​مدیرعامل بانک توسعه تعاون گفت: این بانک دارای یکی از مدرن‌ترین و بروزترین سامانه بانکداری الکترونیک باهدف ارائه خدمات سریع، در دسترس و مطلوب به فعالین بخش تعاون است. رییس هیات‌مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون در نشست هم‌اندیشی مدیران امور تعاون استان‌ها و مدیران ستادی معاونت امور تعاون که با حضور کبیری معاون تعاون […]

​مدیرعامل بانک توسعه تعاون گفت: این بانک دارای یکی از مدرن‌ترین و بروزترین سامانه بانکداری الکترونیک باهدف ارائه خدمات سریع، در دسترس و مطلوب به فعالین بخش تعاون است.
رییس هیات‌مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون در نشست هم‌اندیشی مدیران امور تعاون استان‌ها و مدیران ستادی معاونت امور تعاون که با حضور کبیری معاون تعاون وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و حسین نژاد مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون برگزار شد، بابیان مطلب فوق اظهار داشت: این بانک مطابق با اساسنامه مکلف است ۷۰ درصد از سهم ارائه خدمات خود را به بخش تعاون اختصاص نماید که از ابتدای تاسیس بانک، در همین راستا فعالیت داشته است. وی افزود: این بانک از ابتدای تأسیس رشد و توسعه خوب و مؤثری داشته و هرساله سهم بانک از بازار بیشتر شده است که متعاقب آن در سیستم بانکی جایگاه بهتری را به دست آورده است.
رییس هیات‌مدیره بانک توسعه تعاون با اشاره به توسعه و پیشرفت تکنولوژی و عدم ضرورت مراجعه مشتریان به‌صورت حضوری جهت دریافت برخی خدمات بانکی در این رابطه گفت: امروزه با توجه به رشد و پیشرفت حوزه بانکداری الکترونیک و ارائه خدمات از راه دور، بانک‌ها به دنبال کاهش تعداد شعب خود می‌باشند، لذا بر این اساس بانک توسعه تعاون با داشتن میزان متناسب و متعادلی از شعب (در حدود ۴۵۰ شعبه و باجه) در سراسر کشور و بهره‌گیری از یکی از مدرن‌ترین و بروزترین سامانه‌های بانکداری الکترونیک کشور، آمادگی دارد تمامی خدمات بانکی خود را به نحو مطلوب، در دسترس و به شکل سریع در اختیار تمامی تعاون گران و مشتریان خود قرار دهد.
وی بابیان اینکه اولویت و مهم‌ترین هدف بانک ۲ طرح ملی اشتغال روستایی و فراگیر بوده است دراین‌باره خاطرنشان کرد: سهم ما در فاز اول پرداخت ده هزار میلیارد ریال بوده است که علیرغم اختصاص این سهم به بانک تاکنون مبلغ ده هزار و پانصد میلیارد ریال تسهیلات در حوزه اشتغال، پرداخت‌شده است که این مبلغ بالاتر از تکلیف قانونی بانک بوده است، ضمن آن‌که بیش از ۱۳۰۰۰ میلیارد ریال تعهد بانک در این خصوص بوده که ملزم به پرداخت می‌باشد.
مهدیان همچنین افزود: بانک در حمایت این ۲ طرح جدی است و در ادامه اظهار امیدواری کرد که سهم بخش تعاون در اقتصاد با تلاش‌های بی‌وقفه ارتقاء یابد. مدیرعامل بانک توسعه تعاون وجود ارتباط قوی بین بانک و اتحادیه‌های سرا سری و تعاونی‌ها را به‌عنوان یک ضرورت برشمرد.

 

مدیر عامل بانک انصار:
افزایش عمق راهبردی کسب و کارهای نوین

مدیر عامل بانک انصار در همایش سراسری مدیران این بانک، بیان داشت: کسب وکارهای نوین بانک انصار، هر روز از عمق راهبردی بیشتری برخوردار می‌شوند.
دکترابراهیمی گفت: در حال حاضر مبادلات بین‌الملل و پرداخت ما به ازاء معاملات ایران با دیگر کشورها مهم‌ترین مسئله کشور است که خوشبختانه با سیاست‌های اتخاذشده و برخلاف تصورات باطل آمریکا، ایران با رایزنی، حل مشکلات خود با کشورهای طرف معامله را دنبال و درحال گره‌گشایی از این حوزه حساس اقتصاد کشور است.
وی ضمن ارزیابی مثبت از تحولات رخ داده در بانک مرکزی، درخصوص نرخ سود سپرده‌ها وسیاست‌های انضباط بخشی افزود: بانک مرکزی با مشی خردمندانه به دنبال تثبیت نرخ سود سپرده‌ها مبتنی بر منافع عمومی و اقتضائات اقتصادی و بانکی کشور در شرایط فعلی است.
وی در ادامه به تشریح و تبیین موضوعات تحولی بانک انصار طی سال‌های اخیر پرداخت و با تأکید بر مضاعف شدن فعالیت‌های بانک در این حوزه اظهار داشت: اهداف، سیاست‌ها و برنامه‌های بانک انصار مبتنی بر افق ۱۴۰۴ درحال تحقق است و به حول وقوه الهی، فرایندهای پیاده سازی کسب وکارهای نوین، به عنوان یک رسالت حرفه‌ای، هرروز از عمق راهبردی بیشتری برخوردار می‌شوند.
دکتر ابراهیمی با اشاره به طرح ربیع، با هدف کاهش مطالبات معوق به زیر ۵ درصد، اجرای آن را یکی از اولویت‌های بانک در مقطع زمانی حاضر دانست که مدیریت شعب استان‌ها باید نسبت به اجرای آن به صورت مستمر و با نظارت دقیق اقدام کنند. وی همچنین موضوع جذب منابع ارزان قیمت و قرض‌الحسنه و تقویت خط کسب و کار قرض‌الحسنه را یکی از موضوعات اساسی بانک انصار برشمرد که مسئولان امر باید از آن به عنوان یک ابزار کلیدی و منطبق با آموزه‌های دینی استفاده کنند و ضمن فرهنگ‌سازی برای ترویج آن در جامعه از تشویق سپرده‌گذاران و توسعه ابزارهای لازم برای حفظ موجودی پس از انجام قرعه‌کشی غفلت نورزند. مدیرعامل بانک انصار در پایان با اظهارخرسندی از مشی مدیریت جهادی همکاران در مجموعه بانک وتعمیق آن در اجرای طرح‌های اولویت‌دار، به ضرورت هوشمندسازی بانک براساس سیستم‌های اطلاعاتی نوین اشاره و با تأکید بر لزوم استفاده همه مدیران و کارکنان از فناوری‌های نوین تصریح کرد: باید همه اجزاء بانک و همه فعالیت‌های آن تحت رصد و مراقبت‌های دقیق وفنی قرارگیرد تا کنترل و بهبود همه فعالیت‌های موثر درپیشرفت وتوسعه کسب وکارهای بانک به‌صورت لحظه‌ای میسر شود.