یک مسئول حوزه سلامت درخصوص آرد سفید مصرفی در نانها اظهار داشت: آردهای سفید مصرفی در نانها که در اختیار نانواها قرار میگیرد، باید مورد بازنگری قرار گیرد، چرا که این آردها فاقد سبوس هستند و نانواها سبوس را بهصورت فلهای خریداری کرده و به نان میافزایند. دکتر زهرا عبداللهی با تأکید بر اینکه استاندارد […]
یک مسئول حوزه سلامت درخصوص آرد سفید مصرفی در نانها اظهار داشت: آردهای سفید مصرفی در نانها که در اختیار نانواها قرار میگیرد، باید مورد بازنگری قرار گیرد، چرا که این آردها فاقد سبوس هستند و نانواها سبوس را بهصورت فلهای خریداری کرده و به نان میافزایند.
دکتر زهرا عبداللهی با تأکید بر اینکه استاندارد سبوس در آرد باید بازنگری شود، افزود: هر گونه افزودنی بهغیراز افزودنیهای مجاز در پخت نان ممنوع و تخلف است و برای تولید نان سبوسدار استاندارد در کشور، باید سبوس آن در کارخانه به آرد اضافه شود.