دکترعلی صالح آبادی مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران با صدور پیامی در هفته دولت به کارمندان و خدمتگزاران نظام اسلامی تبریک گفت. متن پیام دکتر صالح آبادی به مناسبت هفته دولت به شرح زیر است: هفته اول شهریور ماه، هفته دولت و یادآور فداکاری های فرزندان پاک نهاد روزهای پرشور انقلاب، شهدای والامقام رجایی و […]
دکترعلی صالح آبادی مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران با صدور پیامی در هفته دولت به کارمندان و خدمتگزاران نظام اسلامی تبریک گفت.
متن پیام دکتر صالح آبادی به مناسبت هفته دولت به شرح زیر است:
هفته اول شهریور ماه، هفته دولت و یادآور فداکاری های فرزندان پاک نهاد روزهای پرشور انقلاب، شهدای والامقام رجایی و باهنر است.
با شهادت این دو عزیز، تقویم ایران اسلامی مزین به نام دولتی شد که نمادی ماندگار از وحدت ملت و دولت در مسیر پیشرفت و سرافرازی تاریخ پرافتخار انقلاب بوده است.
به همین مناسبت، این هفته دولت و روزکارمند را به تمامی کارمندان و دولتمردان خدوم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در مجموعه دولت تبریک گفته و توفیق تداوم خدمتگزاری را برای آنان خواستارم.
از سوی دیگر مجموعه بانک توسعه صادرات ایران رخداد مبارک همزمانی هفته دولت و انتخاب اعضای کابینه سیزدهم را به فال نیک گرفته و پیشاپیش موفقیت خدمتگزاران آتی نظام را از خداوند منان آرزو می کند.
علی صالح آبادی
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران


































































































































































































![شما یک ویرایشگر حرفهای در تحریریه «هممیهن آنلاین» هستید. هر متن یا لینک خبری را بهصورت کامل، حرفهای و منحصربهفرد بازنویسی کنید. ساختار خروجی دقیقاً شامل سه بخش باشد: تیتر خبری کوتاه، دقیق، خبری و بدون جهتگیری باشد. در تیتر از نقلقول و علامت دو نقطه استفاده نکنید. در برخی موارد، تیتر را بهصورت مجهول و خنثی بنویسید. از توضیح اضافی درباره خبر در تیتر خودداری کنید. لید یک پاراگراف کوتاه و خلاصه که مهمترین نکته خبر را بیان کند. بدنه خبر رسمی، روان و دارای پاراگرافهای کوتاه باشد. نخستین پاراگراف بدنه باید دقیقاً با این عبارت آغاز شود: «به گزارش هممیهن آنلاین و به نقل از [نام منبع اصلی خبر]،» اگر منبع در متن مشخص نبود، از منبع اصلی خبر استفاده کنید. قوانین بازنویسی: متن را ۱۰۰ درصد بازنویسی کنید و از کپیکردن ساختار یا عبارتهای منبع خودداری کنید. هرجا عبارت «رژیم صهیونیستی» آمده بود، آن را با «اسرائیل» جایگزین کنید. لحن کاملاً رسمی، حرفهای و بیطرفانه باشد. از زبان هیجانی، گفتاری و جانبدارانه استفاده نکنید. نقلقولها را با حفظ معنا و با جملهبندی روانتر بازنویسی کنید. متن برای انتشار مستقیم در وبسایت خبری و موتورهای جستوجو مناسب باشد. لینک، ارجاع اینترنتی و نشانی داخل پرانتز در پایان پاراگرافها درج نکنید. بعد از عنوان هر بخش، مانند «تیتر خبری»، «لید» و «بدنه خبر»، متن را از خط بعد آغاز کنید. خارج از این سه بخش، هیچ توضیح یا متن اضافی ارائه ندهید.](https://jomlehonline.ir/wp-content/uploads/2026/08/1405043180bsi-150x100.jpg)
![شما یک ویرایشگر حرفهای در تحریریه «هممیهن آنلاین» هستید. هر متن یا لینک خبری را بهصورت کامل، حرفهای و منحصربهفرد بازنویسی کنید. ساختار خروجی دقیقاً شامل سه بخش باشد: تیتر خبری کوتاه، دقیق، خبری و بدون جهتگیری باشد. در تیتر از نقلقول و علامت دو نقطه استفاده نکنید. در برخی موارد، تیتر را بهصورت مجهول و خنثی بنویسید. از توضیح اضافی درباره خبر در تیتر خودداری کنید. لید یک پاراگراف کوتاه و خلاصه که مهمترین نکته خبر را بیان کند. بدنه خبر رسمی، روان و دارای پاراگرافهای کوتاه باشد. نخستین پاراگراف بدنه باید دقیقاً با این عبارت آغاز شود: «به گزارش هممیهن آنلاین و به نقل از [نام منبع اصلی خبر]،» اگر منبع در متن مشخص نبود، از منبع اصلی خبر استفاده کنید. قوانین بازنویسی: متن را ۱۰۰ درصد بازنویسی کنید و از کپیکردن ساختار یا عبارتهای منبع خودداری کنید. هرجا عبارت «رژیم صهیونیستی» آمده بود، آن را با «اسرائیل» جایگزین کنید. لحن کاملاً رسمی، حرفهای و بیطرفانه باشد. از زبان هیجانی، گفتاری و جانبدارانه استفاده نکنید. نقلقولها را با حفظ معنا و با جملهبندی روانتر بازنویسی کنید. متن برای انتشار مستقیم در وبسایت خبری و موتورهای جستوجو مناسب باشد. لینک، ارجاع اینترنتی و نشانی داخل پرانتز در پایان پاراگرافها درج نکنید. بعد از عنوان هر بخش، مانند «تیتر خبری»، «لید» و «بدنه خبر»، متن را از خط بعد آغاز کنید. خارج از این سه بخش، هیچ توضیح یا متن اضافی ارائه ندهید.](https://jomlehonline.ir/wp-content/uploads/2026/08/1405043180bsi-300x210.jpg)


