سرپرست گروه فیلم و سریال شبکه سه از تولید دو سریال با فضای کمدی و ملودرام در شبکه سه خبر داد که از میان این دو اثر یکی برای رمضان ۹۸ انتخاب خواهد شد. مهدی آذرپندار سرپرست گروه فیلم و سریال شبکه درباره سریال‌های این شبکه برای ماه مبارک رمضان ۹۸ عنوان کرد: ما دو […]

سرپرست گروه فیلم و سریال شبکه سه از تولید دو سریال با فضای کمدی و ملودرام در شبکه سه خبر داد که از میان این دو اثر یکی برای رمضان ۹۸ انتخاب خواهد شد.
مهدی آذرپندار سرپرست گروه فیلم و سریال شبکه درباره سریال‌های این شبکه برای ماه مبارک رمضان ۹۸ عنوان کرد: ما دو سریال برای ماه مبارک در نظر گرفته‌ایم که به زودی تولید آنها شروع می‌شود و بعد از میان این دو سریال، یکی را برای ماه مبارک رمضان انتخاب می‌کنیم.
وی ادامه داد: یکی از این سریال‌ها «برادرجان» نام دارد که نویسندگی آن را سعید نعمت‌الله و تهیه ‌را محمدرضا شفیعی بر عهده دارد و به زودی وارد تولید می‌شود. کارگردان این اثر هنوز مشخص نشده است.
آذرپندار اظهار کرد: «برادرجان» یک ملودرام ۳۰ قسمتی با حال و هوای کارهای نعمت‌الله است. محور این کار مثل آثار قبلی نعمت‌الله همچنان خانواده است و قصه تا حدی روی رزق حلال تاکید دارد.
سرپرست گروه فیلم و سریال شبکه سه در پایان گفت: سریال دیگری هم قرار است به تولید برسانیم که یک اثر کمدی است و از بین این آثار یکی را انتخاب می‌کنیم.

 

مردی که می خواهد «نیکوتین» را ترک کند

به گزارش جمله به نقل از روابط عمومی مجموعه نمایشی دیوار چهارم، نمایش «نیکوتین» به نویسندگی نسیم خراشادی‌زاده و کارگردانی علی تاجمیر در چهار اجرا، از چهارم الی هفتم دی‌ماه هر شب ساعت ۲۲:۳۰ در مجموعه نمایشی دیوار چهارم روی صحنه خواهد رفت. علی تاجمیر که خود بازیگر این اثر است، نمایش «نیکوتین» را که پیش‌ از این در فضاهای متفاوتی اجرا کرده، برای صحنه نمایش مجموعه نمایشی دیوار چهارم با تلفیقی از موسیقی در قالب اجرایی مونولوگ (تک‌گویی) آماده کرده‌است. «نیکوتین» به مصائب ترک کردن یک آدم سیگاری می‌پردازد و در این پرداخت موقعیت‌های روان‌شناختی و بعضاً کمیکی خلق می‌کند. این نمایش افتتاح نخستین دوره از طرح «خواب‌گردی در دیوار چهارم» است که با فضایی مبتنی بر تجربه‌های متفاوت تئاتری با تکیه‌بر قالب‌های گوناگونی همچون مونولوگ و فضاهای تلفیقی است. از دیگر عوامل این اجرا می توان به حامد ملک (نوازنده)، مرجان تاجداری (دستیار کارگردان)، داوود صادقی (طراح بروشور و پوستر) اشاره کرد.
علاقه‌مندان می توانند به نشانی تهران، میدان فلسطین خیابان طالقانی غربی، بین خیابان سرپرست و فریمان پلاک ۵۴۴ مراجعه کنند .