![](https://jomlehonline.ir/wp-content/themes/aban/img/none.png)
معاون تولید و بهره برداری آبزیان اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی با هدف ترویج و افزایش سرانه مصرف ماهی در بین مردم این شهرستان برگزار شد. عباس علیزاده با بیان اینکه ۸۰ نفر در این جشنواره بیش از ۱۰۰ نوع غذای دریایی را به نمایش گذاشتند اظهار […]
معاون تولید و بهره برداری آبزیان اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی با هدف ترویج و افزایش سرانه مصرف ماهی در بین مردم این شهرستان برگزار شد.
عباس علیزاده با بیان اینکه ۸۰ نفر در این جشنواره بیش از ۱۰۰ نوع غذای دریایی را به نمایش گذاشتند اظهار داشت: در جامعه ما مساله سلامت تحت تأثیر وقایع گوناگون بویژه مصرف فست فودها و غذاهای بیرون قرار گرفته بنابراین باید تلاش کنیم سرانه مصرف غذاهای دریایی در بین خانوادهها افزایش یابد. وی گفت: چنین جشنوارههایی میتواند زمینه را برای توسعه فرهنگ مصرف آبزیان فراهم کند و امیدواریم با افزایش سرانه مصرف ماهی شادابی و سلامتی را برای خانوادهها به ارمغان آوریم.