فیلم سینمایی «موشو» به کارگردانی محمدرضا عالی‌پیام (که به خاطر شعرهایش به هالو معروف است) که براساس کتاب «مشت بر پوست» مرادی کرمانی در سال ۸۱ ساخته شد، بعد از شانزده سال توقیف بدون دلیل، در یک اکران خصوصی با حضور هنرمندان سینما و موسیقی و ادبیات به نمایش درآمد. در این مراسم که چندی […]

فیلم سینمایی «موشو» به کارگردانی محمدرضا عالی‌پیام (که به خاطر شعرهایش به هالو معروف است) که براساس کتاب «مشت بر پوست» مرادی کرمانی در سال ۸۱ ساخته شد، بعد از شانزده سال توقیف بدون دلیل، در یک اکران خصوصی با حضور هنرمندان سینما و موسیقی و ادبیات به نمایش درآمد.

در این مراسم که چندی پیش در سینما عصرجدید با حضور هنرمندانی مطرح برگزار شد، عالی‌‌پیام قبل از نمایش فیلم گفت: هفت سال طول کشید تا فیلمنامه‌ من اجازه ساخت گرفت، ولی بعد از ساخت فیلم، شانزده سال در انتظار پروانه نمایش به سر برد.

 

او گفت: چهار اشکال اساسی بر این فیلم وارد است؛ اول آن که نام عالی‌پیام بر پیشانی آن است. دوم این که فیلم، مظلومیت موسیقی در ایران را روایت می‌کند. سوم این که نقش اول فیلم را کودک کار و خیابان بازی می‌کند و این فیلم از نگاهی دیگر به مشکل کودکان کار نیز می‌پردازد و چهارم این‌که گفته‌اند فیلم‌ات هم مثل شعرهایت سیاه است، در حالی که طنز هالو نه از ره کین است /اقتضای طبیعتش این است.

 

عالی پیام همچنین گفت: من با این نمایش خصوصی، هنرمندان کشور را به قضاوت و هم‌سویی با خود می‌طلبم و اهالی سینما را درگیر این مشکل می‌کنم و اگر از این کار نتیجه نگرفتم، گزینه‌های دیگر روی میز است!