحث زیباسازی، بر اساس مؤلفه‌های عید نوروز و بهار، به نحو احسن توجه کرده‌ایم. اقامتگاه‌ها و هتل‌ها آماده پذیرش مسافران هستند، تدابیر خاصی به لحاظ ترافیکی اتخاذ شده و به‌طور کلی در کمیته‌های مختلف، تمام‌قد آماده هستیم تا به هم‌وطنان عزیزمان خدمت‌رسانی کنیم.»