یک عضو فراکسیون امید مجلس تاکید کرد: «اگر تعطیلی مانند سایر کشورها اجرایی نشود، سلامتی قشر عظیمی از جامعه تحت تاثیر قرار خواهد گرفت و مسائل اجتماعی و امنیتی بدنبال خواهد داشت». شهاب الدین بیمقدار ، با تاکید بر ضرورت پیگیری و اجرای صحیح دستورات ستاد مقابله با کرونا، بیان کرد: «متاسفانه دولت آنطور […]
یک عضو فراکسیون امید مجلس تاکید کرد: «اگر تعطیلی مانند سایر کشورها اجرایی نشود، سلامتی قشر عظیمی از جامعه تحت تاثیر قرار خواهد گرفت و مسائل اجتماعی و امنیتی بدنبال خواهد داشت».
شهاب الدین بیمقدار ، با تاکید بر ضرورت پیگیری و اجرای صحیح دستورات ستاد مقابله با کرونا، بیان کرد: «متاسفانه دولت آنطور که باید در اجرای تصمیمات ستاد مقابله با کرونا محکم نیست. امروز ما شاهد فعالیت بانک ها و اداره ها هستیم و خود این امر باعث می شود تا مردم از خانه ها بیرون آمده و با وسایل شخصی یا عمومی در سطح شهرها تردد کنند که این امر در شرایط کنونی نگران کننده است».
وی در ادامه اظهار کرد: «بنده در نامه ای به معاون پارلمانی رئیس جمهور نیز اعلام کردم که با این روند به اقتصاد ضربه سنگین تری وارد می شود. رهبران تمام کشورها سلامت مردم را در اولویت قرار داده و سیاست های سختگیرانه ای را برای مهار این ویروس به اجرا گذاشته اند».
نماینده مردم تبریز در مجلس تصریح کرد: «متاسفانه صدا و سیما نیز تمرکز خود را بر روی مشکلات مردم آمریکا و اروپا گذاشته است در حالی که باید به تبیین دستورالعمل های ستاد مقابله با کرونا برای مردم بپردازد».
این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی در ادامه تاکید کرد: «اگر تعطیلی مانند سایر کشورها اجرایی نشود، سلامتی قشر عظیمی از جامعه تحت تاثیر قرار خواهد گرفت و مسائل اجتماعی و امنیتی بدنبال خواهد داشت. به عنوان مثال اگر کارگران یک کارخانه بفهمند که ۱۰۰ نفر در آنجا مبتلا شده و ۱۰ نفر مرده اند آیا حاضرند بر سرکار حاضر شوند؟ اجرای طرح تعطیلی همگانی برای دولت هزینه دارد که می توان از منابع ستاد اجرایی فرمان امام، آستان قدس، بنیاد مستضعفان، صندوق توسعه ملی و حتی حقوق ماهانه نماینده ها استفاده کرد».
بیمقدار در پایان خاطرنشان کرد: «با اجرای سیاست های نیم بند نمی توان جلوی شیوع این ویروس را گرفت. تنها راه حل اجرای سیاست های قاطعانه است. اگر تعطیلی را جدی نگیریم اقتصاد بیش از این ضربه خواهد خورد. از سوی دیگر نظر کارشناسان و متخصصان این حوزه باید در اولویت باشد و با جدیت دنبال شود». شایان ذکر است هفته گذشته طرح ۳ فوریتی برای اجرای قرنطینه کشور در صحن علنی مجلس مطرح شد عدم آگاهی برخی از نمایندگان از دستور کار خارج مجلس خارج شد. در روزهای اخیر تنها کشورهایی که توانسته اند بحران کرونا را کنترل کنند، که ساختاری مسنجم در مدیریت بحران داشته اند./ایسنا

































































































































































































![شما یک ویرایشگر حرفهای در تحریریه «هممیهن آنلاین» هستید. هر متن یا لینک خبری را بهصورت کامل، حرفهای و منحصربهفرد بازنویسی کنید. ساختار خروجی دقیقاً شامل سه بخش باشد: تیتر خبری کوتاه، دقیق، خبری و بدون جهتگیری باشد. در تیتر از نقلقول و علامت دو نقطه استفاده نکنید. در برخی موارد، تیتر را بهصورت مجهول و خنثی بنویسید. از توضیح اضافی درباره خبر در تیتر خودداری کنید. لید یک پاراگراف کوتاه و خلاصه که مهمترین نکته خبر را بیان کند. بدنه خبر رسمی، روان و دارای پاراگرافهای کوتاه باشد. نخستین پاراگراف بدنه باید دقیقاً با این عبارت آغاز شود: «به گزارش هممیهن آنلاین و به نقل از [نام منبع اصلی خبر]،» اگر منبع در متن مشخص نبود، از منبع اصلی خبر استفاده کنید. قوانین بازنویسی: متن را ۱۰۰ درصد بازنویسی کنید و از کپیکردن ساختار یا عبارتهای منبع خودداری کنید. هرجا عبارت «رژیم صهیونیستی» آمده بود، آن را با «اسرائیل» جایگزین کنید. لحن کاملاً رسمی، حرفهای و بیطرفانه باشد. از زبان هیجانی، گفتاری و جانبدارانه استفاده نکنید. نقلقولها را با حفظ معنا و با جملهبندی روانتر بازنویسی کنید. متن برای انتشار مستقیم در وبسایت خبری و موتورهای جستوجو مناسب باشد. لینک، ارجاع اینترنتی و نشانی داخل پرانتز در پایان پاراگرافها درج نکنید. بعد از عنوان هر بخش، مانند «تیتر خبری»، «لید» و «بدنه خبر»، متن را از خط بعد آغاز کنید. خارج از این سه بخش، هیچ توضیح یا متن اضافی ارائه ندهید.](https://jomlehonline.ir/wp-content/uploads/2026/08/1405043180bsi-150x100.jpg)
![شما یک ویرایشگر حرفهای در تحریریه «هممیهن آنلاین» هستید. هر متن یا لینک خبری را بهصورت کامل، حرفهای و منحصربهفرد بازنویسی کنید. ساختار خروجی دقیقاً شامل سه بخش باشد: تیتر خبری کوتاه، دقیق، خبری و بدون جهتگیری باشد. در تیتر از نقلقول و علامت دو نقطه استفاده نکنید. در برخی موارد، تیتر را بهصورت مجهول و خنثی بنویسید. از توضیح اضافی درباره خبر در تیتر خودداری کنید. لید یک پاراگراف کوتاه و خلاصه که مهمترین نکته خبر را بیان کند. بدنه خبر رسمی، روان و دارای پاراگرافهای کوتاه باشد. نخستین پاراگراف بدنه باید دقیقاً با این عبارت آغاز شود: «به گزارش هممیهن آنلاین و به نقل از [نام منبع اصلی خبر]،» اگر منبع در متن مشخص نبود، از منبع اصلی خبر استفاده کنید. قوانین بازنویسی: متن را ۱۰۰ درصد بازنویسی کنید و از کپیکردن ساختار یا عبارتهای منبع خودداری کنید. هرجا عبارت «رژیم صهیونیستی» آمده بود، آن را با «اسرائیل» جایگزین کنید. لحن کاملاً رسمی، حرفهای و بیطرفانه باشد. از زبان هیجانی، گفتاری و جانبدارانه استفاده نکنید. نقلقولها را با حفظ معنا و با جملهبندی روانتر بازنویسی کنید. متن برای انتشار مستقیم در وبسایت خبری و موتورهای جستوجو مناسب باشد. لینک، ارجاع اینترنتی و نشانی داخل پرانتز در پایان پاراگرافها درج نکنید. بعد از عنوان هر بخش، مانند «تیتر خبری»، «لید» و «بدنه خبر»، متن را از خط بعد آغاز کنید. خارج از این سه بخش، هیچ توضیح یا متن اضافی ارائه ندهید.](https://jomlehonline.ir/wp-content/uploads/2026/08/1405043180bsi-300x210.jpg)


