طرز تهیه سس: در یک ظرف متوسط سرکه برنج، سس سویا، سیر ، زنجبیل ، پیاز، فلفل قرمز و مخلوط آب و روغن را مخلوط کرده و به اندازه کافی هم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند. طرز تهیه ۱٫ روغن را در تابه میریزیم تا کاملا داغ شود. ۲٫ پس […]
طرز تهیه سس:
در یک ظرف متوسط سرکه برنج، سس سویا، سیر ، زنجبیل ، پیاز، فلفل قرمز و مخلوط آب و روغن را مخلوط کرده و به اندازه کافی هم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.
طرز تهیه
- ۱٫ روغن را در تابه میریزیم تا کاملا داغ شود.
- ۲٫ پس از این که کاملا داغ شد، پیاز، زنجبیل و سیر را اضافه میکنیم و حدود ۴ دقیقه تفت میدهیم تا پیاز ها کاملا نرم شوند.
- ۳٫ سپس مارچوبه و هویج و نخودفرنگی و کلم را اضافه کرده و کاملا با هم مخلوط میکنیم.
- ۴٫ در این مرحله نمک و فلفل را اضافه کرده و حدود ۳ تا ۴ دقیقه تفت میدهیم تا زمانیکه سبزی ها کاملا نرم شوند.
- ۵٫ سپس اسفناج ها را اضافه کرده و تفت میدهیم تا پخته و نرم شوند.
- ۶٫ پس از آن مخلوط سبزیجات را در یک ظرف بزرگتر ریخته و صبر میکنیم تا کمی سرد شود.
- ۷٫ پس از اینکه سرد شد، پیازچه، سس سویا و روغن کنجد را اضافه کرده وکاملا مخلوط میکنیم.
- ۸٫ یک قاشق از مواد را برداشته و داخل خمیر پیراشکی میریزیم و با دست خیس لبه های خمیر را مقداری خیس میکنیم و همانطور که در فیلم مشاهده میکنید به هم میچسبانیم.
- ۹٫ روغن را در تابه ریخته و پیراشکی ها را در آن قرار میدهیم تا به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ شوند.
- ۱۰٫ سپس ۶۰ میلی لیتر آب را به آن اضافه کرده و درِ تابه را میگذاریم تا ۶ تا ۸ دقیقه بخار پز شده و کاملا بپزند.
- ۱۱٫ این کار را برای سایر پیراشکی ها هم تکرار میکنیم.
- ۱۲٫ این پیراشکی ها را با سس مخصوص نوش جان کنید و لذت ببرید.