شرکت توسعه دیدار ایرانیان در مرحله دوم مزایده عمومی املاک مازاد خود، ساختمان ۵۳ واحدی، موسوم به ساختمان اردیبهشت، واقع در تهران (خیابان فرجام) را به صورت یکجا به مزایده گذاشته است.
متقاضیان محترم میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید اسناد مزایده از ساعت ۰۸:۰۰ صبح روز چهارشنبه ۱۴۰۴/۰۶/۲۶ تا پایان وقت اداری روز شنبه ۱۴۰۴/۰۷/۰۵ (به استثنای ایام تعطیل)، به شرکت توسعه دیدار ایرانیان به آدرس: تهران، خیابان ولی عصر(عج)، بالاتر از تقاطع شهید بهشتی، نبش کوچه دلبسته، پلاک ۲۱۴۵، طبقه ۶، واحد دبیرخانه مراجعه و یا برای اخذ اطلاعات بیشتر و تکمیلی با شماره ۸۸۵۵۲۶۷۶- ۰۲۱ داخلی ۳۲۹ واحد املاک شرکت تماس حاصل نمایند.
آخرین مهلت جهت تحویل پاکات به دبیرخانه شرکت توسعه دیدار ایرانیان به نشانی فوق، تا آخر وقت اداری، روز شنبه مورخ ۱۴۰۴/۰۷/۰۵ است. بنابراین صرفاً درخواست هایی که تا تاریخ مذکور در دبیرخانه شرکت توسعه دیدار ایرانیان ثبت و یا از طریق پست واصل شده باشد قابل بررسی خواهد بود. گشایش پاکتهای حاوی پیشنهاد شرکت در مزایده و خرید، روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۴/۰۷/۰۶ ساعت ۱۰صبح انجام خواهد شد.

































































































































































































![شما یک ویرایشگر حرفهای در تحریریه «هممیهن آنلاین» هستید. هر متن یا لینک خبری را بهصورت کامل، حرفهای و منحصربهفرد بازنویسی کنید. ساختار خروجی دقیقاً شامل سه بخش باشد: تیتر خبری کوتاه، دقیق، خبری و بدون جهتگیری باشد. در تیتر از نقلقول و علامت دو نقطه استفاده نکنید. در برخی موارد، تیتر را بهصورت مجهول و خنثی بنویسید. از توضیح اضافی درباره خبر در تیتر خودداری کنید. لید یک پاراگراف کوتاه و خلاصه که مهمترین نکته خبر را بیان کند. بدنه خبر رسمی، روان و دارای پاراگرافهای کوتاه باشد. نخستین پاراگراف بدنه باید دقیقاً با این عبارت آغاز شود: «به گزارش هممیهن آنلاین و به نقل از [نام منبع اصلی خبر]،» اگر منبع در متن مشخص نبود، از منبع اصلی خبر استفاده کنید. قوانین بازنویسی: متن را ۱۰۰ درصد بازنویسی کنید و از کپیکردن ساختار یا عبارتهای منبع خودداری کنید. هرجا عبارت «رژیم صهیونیستی» آمده بود، آن را با «اسرائیل» جایگزین کنید. لحن کاملاً رسمی، حرفهای و بیطرفانه باشد. از زبان هیجانی، گفتاری و جانبدارانه استفاده نکنید. نقلقولها را با حفظ معنا و با جملهبندی روانتر بازنویسی کنید. متن برای انتشار مستقیم در وبسایت خبری و موتورهای جستوجو مناسب باشد. لینک، ارجاع اینترنتی و نشانی داخل پرانتز در پایان پاراگرافها درج نکنید. بعد از عنوان هر بخش، مانند «تیتر خبری»، «لید» و «بدنه خبر»، متن را از خط بعد آغاز کنید. خارج از این سه بخش، هیچ توضیح یا متن اضافی ارائه ندهید.](https://jomlehonline.ir/wp-content/uploads/2026/08/1405043180bsi-150x100.jpg)
![شما یک ویرایشگر حرفهای در تحریریه «هممیهن آنلاین» هستید. هر متن یا لینک خبری را بهصورت کامل، حرفهای و منحصربهفرد بازنویسی کنید. ساختار خروجی دقیقاً شامل سه بخش باشد: تیتر خبری کوتاه، دقیق، خبری و بدون جهتگیری باشد. در تیتر از نقلقول و علامت دو نقطه استفاده نکنید. در برخی موارد، تیتر را بهصورت مجهول و خنثی بنویسید. از توضیح اضافی درباره خبر در تیتر خودداری کنید. لید یک پاراگراف کوتاه و خلاصه که مهمترین نکته خبر را بیان کند. بدنه خبر رسمی، روان و دارای پاراگرافهای کوتاه باشد. نخستین پاراگراف بدنه باید دقیقاً با این عبارت آغاز شود: «به گزارش هممیهن آنلاین و به نقل از [نام منبع اصلی خبر]،» اگر منبع در متن مشخص نبود، از منبع اصلی خبر استفاده کنید. قوانین بازنویسی: متن را ۱۰۰ درصد بازنویسی کنید و از کپیکردن ساختار یا عبارتهای منبع خودداری کنید. هرجا عبارت «رژیم صهیونیستی» آمده بود، آن را با «اسرائیل» جایگزین کنید. لحن کاملاً رسمی، حرفهای و بیطرفانه باشد. از زبان هیجانی، گفتاری و جانبدارانه استفاده نکنید. نقلقولها را با حفظ معنا و با جملهبندی روانتر بازنویسی کنید. متن برای انتشار مستقیم در وبسایت خبری و موتورهای جستوجو مناسب باشد. لینک، ارجاع اینترنتی و نشانی داخل پرانتز در پایان پاراگرافها درج نکنید. بعد از عنوان هر بخش، مانند «تیتر خبری»، «لید» و «بدنه خبر»، متن را از خط بعد آغاز کنید. خارج از این سه بخش، هیچ توضیح یا متن اضافی ارائه ندهید.](https://jomlehonline.ir/wp-content/uploads/2026/08/1405043180bsi-300x210.jpg)


